Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Sa inteleg ca am mai cucerit o reduta
De-ar iesi si dintishorii, ca de o luna ne supara. il apuca seara, inainte de culcare, Domne Ajuta ca nu si noaptea, ca o bagam pe maneca cu somnul(in continuare doarme de la 20,30 la 7 dim, fara sa-i pun cereale in laptele de seara)
babytza: am bagat la cap cu legumele si fructe, multu , astept cu comanda, doar ca as vrea sa il am inainte de Pasti, atunci facem 6 luni si as vrea sa-l obisnuiesc in scaun, sa stie ca acolo se papa etc.
Vb de spanac, era in Mega, o mana de frunze, 9 lei, nu m-am uitat pe eticheta daca era Bio, mi-a atras atentia ca scria 'bebe-spanac'
gaia: despre motivele absentei mele, nu are sens sa mai vorbesc, oricum, sunt hotarata ca aici, pe forum, sa nu discut nimic off-topic copii. Pentru restul, vreau sa ne vedem face to face, plimbam picii si cafelim in parc. Vreau sa ma bag in jir si sa ma manance porcii acolo, cu persoane care ma cunosc, nu aici, la adapostul anonimatului
Inca ceva, legat de CIC: am deschis un nou cont la Alpha Bank, special ptr alocatie si indemnizatie, la care am cerut si un card, pe contul respectiv. De pe 15 martie (eu am depus dosarele pe 15 ianuarie, direct ptr.85%, pe numele sotului) tot am innebunit bancomatele. Nik. Azi dimineatza, intr-o strafulgerare de geniu, merg la banca si constat ca aveam banii in contul curent de pe data de 17 martie, nu mi-au fost transferati pe contul de card(subliniez ca am cerut card ptr cont, nu de debit, nu de credit). Asa ca verifica ce extras de cont ai pus in dosar, eu am fost in ceatza total: deschid un cont, cer card la el ptr. lejeritatea operatiunilor si aflu ca am doua conturi diferite?!?
nu mai spun ca am suma de 2000 ron, fix, nu stiu ce reprezinta si nici pe extras nu se specifica ce este alocatie, ce este indemnizatie

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Etete ca pe asta cu baita chiar nu o stiam eu am presupus ca e bine sa nu faci. Am invatat ceva nou

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

CosmyB dr copiilor chiar mi-a recomandat baita de fiecare data cand are febra ca metoda de scadere a temperaturii dar grija la temperatura apei - trebie sa nu fie prea calda. Si se face rapid, nu stai la joaca sa de raceasca apa de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nausica, Musette multumiri

Cuscra cum ai zis si tu e curatica, dimineata la noi e regula sa spalam fundicul si "biscutii" de la picioruse dar parutul nu l-am spalat de 2 zile si acum e tarziu, a si adormit

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic vreau si eu mici maruntisuri de pe bimbo,ma gandesc exact si iti zic.

de Luca

Mergi la inceput

300: vroiam primapapa de la neonato, dar este extrem de scump la noi, 680 ron, asa as lua prima pappa de la Peg Perego, dar nu strica sa dau un ochi in Cora, imi place la fel si Chicco Polly. Multumesc de informatie si convalescenta usoara
musette: Luca cel curajos si sa nu aveti reactii! (spanacul era in punga de plastic, frunze, proaspat, la raionul de legume)

minune
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic cand ai intrat tu in concediu de crestere copil?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

intru si eu la ora asta tirzie doar sa va multumesc mult pt urarile de azi toate, nu va enumar ca sunt pe tel si poate uit pe careva, in rest sunt "muta" dupa cele citite:( Revin miine mai pe larg...

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

CUSCRA, 'pai bine soro, nu am dat eu acu'cateva zile o strigare de bimbomarket? sau sunteti suparati si nu mai vreti sa va cuplati cu noi? falcutzele si mamica lor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

felicic cand ai intrat tu in concediu de crestere copil?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

eu nu am intrat deloc, nu am putut sa-mi suspend contractele de munca, a intrat sotul de la 1 ianuarie(dosarul l-am depus pe 15 ian), nu am vrut sa amestecam borcanele, eu nici nu mi-am luat postnatal, ca nu aveam ce sa fac cu el, si atunci, sa nu se considere ca eu as fi avut venit in nov si dec din medicale, am renuntat la cei 6 mil si am depus direct ptr 85% in ianuarie.
Acum, varianta beton ar fi sa-mi fi intrat asa: indemnizatie(pe care nu am cerut-o) nov +dec 1200 ron plus patru alocatii nov, dec, ian, feb. 4x200 ron. Total 2000

minune
D'ale gravideniei

Mergi la inceput