Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
_giulianna_ spune:
Cateva poze cu fi-miu
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3406955925/in/photostream/" target="_blank">Liniste in sala, incep sa cant!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3407763608/in/photostream/" target="_blank">Heiii...vedeti ca stiu sa fluier!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3407762912/in/photostream/" target="_blank">Aaaa...deci nu faceti liniste!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3406954193/in/photostream/" target="_blank">Regia...mai tare sunetul!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3407761860/in/photostream/" target="_blank">Ahaaa..te-am prins, mananci fara mine!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3407761056/in/photostream/?rotated=1&cb=1238787451523" target="_blank">Ca tot n-am ce face
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3406952205/in/photostream/" target="_blank">De dat ma dau jos...
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3406951599/in/photostream/" target="_blank">Mami, hai si tu
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Ada legat de CIC...parca Boo tot asa a patit, nu-i intrase absolut niciun ban si cand a intrebat la banca erau dar in alt cont sau ceva de genul asta. Fa niste investigatii, ciudat rau ca pana acum n-a intrat absolut niciun banut. Macar aia 6 milioane trebuiau sa fi intrat de mult.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
CosmyB. spune:
Fetelor multumim pentru sustinere,
ici pentru toate si pentru cuscra si soricel mai multi
ici
A fost pediatra
nici nu a ajuns bine de la curs acasa, ca a si venit
A zis asa: febra e de la dinti
gatul apare ff putin rosu, insa a zis fara antibiotic. Doar Nurofen, am luat si Novocalmin sa-i pun mai tarziu si daca febra persista impachetari sau macar prosop ud pe piept. Vestea nu prea buna e ca acum are temperatura 39 
tocmai i-am dat Nurofen.
Ce am uitat sa intreb e daca as fi putut sa-i fac baie
nu i-am facut de doua seri si as vrea sa o spal, rapid asa. Oare pot?
Am vorbit putin si despre diversificare, nu intru acum in detalii, multe lucruri le stiti deja, nu mi-a recomandat ficatul (din cauza toxinelor) carne: peste (salau, pastrav-am uitat sa intreb de oase) pui, vita; iar cerealele cat mai putine sau deloc ar vrea ea
suc de portocale, nu inca, acum mar si morcov. Branza calcica facuta din lapte cu 3.5% grasime.
Pozici
Mamica
de
Maya
300 spune:
denisa nu noi am fost cu problema cu fontanela. multa sanatate!
feli super papa vlad. ce scaun vrei sa iei? acum vren luna am vazut in cora chiccn polly cam la 4.2 milioane.
kid mi-ai facut pofta de mamaliga. maine stiu ce fac.
alina pe unde fugisi iar?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
Giulianna ce mumusetze ai acolo.Ce luminozitate are !Albiciosul mic si dragalas foc!Sa va traiasca!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
Gata si vaccinul!
Laureta
suntem bine,inca nu am descoperit cauza insa deocamdata o lasam asa.Sper sa revina printesa la sentimente mai bune fata de mancare.
Felicic mie dr mi-a zis de spanac chiar acum ca e ok sa-i dau.A mai zis pe langa vestitele radacinoase si fasole verde,conopida,ardei,urzici.Ce bine ca v-ati decalotat singurei
poate dai si tu mai des pe aici.Unde ai vazut spanacul de bebe in mega,e congelat nu?sa stiu unde il caut.
Andreutac nici mie nu mi-a zis dr nimic de grasimea iaurtului,mi-a zis doar ca e ok sa-i dau.si apropo de laptele de facut branza,ca tu intrebai,am intrebat-o iar si tot cu grasime de 1,5 mi-a zis
parca asa e trecut si in schema nu sau le-am facut varza?
de
Luca
musettepink spune:
Cosmy eu cred ca ii poti face baie linistita.stiu doar ca atunci cand copilul are febra nu se scoate afara si atat.tin pumnii sa iasa dintisorii repede!
de
Luca
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Ce am uitat sa intreb e daca as fi putut sa-i fac baie nu i-am facut de doua seri si as vrea sa o spal, rapid asa. Oare pot? ![]() |
Eu nu vad de ce sa nu-i faci baie. Poate e chiar recomandat, ca sa se mai racoreasca - vezi si tu, pune-i apa un pic mai caliie, sa nu fie fierbinte. Ajuta sa-i mai scada febra. Si, daca are muci (scuze, nu am retinut detaliile) ajuta la fluidizare, dupa aceea poti aspira mai bine.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Giuliana e un scump si jumatate Edi cel voinic. Si m-am uitat la maimulte poze si am ajuns la cea din prima zi acasa. Doamne cat era de mic
Am uitat ca si al meu a fost un piticot. Si ce mari s-au facut
E un dulce , pupa-l 
Cuscra ma bucur ca e de dintisor. Si ca nu luati antibiotic. Asta e bine. Baita eu nu i-as face cu febra 39. Acum nu stiu , poate sa o stergi numai cu servetele sau un prosop umed....dar sunt convinsa ca mai poate sta asa pana maine...ca e bebe mic si e curata.
Sau daca nu te lasi si ii faci baita sa nu o speli si la par. Doar pe corp. Pupici si gingiuta sparta pana maine 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
CosmyB. spune:
Ada cate luni sunt de cand ai depus?
Ieri mi-a venit plicul cu decizia. Acolo scrie ca banii ii primesc din 10-20 in fiecare luna. Eu am depus in 5 ian si banii mi-au intrat in 10 martie. Tu ai depus in 15 parca ziceai, deci dupa socotelile mele trebuia sa-i primesti. Ia da un telefon si vezi pe unde circula banii tai 
Pozici
Mamica
de
Maya