Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 39
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Iileana, eu am facut testul atunci si mi-a iesit 76% PNL, 60% PD-L la egalitate cu PSD-PC. ... Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Ma scuzati ca intervin, insa ceva nu merge in afirmatia de mai sus ... ori eu nu am priceput:
76%PNL+60% PD-L +60% PSD-PC= 196%
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cl
Ma scuzati ca intervin, insa ceva nu merge in afirmatia de mai sus ... ori eu nu am priceput: 76%PNL+60% PD-L +60% PSD-PC= 196% |
Daca faci testul respectiv, ai sa vezi ca la fiecare partid iti da un procent in care te incadrezi. Eu am scris despre primele trei partide, mai erau pe lista si UDMR si PRM.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Uite si testul pus de Iileana: http://www.testvot.eu/Survey.aspx
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Stati, mai, ca testul ala eu l-am pus de amuzament. (Il gasisem in Cotidianul). Nu stiu cit de relevant este (desi si la mine rezultatul s-a potrivit cu optiunea reala).
Evident insa ca nu la el ma refeream cind ziceam de etapa de studiu individual premergatoare unui vot dat in cunostinta de cauza....
In fine, nu mai conteaza acum.
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui iileana Stati, mai, ca testul ala eu l-am pus de amuzament. (Il gasisem in Cotidianul). Nu stiu cit de relevant este (desi si la mine rezultatul s-a potrivit cu optiunea reala). Evident insa ca nu la el ma refeream cind ziceam de etapa de studiu individual premergatoare unui vot dat in cunostinta de cauza.... In fine, nu mai conteaza acum. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Testul e test (ce logic suna), iar informatiile adunate in prealabil, alta mancare de peste. Nu cred ca s-a bazat cineva pe test ca optiune de votare. Adica sper.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Basescu: "scoala romaneasca scoate tampiti!"
In aceeasi nota, putem afirma ca domnia-sa reprezinta un produs de frunte al invatamantului amintit.
Tacerea e de aur, vorba de argint. Probabil Basescu a uitat acest proverb si crede ca tot ce ii iese pe gura se aureste mai ceva ca in povestea lui Midas. Sau o fi frustrat din cauza Ebei..
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
iileana spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Basescu: "scoala romaneasca scoate tampiti!" In aceeasi nota, putem afirma ca domnia-sa reprezinta un produs de frunte al invatamantului amintit. |
Nu, Basescu a scapat, ca a fost un elev mediocru (chiar el a spus-o), asa ca el nu s-a prea "timpit".
Ingrid, iti dai seama ce de-a voturi si-a adjudecat Il Comandante cu ultimele iesiri in decor? ...Toti filosofii care si-ar fi dorit sa devina ospatari dar parintii i-au obligat sa faca o facultate, toti tinichigii care acum se umfla-n pene ca bine au facut ca nu si-au pierdut vremea prin scoli ca toti loserii... ...
---
Edit: dar decit sa ne suparam, mai bine un cintec vesel sa cintam!
Mai bine golan decit activist,
Mai bine mort decit comunist,
...mai bine timpit decit PD-L-ist....
Ingrid S spune:
Iileana, cand ma gandesc ca era cat pe ce sa dau la Filozofie, in ultimul moment am virat spre alta facultate, acum respir usurata, iti dai seama de pericolul prin care am trecut? Off..
Eu v-am zis ca isi sapa groapa, ceilalti pot sa taca de acuma, vorbeste Base in locul lor. Si ce le mai debiteaza...
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
iileana spune:
citat din mesajul lui iileana ...mai bine timpit decit PD-L-ist.... |
Ca bine ziceam.
Nici nu stiu cu ce sa incep.
Din ispravile D-nei Ridzi, cea recompensata cu functia de ministru al tineretului si sportului pentru rezultate deosebite in slujba de closca politica a D-rei Elena Basescu:
www.tolo.ro/2009/06/18/monica-iacob-ridzi-cinism-fara-precedent-in-sportul-romanesc-nu-ma-intereseaza-costurile/" target="_blank">Monica Iacob-Ridzi, cinism fara precedent in sportul românesc: “Nu ma intereseaza costurile!”
www.tolo.ro/2009/06/18/ati-cumparat-stiri-din-bani-publici/" target="_blank">Ati cumparat stiri din bani publici!
www.tolo.ro/2009/06/18/de-la-mts-fara-numar/" target="_blank">De la MTS fara numar
www.cotidianul.ro/630_000_de_euro_pentru_un_moft_al_ministrului_ridzi_am_vrut_sa_scot_100_000_de_tineri_in_strada-88631.html" target="_blank">630.000 de euro pentru un moft al ministrului Ridzi
www.cotidianul.ro/ridzi_acuzata_ca_si_a_facut_imagine_cu_eba_pe_bani_publici-88737.html" target="_blank">Ridzi, acuzata ca si-a facut imagine cu EBA pe bani publici
Iata cum se fac bani pentru partid in vremuri de criza ....
P.S. ..."pupä doamna Ridzi si trece!"...???
Si cica io-s naiva :)))....