Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Vadim si Gigi pleaca la parlamentul UE, deci probabil ca nu vor avea timp de un al doilea job, cel de presedinte.

Asta e periculoasa. Daca pleaca amandoi printre straini (ce or cauta acolo, de vreme ce ei ii considera pe ne-romani niste fraieri?), vai de noi! Daca nu pleaca, raman pt. prezidentiale. Dar si daca pleaca, se sacrifica unul dintre ei sa vina si la prezidentiale, macar pt. circ...asa ca eu zic sa pregatesti floricelele alea, ca nu scapi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

I'am gasit o sigla proaspatului candidat. Ceva cu rosu.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

auzi dar de ce n-ai gasit unul brunet sau cam asa ceva, parca duda nu este blond din cate stiu eu...si ce face cu barda aia in mana?

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Cam oftopic,da trebuie sa intreb!Dupa ce Carol se casatoreste cu zizi Lambrino,ii anuleaza astia casatoria,continua relatia si se naste Paul Lambrino,se casatoreste intr-un final cu Elena a Greciei,la 10 mai 1921 si pe 28 oct acelasi an se naste Mihai?Adica la 5 luni jumate de la casatoria parintilor da?Am inteles bine?
Alin

Greseala e aici: la 10 MARTIE 1921 se insoara cu Elena si pe 25 octombrie 1921 se naste Mihai. Deci sunt cel putin 7 luni...iese socoteala, desi cam repede au actionat...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

...asa ca eu zic sa pregatesti floricelele alea, ca nu scapi!

Stiu si eu?

Pacaliciul asta va reusi sa realizeze doo kestii: sa discrediteze Casa Regala si ideea de monarhie (nu-i compatimesc, si-o fac cu mina lor); si sa diminueze sansele unui candidat autentic de dreapta.

Din pacate, gata, s-a dus suspansul.
Deja mi-e clara finala. Basescu - Geoana.

Asa ca nici nu stiu daca sa mai fac floricele sau, mai bine, sa ma apuc sa tricotez un fular sau sa joc minesweeper, ca la fel de palpitant va fi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ileana, de ce te grabesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

"Cristian Pirvulescu: Cu o alianta larga in spate, Principele Radu poate deveni un candidat de turul doi

In momentul de fata, Principele Radu pleaca cu a patra sansa, ceea ce nu e deloc rau.

El are câteva avantaje: imaginea Regelui Mihai – un erou in viata, ceea ce il face destul de greu de atacat pe Principe, desi sunt convins ca el va fi atacat cu violenta si pe alocuri cu vulgaritate. Daca electorii care simpatizeaza Casa Regala sunt dispusi sa faca transferul spre Radu de Hohenzollern, atunci acest fapt il apropie de Crin Antonescu si PNL, cotat undeva la 10%. Un alt avantaj il reprezinta tipul de presedinte pe care l-ar putea intruchipa Principele Radu, unul care s-ar apropia de o monarhie constitutionala. La capitolul dezavantaje putem aminti absenta unui partid si costurile unei campanii.

Ar fi un avantaj daca Principele ar fi candidatul unei aliante mai largi. In acest caz, el poate deveni un candidat de turul doi. Candidatura sa incurc#259; challengerii, pe Crin Antonescu si pe Mircea Geoana. Pentru Antonescu cu atat mai mult cu cat el s-a declarat în trecut monarhist. Sprijinul unui singur partid politic insa ar fi in defavoarea Principelui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cu ce ma grabesc, Eliza?
O finala Duda-Basescu () m-ar interesa exact tot la fel de mult ca una Geoana-Basescu. Si mi se pare exact tot atit de folositoare pentru noi.

Ce culoare sa aleg pentru fular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu m-am bagat pana acuma, ca nu credeam ca Duda o sa candideze. Ma rog, speram macar ca nu o sa candideze...
In momentul asta consider ca s-a cam ales praful de imaginea Regelui Mihai, de ideea de monarhie si de parerea ca monarhia a facut mult bine Romaniei.
Nu pentru ca eu as gandi acum asta, ci pentru ca stiu cum se va folosi candidatura lui Duda impotriva Regelui Mihai etc, etc.
Daca ideea lui Campeanu, atunci demult, avea o noima, ideea ca Duda sa candideze nu are absolut nici o noima.
Imi e mila de Mihai...

In tot cazu', inca stam bine: deocamdata nu si-a anuntat candidatura Dan Puric . Ala iese la sigur . Ba inca, la ce po****ritate are, tare mi-e ca Betsy Myers l-ar accepta mai degraba intru consiliere .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
In momentul asta consider ca s-a cam ales praful de imaginea Regelui Mihai, de ideea de monarhie si de parerea ca monarhia a facut mult bine Romaniei.

Ohoo si inca n'ai vazut nimic. Mihai o sa fie aratat ca la balci peste tot pe unde ajunge caravana electorala "princiara". O sa zambeasca sterp de pe garduri dintre Basescu si Geoana si ne va asigura saptamanal serios si senil de suportul neconditionat pe care i'l acorda (margareto' cum ziceai ma ca'l cheama? aha..) lu' Duda. Un sfarsit jalnic dar incredibil de modern pentru o institutie atat de perimata.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
si ne va asigura saptamanal serios si senil de suportul neconditionat pe care i'l acorda (margareto' cum ziceai ma ca'l cheama? aha..) lu' Duda.

Xeno, esti rautacios.
Nu cred ca Regele Mihai o sa-l sprijine pe Duda.
Iar daca o sa-l sprijine la modul "Margareto, cum ziceai ca-i zice?", nu vad de ce ar trebui sa facem misto. Viata Regelui Mihai e una din cele mai triste vieti de care am aflat cumva pana acum.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput