Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 41
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Gabi, optica asta, marca Mircea Badea, ca: "toti politicienii sint egali, sint hoti, ticalosi si prosti" mi se pare paguboasa. Este un neadevar, adoptat insa de o larga majoritate de romani, probabil din comoditate si din lipsa de informatie. -------------------------- Ca tot vorbeam de dorinta Basescului de a-si atirna la piept decoratia condamnarii Mineriadei, va propun o lectura interesanta: www.pdl.org.ro/index.php?page=PDL&textPag=14" target="_blank">Profilul si istoricul Partidului Democrat Liberal - Un nou partid pentru o noua Romanie Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvarii Nationale, al Partidului Democrat, (...) Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman. La 17 iunie 1990 a fost investit primul guvern legitim postdecembrist, format in majoritate din membri ai F.S.N. Prim Ministru al Guvernului a fost numit Petre Roman, lider national al F.S.N. (...) Fara o motivatie intemeiata, la 24 septembrie 1991 minerii din Valea Jiului sunt adusi in capitala pentru a rasturna Guvernul. (...) Parlamentul investeste un nou Guvern: Guvernul Stolojan. (...) La 11 mai 1993, F.S.N. fuzioneaza prin absortie cu Partidul Democrat, schimbandu-si denumirea in Partidul Democrat (...)" etc etc etc. Si-acuma vine Basescu si ne povesteste cum va condamna el Mineriada. Cinism maxim, tocmai cind justitia s-a pronuntat cu NUP. Pe pariu ca o va condamna ashea, prin toamna, aproape de alegerile prezidentiale? Ma scuzati, ma duc sa caut o lamiie prin frigider. |
Haide mey, iileana, nu mai pune atāta la suflet!
Io as vrea sa fiu mai entuziasmata de liberali, ca doar votez cu ei, dar ce sa fac daca nu reusesc sa ma entuziasmez...
dupe ministri d-aia ca David si Adomnitei...
īn fine, acu sunt īn opozitie, asa ca īmi recapat usor-usor simpatia pt. ei :)
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Clover conchita are pene albastre in fund. |
Aceste cuvinte sunt de o maxima importanta pentru politica romaneasca. Multumim Clover ca ne-ai instiintat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
maraki spune:
citat din mesajul lui Clover conchita are pene albastre in fund. |
Eu nu te inteleg, ai scris exact acelasi mesaj si la alt topic!ce vrei sa declansezi?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
iileana spune:
Ce chestie...
Dupa cum probabil stiti, www.crimelecomunismului.ro/ro/presa/ecouri_in_presa/marius_oprea_intervievat_de_academie_catavencu/" target="_blank">istoricul Marius Oprea urma sa-si lanseze, in aceasta vara, cartea "Ascensiunea lui Traian Basescu".
"Aici, in Balcani, si mai ales de doua-trei sute de ani incoace, puterea are alte intelesuri, iar caile spre ea sint netezite prin resorturi mult mai bizantine decit am fost noi invatati, citind biografiile marilor oameni ai istoriei universale. Traian Basescu nu este produsul unei lumi obisnuite cu eroii, ci mai degraba al unui crepuscul comunist, marcat de haos moral si lipsuri, de comportamente arbitrare, discretionare, de autosuficienta si umilinta acceptata, in care principalele criterii de reusita au fost ginta si geanta, adica al cui esti si pe cine servesti. Traian Basescu a reusit sa ajunga in virf folosindu-se de aceste reguli, ignorindu-le cind a crezut ca e cazul, navigind cu dezinvoltura celui care stie ca totul e permis, daca vrei cu adevarat sa fie, si ca dreptatea este intotdeauna de partea invingatorului. si a reusit. Aceasta este povestea victoriei sale."
Ei bine, se pare ca www.inpolitics.ro/articole/41907/Dezamagire-Marius-Oprea-nu-mai-lanseaza-cartea-despre-Basescu.html" target="_blank">ramine pentru la anul! (cind s-ar putea sa nu mai intereseze pe prea multi :))).
Pina atunci, nu ne ramine decit sa rasfoim fragmentele aparute deja in presa. ("Observatorul cultural", 7 numere succesive incepind cu nr. 433 - unu, doi, trei, patru, cinci, sase, sapte).
xenocid spune:
Interesant. Merci.
Am aflat pe surse deschise ca si biografia lui Crin Antonescu este in pregatire. Va fi publicata cu sprijinul RATB sub forma unui foileton pe 8 bilete de autobuz care, in editia de colectie, vor fi adunate intr'un volumas de dimensiunile unui pachet de lame de ras.
sirimie spune:
xenocid, eu nu inteleg deloc ce sustii si de ce
cum zice cineva rau de basescu cum sari si spui ca nici crin antonescu nu e breaz, si dai batai cit de rau/imoral etc este antonescu, cu argumentatie sau de cele mai multe ori fara. ca si cum ai ceva personal cu el, ti-a furat ceva.
in apararea lui basescu nu poti sustine nimic altceva?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
, Xeno, esti ceva de groaza!!!!!!! Nici nu stiu daca sa ma mai supar, sau mai bine sa ma rezum la a ma prapadi de ris....
Poanta cu biletul de autobuz ramasese nefolosita de pe vremea savantilor AGW, este? :))) Era si pacat sa n-o reciclezi...
Uite, de ziua ta o sa-ti fac cadou o papusa in forma de Crin Antonescu, umpluta cu cālti. Sa te joci cu ea cit poftesti de-a tehnici voodoo.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Uite, de ziua ta o sa-ti fac cadou o papusa in forma de Crin Antonescu, umpluta cu cālti. Sa te joci cu ea cit poftesti de-a tehnici voodoo. [/size=1] |
Pssst. Sa nu mai zici niciodata antonescu si papusa in aceeasi propozitie. Nu stii care e porecla individului?
Rufus spune:
Deci, dupa ce "ne-am procopsit" cu tot felul de personaje pomenite pe-aici, acum inteleg ca ne procopsim si cu o mare lucrare scrisa de "istoricul" Oprea.
Sa nu-mi spuneti ca si de asta va place...sau prietenia cu SR Stanescu e acum o virtute?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008