Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Penibil, penibil, penibil. Am urmarit prestatia ei la GSP, eludeaza intrebarile lui Tolontan si o ia cu dezinformarea, tactica e veche si fumata demult.
Hotie pe fata, dar de ce s-ar ascunde intr-un regim asa de transparent? 75.000 de euro pentru scena aia pricajita si cateva formatii?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

75.000 de euro au fost scena, toata dixtractia fu 630.000!!!!!!!!

Dap, asta-i tinara generatie de politicieni PD, "dospiti in vechea hazna a politicii romanesti", ca sa parafrazez din clasici :).

Ne-am procopsit, vorba titlului.....

Mergi la inceput

Da, ai dreptate. Citisem in primul articol, de scena de 75.000 si apoi urma declaratia ei cu formatiile de pe scena etc, m-au incurcat datele. Dar problema ramane, cinsimul si nesimtirea raman si iar am dat de EBA. E posibil sa nu scap niciunde de ea?
14 aparitii la tv intre 1-4 mai declara Tolontan, pai sigur, ca EBA e de mare actualitate si merita MTS sa cheltuiasca niste banuti pentru persoana-i gratioasa.
Referitor la Liiceanu, ma socheaza atitudinea lui servila, nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca la reputatia lui sa-l scuze pe Basescu si sa-i sufle in ciorba.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Referitor la Liiceanu, ma socheaza atitudinea lui servila, nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca la reputatia lui sa-l scuze pe Basescu si sa-i sufle in ciorba.

Liiceanu se pare ca e dispus la orice compromis de dragul finalizarii "dosarului anticomunismului", pe care il cosidera o tema atit de grava si importanta pentru noi ca natie.
Dap, sint de acord, si eu il consider la fel, si parca tocmai de aceea nu-mi place ca a fost lasat pe mina unui impostor.
Alaltaieri, la Bookfest, in loc sa se vorbeasca despre documentele cuprinse in carte, in loc sa fie invitati adevaratii dizidenti, l-am vazut pe Basescu elucubrind mitocaneste despre ospatari, tinichigii, despre filosofi & timpiti, si asta a fost ceea ce a ramas in memoria noastra, a telespectatorilor de rind. Asta a fost stirea!!!! ...

Mi-a placut www.badin.ro/2009/06/umilinta-lui-gabriel-liiceanu-in-fata-lui-traian-b.html?lsid=0D5E8D896F5287FA5017FDBE1C4D7512" target="_blank">comentariul asta, desi nu-s un fan al autorului.
"Daca am ajuns sa salutam si sa aplaudam inceperea predarii catre CNSAS a dosarelor ofiterilor de Securitate din anii 50 ai secolului trecut atunci traim intr-o cu totul alta lume. Una ireala. Una a minciunii ridicata la rang de putere de lege. In loc sa ii spui lui Traian Basescu verde in fata ca raportul Tismaneanu a ramas doar un petic de hartie si ca securistii sunt la putere- tu, marele filozof si moralist, accepti marea minciuna care iti este vanduta."

Cind aud ca Basescu isi propune, dupa condamnarea comunismului, si condamnarea Mineriadei, ma napadeste o stare de rau aproape fizic. El sa o faca? Tocmai el? In ce lume traim???
E culmea imposturii, Basescu care-si "asuma" Piata Universitatii! Asta e totusi o istorie recenta, nu e admisibil sa fi uitat cu totii care in ce tabara se afla atunci!!!!

Mergi la inceput

Liiceanu declara: "cand un intelectual de genul meu spune astazi multumesc, inseamna ca se intalneste cu principii in gesturile unui om politic."
Care principii? Liiceanu a uitat ce inseamna principiu? Si, sa nu uitam de onestitatea lui. Cred, din ce in ce mai mult, ca filozoful a atins o cota de prostie imensa, nu e nici experimentul Pitesti cum sugera un comentator, nici compromis pentru dosarul anticomunismului, e doar o orbire temporara (sper) cauzata de maretia basesciana.
Iileana, uita toti pentru ca memoria le e scurta si dorinta de a-i face pe plac presedintelui e mare.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Iileana, uita toti pentru ca memoria le e scurta si dorinta de a-i face pe plac presedintelui e mare.

Da.
Dar se pare ca au uitat cu totii si ca actualul presedinte nu e, totusi, vesnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ileana cand vrei sa'mi spui ceva da'mi un PM

Crezi ca am fro retinere in a admite ca Ridzi Pitzi este o petarda rasuflata? N'am! Ma consolez insa cu faptul ca am oferit putina incredere unui tanar nu unei cocote parfumate fosilizata cam 20 de ani prin parlament. Macar Sever Voinescu si Cristian Preda sint din alta lume cand ii vezi la tv alaturi de Norica, Ghise sau Andon. Pana si Roberta Anastase in ciuda timiditatii merita apreciata pentru faptul ca il scoate pe Nastase din minti. Ai vazut ca si EBA a criticat'o ca nu i'a adus destule voturi in judetul Ploiesti

Acu' cu mineriada. Uitandu'ma asa putin pe www.mineriada.org/Mineriada_Vinovatii.asp" target="_blank">lista vinovatilor vad ca apare obsesiv Petre Roman. Banuiesc ca spiritul Pietei Universitatii care'l poseda pe Crin Antonescu (tu ai zis'o) ar fi trebuit sa gandeasca putin inainte sa i'l numeasca pe Petre consilier in campania electorala.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Xeno, o afirmatie pe care ai facut-o in public mi se pare firesc sa o comentez tot in public. De ce ti-as incarca inbox-ul cu mesaje?

Nu mi se pare suficient a remarca, in treacat, la o cafea, ca D-na Ridzi e o petarda rasuflata. E mult mai grav de-atit. Este vorba de un ministru care www.cotidianul.ro/zece_scanduri_de_75_000_de_euro_ar_putea_sa_o_ingroape_politic_pe_ridzi-88733.html" target="_blank">a livrat, fara licitatie, 630.000 de euro catre doo firme de apartament. Termenul "suveica" iti zice ceva?

Despre prezenta lui Roman in staff-ul lui Antonescu nu am ce raspuns sa-ti dau, pentru ca nu am reusit nici eu sa gasesc unul acceptabil :(...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Despre prezenta lui Roman in staff-ul lui Antonescu nu am ce raspuns sa-ti dau, pentru ca nu am reusit nici eu sa gasesc unul acceptabil :(...

Un raspuns acceptabil ar fi ca nu sunt cu mult mai breji peneleii decât pedeleii . Si la primii am tot vazut incompetenta, abuzuri, trafic de influenta, tot tacâmul. Si la pesedeu aceeasi situatie... deh asta e pool-ul politic din care putem alege!

Si-atunci, tehnica e sa mai "rotesti hotii", prin alegeri periodice, ca sa nu se ancraseze iremediabil în structurile de conducere.
Era o vorba: sacul plin cu soareci mai trebuie scuturat din când în când, altfel ajunga sa-l roada si-apoi sunt slobozi :)

Când o fi iarasi vremea, tot cu liberalii voi vota, asa, din obisnuinta. La toamna, daca nu mi-e prea târsha, îl voi vota pe Crin, chit ca nu îl agreez ca individ (n-as prea sti sa zic de ce, dar asa sta treaba).

Mergi la inceput

Gabi, optica asta, marca Mircea Badea, ca: "toti politicienii sint egali, sint hoti, ticalosi si prosti" mi se pare paguboasa. Este un neadevar, adoptat insa de o larga majoritate de romani, probabil din comoditate si din lipsa de informatie.
--------------------------

Ca tot vorbeam de dorinta Basescului de a-si atirna la piept decoratia condamnarii Mineriadei, va propun o lectura interesanta:

www.pdl.org.ro/index.php?page=PDL&textPag=14" target="_blank">Profilul si istoricul Partidului Democrat Liberal - Un nou partid pentru o noua Romanie
Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvarii Nationale, al Partidului Democrat, (...)
Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman.
La 17 iunie 1990 a fost investit primul guvern legitim postdecembrist, format in majoritate din membri ai F.S.N. Prim Ministru al Guvernului a fost numit Petre Roman, lider national al F.S.N.
(...)
Fara o motivatie intemeiata, la 24 septembrie 1991 minerii din Valea Jiului sunt adusi in capitala pentru a rasturna Guvernul. (...) Parlamentul investeste un nou Guvern: Guvernul Stolojan.
(...)
La 11 mai 1993, F.S.N. fuzioneaza prin absortie cu Partidul Democrat, schimbandu-si denumirea in Partidul Democrat
(...)"
etc etc etc.

Si-acuma vine Basescu si ne povesteste cum va condamna el Mineriada. Cinism maxim, tocmai cind justitia s-a pronuntat cu NUP. Pe pariu ca o va condamna ashea, prin toamna, aproape de alegerile prezidentiale?

Ma scuzati, ma duc sa caut o lamiie prin frigider.

Mergi la inceput