Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nikolici - pai asta vroiam sa il iau si eu dar de pe net , de unde am luat si salteluta. Cred ca asta e si al tau, nu? dar uita-te la pret!!!!!
http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/leapfrog/centru-de-activitate-learn-amp-groove/

Andy_p ,andreutac, kidd, piolica, cosmyb , 300- multi pupici pt voi
Nausica – noi folosim pt suc sticluta cu cioc de silicon - ii place si lui si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Denisa, cam asta e pretul; in Carrefour a fost oferta de sarbatori la 200 RON>

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Denisa, cam asta e pretul; in Carrefour a fost oferta de sarbatori la 200 RON>

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

pt voi.
b de la bebe, blog...

Am o intrebare dar nu mai stiu sigur daca tu sau Tzitziri erati in aceasi situatie cu noi :frontanela deprimata si trebuia sa consume bb multe lichide....
S-a rezolvat la voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

a trecut si dr pe la noi in drum spre Luca de Musette care a facut vaccinul azi Sper sa nu fi fost prea traumatizat ginerica!
Totul e ok cu Maria, are 69 de cm si 7 kile si 20 de grame Dr m-a incurajat sa ii dau iaurt ca e destul de mare...ma duc sa prospectez piata si sa incerc...Oricum in seara asta i-am facut surorii ei o mamaliguta mai moale in care am pus un pic de unt si cu smantana pe deasupra ca asa ii place printesei. Cum mamaliga se poate deja da fara nicio grija, ca nu are gluten si cum am fost asa incurajata sa incep si cu lactatele i-am pus si Mariei pe limbutza un pic. S-a strambat f tare si s-a scuturat asa din tot corpul. O las in pace, o sa ii fac in curand cu branzica de vaci si smantana. Am intrebat-o din nou care e faza cu lactatele degresate si mi-a zis din nou ca nu se dau degresate ci cu grasime integrala...poate doar daca bebelusul este peste greutate, dar sunt rare cazurile, la varsta asta un bebe de 7 luni poate avea oricat intre 6 si 10 kilograme
Deci e larga aria...Dr in Romania inca recomanda asa pe langa alte chestii care in Vest nu exista...de genul ficatel in piure (acolo e contraindicat) si .... supozitoare cu novocalmin, metamizolul e tare controversat, cica da nu stiu ce boala rara...Ufff, zau daca mai poti filtra ceva ca lumea si sa mai stii dupa cine te iei.

Fructe cu branza? N-o fi chiar Montignac-like dar ... intr-adevar, cum altfel sa o pape? Poate in piureul de legume? In loc de carnita sau ou? Hm...nu's ce sa zic...asa nu ar trebui, daca e sa ne luam dupa Montignac, sa combinam in piure cartofi cu carne sau orez cu carne...si totusi nu putem sa le excludem din meniul bebelusesc. O sa ii dau in continuare branzica cu fructe pentru ca altfel nu stiu cum, sigur nu ar manca-o...

As vrea si eu sa ajung la ferma de lapte, imi place mult laptele de vaca de la tara, mai primesc din cand in cand cate o sticla de pe la prieteni cu bunici pe la tara dar deocamdata nu am indraznit sa ii dau nici celei mari...nu sunt sigura de cum e muls laptele ala...adica cum e galeata, daca respectivul s-a spalat pe maini, daca sticlele de plastic de Cola sau Sprite sunt bine clatite (si cu ce...)...Dar de la Ferma de Lapte as lua cu inima deschisa, sigur e mult mai controlata treaba! Abia astept dozatoarele alea! Poate si un abonament, sa iti aduca lapticul acasa la fiecare 2 zile, super!

Suc de fructe nu i-am dat inca si inca nici nu am de gand...pentru ca ii dau fructele pasate cu tot cu suc si cu pulpa, mi se pare oarecum mai sanatos. Cand va fi un pic mai mare o sa incerc sa ii dau din suc asa, intre mese, nu ca o masa propriu zisa...Asa nu ii dau nici supa strecurata, adica zeama...nu deocamdata, ii dau legumele cu totul, cu putina zeama si ele pasate. O sa ii dau cand va papa felul unul si felul doi. Cam dupa un an- un an jumate...
Sau, daca tineti tare la suc, intre mese ar fi ok...in loc de ceai sau apa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Kid, spune-mi te rog daca voua v-a recomadat iaurt cu max 2% grasime si pe ce considerente? Noua asa ne-a scris in caietel, insa m-am luat cu altele si am uitat sa intreb din ce cauza. Ma intereseaza ca am vazut aproape numai iaurturi peste 2,8% grasime...ma refer la cele mai gustoase gen Napolact.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreutac, ups, nu mi-a zis nimic de iaurt...de grasimea de la iaurt, mi-a zis grasime integrala, cred ca a zis 2% ca si un minim asa, adica sa nu ii iei mai degresate., Sunt sigura ca Napolact e ok, si eu am incredere in produsele lor

Nikolici, f f frumos centrul de activitate...Poate de Pasti mai baga si ei o oferta speciala. M-am uitat pe site-uri in Anglia si tot astea sunt preturile si acolo, cam 75 de lire, deci tot pe acolo! De data asta nu sunt hoti de hoti. La 200 de ron i-as lua si eu mariei unul, poate de Pasi baga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Andreutac, ups, nu mi-a zis nimic de iaurt...de grasimea de la iaurt, mi-a zis grasime integrala, cred ca a zis 2% ca si un minim asa, adica sa nu ii iei mai degresate., Sunt sigura ca Napolact e ok, si eu am incredere in produsele lor

Mie sigur asa mi-a zis, insa ma gandesc ca am sa incerc Napolact cu 2,8% grasime pt. ca mie personal imi place si gustul. sa vedem daca Eva il va accepta.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

as avea mai multe rugaminti:
1. cine se baga la o comanda pe bimbomarket? Ada, cumva tu ai zis ceva in urma cu cateva zile,de o husa, parca? eu vreau sa iau un scaun de masa de la ei, am cautat, am vazut cate ceva in oras si nu am fost multumita deloc, (mi se par instabile, iar plasticul de pe masuta foarte dur) si decat sa pierd timpul prin magazine, mai bine il comand pe net(as vrea sa lansez comanda saptamana urmatoare)
2. mamicilor de baietei, cum stati cu decalotarea? Eu, la recomandarea pediatrului, puneam un pic de ulei de masline si trageam de pielicica un pic. Executand operatiunea in baie, aseara, pielea a alunecat de tot, asta inseamna ca am decalotat complet? ca nu vom mai intampina probleme? Vladutz a facut un pic ochii mari si apoi s-a intors dupa o jucarie, daca il durea sau deranja, ar fi plans, nu?
3. ce pot sa-i mai dau, ca legume si fructe, avand in vedere ca pana acum mananca: morcov,patrunjel, dovlecel,pastarnac, cartof dulce, brocolli, mar, para, piersica, mango. Eu stiu ca bebeii adora rutina, dar parca as vrea sa-i mai combin cu altceva.Am vazut spanac la Mega, se chema chiar 'bebe spanac', pot sa-i dau? Nu l-as mai suna pe dr, va veni la noi peste 2 sapt, la vaccin.
Nu a refuzat nici un aliment introdus pana acum, nu a facut alergie la nimic, ar manca si castronul, lingura (apropo, cand este infometat, nici nu-i mai pun 'babetica', nu scapa nik din gura)

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia chiar acum vorbeam cu Irina de decalotare...fericito Si nici nu a plans....Super de voi !!!!
Mie mi-a zis dr la ultima vizita ca nu ne-am prea bagat acolo ...sa mai insistam
La legume noi am mai bagat ardei gras si capia, spanac (azi prima oara) si la fructe banana ,papaya ,portocala ,ananas.
Imi pare bine ca nu aveti probleme cu papa , nici nu ma asteptam la Falkone , dar ma bucur
M-as baga eu la un carucior , dar nu stiu sigur....te anunt, ca nu vreau sa te incurc. iti spun ce am hotarat in 2-3 zile ca sa stii si tu.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Feli, n-ai mai aparut de-o vreme. Papacios e piticul tau, sa nu-i fie de deochi (scuipam frums intr-o parte )
Cred ca poti sa ii dai spanac, parerea mea. Doar ca nu stiu ce-i ala bebe spanac, sa nu fie prea curand cules...

cu bimbomarket ma uit si ma gandesc, iti zic max luni. Sunt cam deprimata dpdv financiar, no CIC no nothing... asa ca trebuie sa ma gandesc bine.

cu decalotarea, suna ok ce zici. Daca ai reusit sa si tragi pielicica la loc, aia e, ati reusit!
La Teo si dupa operatie aveam probleme cu trasul pielii inapoi... f greu a mers.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput