Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MommyMagda

CUSCRA, 'pai bine soro, nu am dat eu acu'cateva zile o strigare de bimbomarket? sau sunteti suparati si nu mai vreti sa va cuplati cu noi? falcutzele si mamica lor !

MommyMagda mami de Miruna Anisia (08.09.2008)

neuroni, neuroni

aici sunt
o tii ascunsa pe nora mea

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

N-o tin ascunsa, dar ma tine ea cu limba la genunchi .
Ne auzim maine la un tel? te sun in jurul pranzului cand sunt la plimbarica in parc.

Te mai cheama cumva si Raluca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CosmyB eram sigura ca e doar dintisorul. O sa treaca repede temperatura. Maya cum e? e vioaie?
aveai o intrebare despre pastrav - nu are oase, are o sira lunga care se scoate si niste sire mult mai mici in dreptul aripioarelor care se scot si ele foarte usor dintr-o data. Oricum pestele la copii se da cu mama, indiferent de cum il iei (si la file se intampla uneori sa gasesti mici oscioare..evident din greseala)
Oase multe are crapul
Iarasi un peste fara oase e dorada...are tot o sira ca si pastravul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MommyMagda

N-o tin ascunsa, dar ma tine ea cu limba la genunchi .
Ne auzim maine la un tel? te sun in jurul pranzului cand sunt la plimbarica in parc.

Te mai cheama cumva si Raluca?

MommyMagda mami de Miruna Anisia (08.09.2008)

poate inchid telefoanele si vin si eu in parc, si asa este vineri, nu ti-am mai vazut printesa de la botez

nu, nu ma mai cheama altfel, de ce?

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

ma tot intalnesc in parc cu o doamna cu un pusti tare asemanator cu ginerica pe care il cheama Vladut, dar e al Ralucai, nu al Feliciei , asa am aflat. Are un inglesina rosu btw.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic si eu am cam ac suma primita.ceea ce nu inteleg de ce.Plus ca eu am bagat actele si pt. 85% in ianuarie.Vroiam sa merg maine cu ADA in Hambarului so nu au program taman maine, sa vedem si noi cum calculeaza ei, caci mie nu mi iese suma nici macar pt 600ron indemnizatie plus alocatie.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Simodina multumesc

anamona Maya e la fel de vesela si vioaie, chiar daca are febra, nu as zice ca o doare ceva, poate nu o doare f tare sau nu stiu.. singura diferenta e ca aseara a adormit pe la 22 si s-a trezit numai la 11. Multumesc pentru raspunsul referitor la peste

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CosmyB inseamna ca asa face ea temperatura...nu vreau sa te sperii din contra...vreau sa te incurajez ca nu e asa grav....asa fac unii copii ...ei oricum au temperatura corpului mai ridicata.
Oricum de la dintisor o sa treaca repede temperatura. S-ar putea sa fi adormit mai repede de la antitermic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gata cucuvareala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Gata cucuvareala????

Ei da! Io-s pe baricade, traduc niste balarii pentru o prietena

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)