Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Si io si io !
aici pe baricade....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
simona_27 spune:

Va multumesc tare mult mamicilor pentru sfaturi si lamuriri si ca m-ati acceptat printre voi.
Chiar m-am linistiti vazand ca se incadreaza in tabelul trimis de voi( e chiar mai grasuna)...
De citit eu va citesc mereu, sa fiu la curent cu ce se mai intampla cu bebei de varsta Carinei, poate o sa reusesc sa va mai si scriu din cand in cand...![]()

Ioana Carina
19.09.2008
amik spune:
fi-miu are de ieri niste brobonele cat varful acului si rosii pe burtica in zona ariciului de la pampers, dar doar intr-o parte. de 4 zile mancam carnita - borcanel hipp curcan cu porumb si cartofi. sa fie asta vreun semn naspa sau doar o fi transpirat in zona respectiva?
andy.p spune:
Buna dimineata si
la toata lumea..o astept pe Lumi cu Pepsi![]()

Sofiade Mimihoo

Maria2004
multa sanatate ,fericire alaturi de cei dragi 

Alexia a dormit mult mai bine,n-a fost nevoie sa o iau cu mine in pat,a tusit de cateva ori da vad ca acum n-are nimic.
Amikpoate s-a iritat de la arici,l-ai strans prea tare si a transpirat..daca era de la papa trebuia sa fie si-n alte zone,zic eu.
Simona bine-ai venit
Cosmy cum ati dormit?Cum e MAya?Sper ca mai bine
Felicic
te dadeam disparuta![]()
CUSCRA pe unde esti?????
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
felicic76 spune:
neatza! haideti la o
referitor la peste, eu sunt fan salau(pe locul doi, dupa crap), am o cumnata la Galati si-mi procura proaspat, dar pentru bebe voi lua din supermarket, am vazut ca sunt fileuri de pastrav, de salau, mi se pare mai comod, mi-e frica de oase![]()
De la ce varsta se poate da?, eu retinusem ca dupa 8 luni
. Tot vita ii dau, nu i-am dat deloc pui din comert si ar fi bine daca as putea sa-i dau peste mai devreme de 8 luni
amik: eu as intrerupe borcanelele, as vedea daca bubitele persista, daca nu, i-as da fiecare aliment pe rand si as vedea la ce face alergie din cele trei componente.sper sa fie totusi de la transpiratie 
giulianna: este un scump Edi, asa expresiv
(si cu un aer smecherit, nu te vad bine, mami, presimt ca o sa te vopsesti mai des peste vreun an)
andy.p: 
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
amik spune:
am inceput de 2 zile si Fe hausmann si Ca pharco. in prospecte nu spun nimic de reactii adverse la nivel cutanat... cred ca azi il trec pe legume simple totusi:(
multu de rasp
lala77 spune:
Denisa.g, imi pare rau ca iti este asa de greu.Cam asa a fost Anna. A avcut colici 5 luni, dar in ultimele doua nu mai plangea deloc cu tratament. Insa in primele 3, a stat numai la tzitzi; asa se linistea. Inclusiv noaptea.Daca mergeam la baie noaptea, cat eram acolo ea urla. A fost cosmar. Si ea doarme in pat cu mine. Altfel n-as fi putut supravietui. Asta e, pana la maritis poate ne dezvatam. Unii copii pur si simplu te solicita mai mult decat altii. Primul copil a dormit in patut singurica, chiar singura in camera. Anna e altfel. Sper sa te lase curand mai libera si sa intri sa scrii mai des.
Va multumim pentru urari!
Avem si noi 6 lunite.Ce lungi au fost!
Am fost ieri la vaccin; avem 8300 grame si 66 cm. Ieri la amiaza a papat un borcanel de la Hipp si n-a mai vrut tzitzi deloc.Cred caar mai fi vrut legume dar nu mai erau.
D-ra asta cred ca n-o sa mai suga daca mai da de ceva gusturi noi.
Nausica, eu ii dau sucul cu biberonul. Folosim tetina cu debit variabil de la Avent ca are mai multe viteze.
Si noua pediatrul ne-a recomandat ca lactatele sa fie integrale. Tot ceva cu dezvoltarea creierului. Si am mai citit chestia asta.
Felicic, sa-ti traiasca papaciosul! Cred ca poti sa-i dai spanac. Eu i-am dat Annei si a fost ok.L-am cumparat din piata proaspat.
Cosmy, baie poti sa-i faci insa nu la temp obisnuita. Trebuie sa ai grija ca temp sa fie cu 2-3 grade mai joasa decat are bebe temp corpului. \Si sa nu-l tii mult in apa pt ca s-par putea supraincalzi.Si sa nu-l infofolesti dupa baita. Altfel, baia chiar ajuta.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Trebuie sa fug ca deja ma cauta clientii prin curte. Poate mai trec pe aici mai tarziu.Pupici!
JulyMorning spune:
Pe aceasta cale doresc sa ii dau bataitza (acolo unde se da) la mommymagda ca nu da nici un semn de viata, desi ne plimbam in acelasi parc ![]()
Felicia, te sun azi cand iesim in parc? Te scoatem la aer?
O zi buna sa avem si rosii din plin, ca acu' se termina capitolul.
P.S. Tot copil marait am, ieri n-a dormit decat 2 reprize de jumatate de ora si are 2 pete albe pe gingia de sus...vad ca noua ne ies doar in pereche
Dupa ce terminam si cu dintii astia, care urmeaza si cand?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Neata bobocime 
Felicia multam de cafeluta
Noua ne-a zis dr pe la 7 luni sa i dam si peste si noi doua am diversificat puii cam la aceeasi varsta.
Cuscra cum e Maya ? Mai are febra ??? Multi pupicei pe obrajorii ei 
La multi ani Maria!!! 
La multe lunite Sofia de Mimihoo!!! 
Pentru fetele nou venite , daca doriti sa va trecem pe lista sa ne dati datele puilor si ziua voastra de nastere. Va uitati pe prima pagina si vedeti ce trebuie scris.
Mai era o mamicuta de 2 gemenutze..a fugit ??? ![]()
Lala ai o grasunica acolo
Bilantul vostru de 6 luni e f bun
Nu pui poze si cu Alice , ca pe Anna am vazut-o
E o dulcica !
Edit : July ai pofta de roshii ???? ![]()
Amik la cum le descrii pare a fi o iritatie. Dar e posibil sa fie si de la papa. Mai bine ii dai cate un aliment si vezi daca dispar. Noi am avut asa bubite si era dematita atopica. Dar poate la voi e de la mancare. Dr a vazut ??? Daca era babymom pe aici stia ea ce are puiul , asa noi nu putem decat sa ne dam cu parerea....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
MommyMagda spune:
Pe aceasta cale, doresc sa pun la bataie locul unde sa da ea (bataitza)! ![]()
Mi-o merit !!! 
Poate reusesc sa-mi spal astazi din pacate.
gashca vesela de Tineretului!