Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
dah, asa zice Monti, si cum am facut asa, la mine s-a vazut...
totusi raman la ideea ca "mananc, deci slabesc" se adreseaza celor care vor sa slabeasca sau sa-si regleze insulina, intr-un organism bolnav.
Extinderea principiilor la copii sau la gravide mi s-a parut un pic far-fetched din partea autorului, well... cine crede ca e necesar, s-o faca.
Acuma ramane eterna intrebare... ce facem cu copiii care NU vor sa manance fructele ca atare?
La Teo am preferat raul mai mic, adica niciodata fructe dupa masa, dar in combinatie cu branza, biscuite, cereale sau ambele, ii dau.
Rar mananca para sau banana, de sine statatoare... daca ar fi sa ma rezum doar la atata fruct... vai noua.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Andreutac, ce manca Eva cand a facut constipatia de la Biotics?O fi contat si asta?Ca parca nu vreau sa dam in cealalalta extrema.
El a luat doua zile Enterolactis(care e cam aceeasi treaba) si de-abia de azi a inceput Biotic-ul.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Paula-Laura spune:
Ada asta ii raspundeam Piolicai, ca daca bebe nu va accepta fructul simlu i-l voi da in amestec cu altceva. E mai important sa beneficieze de vitaminele din fructe la varsta asta (si poate seamana cu tatal lui care mananca fructe doar dupa-masa si vesnica lui problema este ca iar a slabit si cad pantalonii de pe el
)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Laureta, ia Biotics ca masura de precautie?...sau a luat vreodata antibiotic, a fost constipata sau a avut diaree?Adica se da si pur si simplu pentru orice problema legata de stomacel? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Ia ca masura de precautie, nu a luat antibiotic. Numai 1 pliculetz pe zi. Banuiesc ca rostul lui este sa i regleze flora din stomacel. Pe prospect citeam ca se ia si pt imunitate.
Paula super info

Andy macar papi tu legumele, io le arunc ca nu poci papa asa ceva
de sclifosita ce sunt)
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
apropos de biotics...
Lui Teo i-a prescris anul trecut in vara cand a avut diaree urata vreo 3 saptamani si ne-am tratat cu biseptol.
Chestia e ca pe el scrie ca se da in lapte. Cum Teo nu bea lapte neam la vremea aceea, eu i l-am dat in apa, si uneori combinat cu smecta daca era pe lista la adiministrare.
Stie cineva care-i treaba cu laptele? Chiar nu se poate da in apa?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andreutac, ce manca Eva cand a facut constipatia de la Biotics?O fi contat si asta?Ca parca nu vreau sa dam in cealalalta extrema. El a luat doua zile Enterolactis(care e cam aceeasi treaba) si de-abia de azi a inceput Biotic-ul. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
La vremea respectiva era pe lapte fara lactoza (Nan)tocmai pentru a nu mai avea scaune apoase, probabil si asta a contat. Posibil ca ambele s-o fi strans prea tare la stomacel.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Nausica spune:
Si cum dati sucul de fructe bebelusilor? Cu biberonul? Daca da, cu ce tetina?
La masa respectiva mai dati si lapte in completare?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
luminita2008 spune:
sucul de fructe il dau din biberon, (ca suntem pe LP de la 1 luna), fie strecurat, deci clar, fara pulpa, si atunci merge prin tetina normala, fie cu pulpa si am o tetina cu 3 gauri, de la chicco, ptr cereale. tetinele de la nuk, orto, de la 6 luni, nu merg, e gaura prea mare.....
daca mai vor laptic, le dau, inseamna ca nu s-au saturat dupa. daca nu, nu. daca beau in jur de 120ml de suc, nu mai vor sigur lapte 2h.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
andy_galro spune:
La multi ani Anca!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
La multi ani Claudia!!!! Sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
despre discutiile contradictorii care au fost azi aici nu vreau sa comentez nici pro nici contra dar nu mi-a placut ce am citit...aici este un topic despre copii si despre asta vreau sa citesc.
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones