Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

ClaudiaH

Anca

Doctorita e inca la un curs si nu poate ajunge azi la noi, oricum temperatura a scazut, inainte sa adoarma era 37.4, astept sa se trezeasca sa vedem cum e. Dimineata vine sa o vada chiar daca nu mai are temperatura. Noi nu putem merge la cabinet ca e plin de copilasi bolnavi...

300 ici micutei. Cum e? Au trecut mucisorii? Ca tare greu mai trec.

Tzitziri

Cuscra sper sa fie dintisorii cauza febrei.. Nu e nici agitata, nici fara pofta de papa... e totul ok daca nu ar fi febra...

Denisa ma bucur ca sunteti bine. Cu papa se obisnuieste el incet-incet o sa vezi

amif bine ai venit!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

De Nocomstie cineva ??? Ca nu a intrat de multe zile...

Moni 16+

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nici Nocom, nici CD..... hai fetele!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cosmy, mi-am adus aminte.
Noua ne-a zis sa ii dam jumatate de supozitor cu Novocalmin daca trece temperatura de 39 sau supozitor cu Paracetamol.Ia sa ai in casa....chiar daca pe Novocalmin scrie 'peste 4 ani' se poate da jumatate si la bebei mici in caz de urgenta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

tzitziri multumesc o sa iau si Novocalmin sau Paracetamol ca nu mai am nimic in casa, numai Nurofen.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Claudia!

Mussete cum e Luca? Ati fost la doctor?Ce era cu sangele din kkutza?

Cosmy , da sa ai Novocalmin in casa neaparat, e fff bun si eficient.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Comi, multumim de intrebare, ne deranjeaza foarte putin acum si cred ca datorita eurespalului; aproape nu trebuie sa o aspir si oricum nu scot decat f. putin...

Laureta sper ca Bianca sa isi revina repede cu mancarea.

Denisa

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Laureta merci de link. L-as duce si eu pe Serban sa vada ca e aproape de noi, ma gandesc ca i-ar placea. Mi se pare buna si ca sursa de lapte pentru noi, pentru Mara prefer deocamdata UHT-ul..LE Exista lapte Bio de la Dorna pentru cine e interesat. Eu am luat din Cora.

Paula Laura fructele in general le accepta singure, adica e imposibil zic eu sa nu gasesti un fruct care sa-i placa in orice combinatie...Dar oricum pana inlocuiesti masa tot trebuie sa-i dai laptic de completare iar branzica nu cred ca o poti da goala. Dar poate fi pusa si in legume pana introduci carnita...

Nausica eu lui Serban i l-am dat din biberon. Marei nu i-am dat suc de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura-paula iti multzu mult pt postarea ta legata de fructe.Eu stiam asta de mult timp, ca fructele in combinatie sau ATENTIE dupa masa nu sunt bune la digestie.Ele cica se mananca cu cel putin 30 min inaintea mesei.
Insa, din pacate va fi cred off ul nostru cel mai mare legat de alimentatie, cred totusi ca voi combina fructul cu leguma, cereale, branzica sau mai stiu eu ce.
Poate cand va mai creste....poate nu stiu, o sa mancam fructul de sine statator exact cum scrie la carte.
Si nu o sa-i dai tu mar cu biscuiti???Dc te-ar auzi socru meu ti-ar da bataie la funduletz....ca pe mine ma asasineaza cu asta.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

denisa se numeste centru de activitati Leap Frog.Karina este super incantata de el...imi fac treaba cu porcaria asta.E usor de carat, o iau pe K peste tot cu el in casa.Asa pot si eu sa mananc cu omul meu, iar Karina e ocupata cu tot felul de chestii sonore si luminoase in timp ce noi balotam.
Nu e scump, am dat 200ron de la Carrefour.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput