Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Denisa, Nusha, bine ati revenit fetelor. (Eu vorbesc care intru din an in paste!)

Laura, Oana, disneyland e la 5 ani, am eu un prieten la Bucuresti care isi aduce fetita in vara asta la Disney de ziua ei, fix la 5 anisori. asa ca aveti grija... ca nu tineti pasul cu moda!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ada a sti ca nu este nici o coada pe la ferma, numai vacutze dragute. Noi am fost sambata si a fost fain, a vazut si Inisu vacutzele si vitzelusi, se cam tinea ea de nas deh fata de oras

tzitziri, si Bianca ia Biotics, eu o suspectam ca o doare/ustura somacelul cand a inceput sa refuze de tot mancarea. Ea chiar papa bine , nu mult ci mai degraba regulat. Daca i venea ora de papa afla tot blocul. In schimb acum tine dieta. Scaunul a fost bun in schimb. Si o chestie in plus care am observato regurgiteaza des, acru. Nici bebelus nu scoatea asa des branzica. Cand a fost virozata acuma ceva timp a luat la greu nurofen, panadol, doctoritza de la Medicover i a bagat urgent fier plus vitamina C, deci toate medicamente probabil prea grele pt stomacelul ei, si de aici...

piolica felictari pt papica

andy super daca papa, si a revenit cu mancarea? Parca tin minte ca nu papa la un moment dat sau incurc io borcanele?

nushule pupam baiat frumos foc

Eeee voi deja ati facut gasca de aruncat intre voi rosii si oua bio, nu mai vorbesc cu voi

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura,banuiam.Dar totusi mie mi se parea mai de varsta lor asa in curte, la soare....ei, alte vremuri.

Piolica,5 ani zici?Hm....eu tin minte ca si la 7 ani stateam pe bancheta din spate cu fratele meu cand plecam cu ai mei in excursii prin tara (ceea ce nu multi copii faceaU atunci).Si in loc sa admiram ce ne aratau ai nostri noi ne trageam de sirete in spate...la propriu.Au stricat orzul pe gaste.
Glumesc,evident....e drept ca nu prea stiu cat intelege un copil de 5 ani dar daca l-as duce undeva cu o investitie majora as vrea sa si inteleaga tot ce vede

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ada habar nu am daca se face sau nu coada la dozatorul de la ferma. eu una n-am fost acolo. stiu ca vor sa puna dozatoare din alea prin Bucuresti, in diverse zone. si ca vor face si livrari acasa sau la firme. Asta cam peste o luna - doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laureta, ia Biotics ca masura de precautie?...sau a luat vreodata antibiotic, a fost constipata sau a avut diaree?Adica se da si pur si simplu pentru orice problema legata de stomacel?

Mergi la inceput

paula-laura interesant ce zice nenea ala Montignac, citisem si eu chestia asta mai demult, dar nu stiu cum se face ca mereu uit de ea si ma trezesc mincind fructe dupa masa.
Si eu i-am dat Elsei brinzica cu fructe, ca altfel e nasoala, ma refer la textura.

n.b.(cam greu am descifrat mesajul tau, noroc ca nu sint multe diacritice in lb romana. In schimb daca vezi mesajul din fereastra de trimitere raspuns, se vede super bine, fara diacritice si fara #258 si mai stiu eu ce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica noah asta e...gata nu ma mai simt asa trendy..ia uite ce bine papa Elsa

Laureta ma refer la fructe,ca legume eu le fac eu le mananc

Oana alte vremuri..acum ma intreba Andy ca si Alexiei ii tin ziua la Club???..ma gandesc ca in ritmul asta ,si la ce vad in jur cine stie ce ne mai asteapta

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

gagics, o seara buna! eu ma pregatesc sa ma duc la biserica, avem intilnire cu nenea preotul pt botezul Elsei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

paula-laura interesant ce zice nenea ala Montignac, citisem si eu chestia asta mai demult, dar nu stiu cum se face ca mereu uit de ea si ma trezesc mincind fructe dupa masa.
Si eu i-am dat Elsei brinzica cu fructe, ca altfel e nasoala, ma refer la textura.

n.b.(cam greu am descifrat mesajul tau, noroc ca nu sint multe diacritice in lb romana. In schimb daca vezi mesajul din fereastra de trimitere raspuns, se vede super bine, fara diacritice si fara #258 si mai stiu eu ce)

L-am editat sa se vada bine(sincer nu mi-am dat seama ca are diacritice decat dupa ce am postat ), dar ai citit tu mai repede
oricum el zice ca bebeii au alte resurse si pot digera mai usor fructele combinate. Intrebarea este de la ce varsta incepem sa ii formam obiceiurile alimentare??
Eu o sa incerc sa i le dau simple, om trai si om vedea ce va accepta el

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laureta, ia Biotics ca masura de precautie?...sau a luat vreodata antibiotic, a fost constipata sau a avut diaree?Adica se da si pur si simplu pentru orice problema legata de stomacel?

Oana, eu i-am dat Evei Biotics dupa ce a avut infectia cu Rotavirus. dr. mi-a spus ca este foarte bun pentru refacerea florei intestinale. Eva insa nu l-a tolerat asa bine, i-am dat un pliculet si s-a constipat foarte nasol, ea neavand de fel probleme de felul asta.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput