Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
neatza!
tot cheauna sunt si azi, Robi a avut chef de joaca azi noapte, vreo ora si ceva ne-am chinuit sa-l adormim
... asta pe la ora 04.30... asta e, bag un ness azi ca nu mai tine, iau ceva de la Laura
. va dau si eu voua
si, evident, nelipsitul
pentru Laura, Oana, Ada si cine se mai baga... hai, ca e super oferta, se da la pachet cu zambete!
da' in alta ordine de idei, sunt cu sufletul la gura, astept sa devin matusica ptr a doua oara.... cumnata mea naste azi prin cezariana, e deja la spital... brrrr..... matusica, matusica, matusica 

abia astept!!
feli 
1. eu stau prost cu finantele deci spun 'pas' la bimbomarket
2. daca pielicica a alunecat de tot, cum zici, e ok, dar tot trebuie repetata operatiunea... in special ptr o buna igiena.
3. eu am spus ieri ca spanacul nu l-as da pana la 7-8 luni si am spus si de ce. asta mi-a recomandat pediatra, si asta am citit mai peste tot de spanac... acuma, daca bebe e diversificat bine ca falkone, nush ce sa zic, poate nu e o problema. in plus fata de voi noi mancam si banana si telina si cartof normal, in cantitate mica (nu i-a balonat deloc). In we o sa ii dau si conopida. In rest, cam astea-s si la noi....
giulianna, ca de obicei, Edi e mortal! f expresiv, f dulce.... cred ca esti tare mandra de el!
Cosmy, multa sanatate Mayei! 

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Sofia de Mimihoo si Maria2004!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Lumi si noi stam prost cu somnul de noapte....
facem echipa de noapte...![]()
Pentru matusica ta 
ce a copt ea acolo, o fetita sau un baietel ??? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
luminita2008 spune:
Babytza
, cumnata mea a copt un baietel....mai are un copilas de 3 anisori.
...hm, simt ca mai vroiam sa-ti spun ceva.....ce era oare ![]()
LE: da, vroiam sa-ti zic de mami de 2 gemenute, Liliana... nush daca o sa tina pasul cu noi, no offence... mai intra din cand in cand la gemenei, dar sta prost cu timpul.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
felicic76 spune:
gashca: ziceti o ora, aproxmativ, pentru parc, sa stiu cum ma organizez, dupa masa de pranz, nu?
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Ma primiti si pe mine in gashca azi ??? Azi veni si eu cu piciulica si cu Valentina pe la 2 
Feli nu ai servit azi servici ? Stai cu Falkone ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Boo spune:
Felicia exact asta am patit si eu cu Alpha .. nu imi legasera contul curent de cel de card si eu aveam un plastic inutil in mana pe care il verificam de zor.
Cu decalotarea noi suntem gata, s-a produs. Incet incet a umblat pediatra cand venea sa-l vada. Ultima oara l-a executat de tot, eu doar ma ocup sa "intretin" zilnic la baie.
Baby spanac .. poate e spanac tanar, io stiu
Ce bine de voi ca nu aveti probleme cu mancatul
Ada si eu spun sa suni in Hambarului sa vezi ce e cu banii. Imediat iti dau raspunsul, ca au o baza de date si verifica dupa CNP-ul tau.
felicic76 spune:
pe la doua ies si eu, dimineatza se plimba cu D-na Vio, la pranz vine sa manance acasa si ies eu cu el. Asa ca nu scapati, o sa va bantui la telefon
fug la munci
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
300 spune:
Neata! Pasati-mi si mie niste cafea CU CAFEINA ca la mine tot nu s-a cumparat... ieri am stat in casa
si sotul meu s-a obisnuit sa place tarziu si sa ajung acasa in consecinta. O sa-l iert ca a fost racit nu?
Mommymagda eu bag seama ca tie iti pace sa te plimbi singura de fapt.
Gagici noi inca nu suntem 100% sanatoase ca asa e cu racelile astea. Taare-am mai veni si noi cu voi dar nu vrem sa ne luam in cap tot aprozarul dupa ce racesc si bebeii vostri... asa ca probabil ca vom fi cam solitare azi prin parc.
Azi e penultima zi de eurespal si o sa ii dau in continuare pana maine la pranz sa se faca 7 zzile, nu de-alta dar si eu si soatza avem simtome ca si cum s-ar fi intors raceala (bine, mult reduse)... oricum este scarbos. Mai ales ca si eu si el racim raaaar.
Amik ce emotii dau bubitele astea...
Lala 
Lumi sa ne mai spui tu de mamica de gemenutze atunci. Imi pare rau ca ati avut show azi-noapte. Bine totusi ca nu au fost amandoi jucausi. Pepsi? Poate ma corupi desi am luat cu brio pauza de cole de orice fel si... inca rezist.
Laura sa inteleg ca ai inceput sa dormi ca oamenii :) 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Feli... te ratez si azi? Ma io cred ca vin si ma uit la voi de la distantza.
Mai voiam sa zic ceva 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Neata si de la noi... azi cu ganduri mai bune!
Multumim mult de cafea! Acum savuram ![]()
Ref bimbomarket... nu-s fonduri... deci pas si de la mine... sper sa vina fondurile alea mai repede ca niciodata n-am fost in asa criza
Gashca de Tineretului... ADUNAREA.... azi e vreme buna!!!
Si ca sa va amuzam... dupa BUBU (de July) in action (in chiloti
) a urmat GOGOSHARUL in action (in chilotii lui BUBU
)...!!! Nu fu igienic... da fu distractiv 

!!!
toata bobocimea!
PS:
ptr sarbatoritii zilei:
Sofia de Mimihoo si Maria2004!. Apropo, ce mai stim de micuta Sofia?
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!