Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babytza,preety multumim mult. /
La multi ani pt. mamica Maria!
si La multi ani pentru mamicile de ieri, Anca si Claudia
Sofia cred ca serbeaza ziua prin ne-somn. M-a innebunit ieri. dormea jumatate de ora si se trezea plangand ... normal. M-am gandit ca este din cauza ca nu-i place sacul in care am bagat-o si i-am pus inapoi pilota. Ei, as! a facut la fel-la fel. Acu' am lasat-o singura in pat sa vaz ce-o face. De obicei, dimineata manca si dormea. Acu' shade si cujeta .. cred la ultimele 6 luni :-)) na ca s-a convins ca trebe sa doarma uff.
Va pup si cafea placuta! io trec la muls ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Feliiiii, da, pe la 2 cred ca iesim (eu adica). Si stam pana haaaaaaaat, tarziu
Babytza, daca vii cu copilasii in parc azi, nu mai vreau nici o rosie, nici un pastarnac, nika... abia astept sa va vad.
Mommymagda las' ca stiu io, azi vii ca te intalnesti cu ginerica

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ramo, atat timp cat bebelacii nostri nu o sa se apuce sa se pupe, eu nu vad de cenu te-ai plimba cu noi... ca doar nu e un spatiu inchis de 2/2 unde respira acelasi aer. Eu personal nu am nimic impotriva sa vii cu Anda

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si de la noi, si clar ca aduc ca doar pana acuma ce-ati facut?! ati baut...ati baut...

azi am program cam aiurea, trebuie sa bag de-un shopping... si vine mama sa stea cu Radu. Daca termin in timp util, poate pe la 2-3 ajung si eu in parc. Cu Radu si mama, ca Teo e acaparat de bunel si la ora aia face somnul de dupa-amiaza...

Eu dorm cu Radu in pat. Dar am ajuns la concluzia ca habar nu am ce viata de noapte are el. Mereu il gasesc in alta parte decat il pun. Si azi noapte, pe la 1 s-a trezit (sau nu?!) plangand asa ca m-am mutat langa el si l-am tinut nitel in brate.
Zic nitel, ca imediat ce s-a facut liniste, eu am adormit la loc... si dimineata la 8.30 cand m-am trezit el era cu capul pe dos , cu picioarele pe tablie si imi impingea o suzeta umeda intr-un ochi...
Incepe sa imi placa co-sleepingul asta din ce in ce mai tare. Pacat ca nu am cum sa dorm cu amandoi piticii in pat.
Cand m-am trezit erau 20 grade in camera ceea ce mi se pare foarte frig... am fugit repede la Teo... din fericire la el era ok... nu stiu ce s-a intamplat la noi de s-a racit asa tare.
Ma gandeam sa ma mut cu amandoi piticii la Teo in camera, dar ce fac cu Radu care a inceput sa doarma lipit de mine...
complicata rau.

Amik, si eu zic la fel, pana te prinzi de la ce sunt bubutzele, sa incerci sa separi alimentele. Poate ca nu-i de la ele, dar better safe than... in deep mistery...

Mimihoo

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ramo sustin ce zice July ref la Anda.
Io tot pe la 2 cred ca ies... da poate reusesc anterior sa fac vizita la posta... dak nu... va sun cand ajung!
Babytza, va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Ce bine de voi ca aveti parc comun ... eu aici nu recunosc pe nimeni. Am citit ca vine Nerantula pe aici (prin Titanii) dar n-am reusit sa-mi dau seama cine este, desi am vazut o mamica care seamana cu ea si cred ca o s-o intreb dc nu e ea ...:-)
Maine dupa 3 dc e frumos afara ne plimbam cred in parcul de pe kiseleff ca ne ducem sa ne intalnim cu niste prieteni care au o fetita mica-mica.

off-topic: nu avem gaz de vreo 5 zile, nu inteleg ce se intampla, sunt tampiti. Noroc ca este apa calda si ca pot face mancare la microunde ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Denisa,David nu suporta ceaiul.Cred ca e cam la fel de chinuitor ca medicamentele.....nu i-am mai dat pentru ca fontanela deprimata cred ca a fost doar o chestie de moment.Nu s-a deshidratat nici macar cand a avut diaree cateva zile la rand....deci la noi s-a rezolvat de la sine, adica cu laptic si atat.

Felicic, lui David ii trage tati putin pe la puta la fiecare baita si acum se vede clar diferenta fata de cum era la inceput.Nu a fortat niciodata dar acum aluneca cam tot ce poate aluneca...cred eu.Scuze de exprimarea plastica.La noi dr a zis ca e foarte bine, dar nu a pronuntat 'decalotare completa' sau ca am scapat total de probleme.Cred ca ramane de vazut in timp...

Cosmy, noi i-am facut baita in zilele in care facuse febra dar nu cand mai avea febra(trecuse de la Nurofen si Panadol).Dar l-am spalat in dormitor (sa nu mai treaca prin aerul rece dintre baie si dormitor) si rapid...adica nu cu stat la joaca si intins la vorba. sa treaca repede si sa vina dintii daca asta e cauza!

Musette, sper sa nu fi avut alte reactii la vaccin.A ramas scorul de ieri 3-1?

Laura....astept si eu pepsi-ul.La Cola te bagi?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am sunat in hambarului: in cazul meu banii reprezinta asa:

alocatie nov, dec, ian, feb adik: 4x200=800
indemnizatie dec, ian 2x600=1200
urmeaza sa primim in viitor recalcularea la 85 %, in aprilie voi primi tot 800 ron. Recalcularile la Pastele Cailor
Intrebare: a primit cineva indemnizatie cu 85% din venituri?

telefonul unde am sunat este 0212509022 interior 20(tastati imediat, nu asteptati robotul)
Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Gaia, te pup!
preety, suntem nascute in aceeasi zi. ha, ce nimereala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
Intrebare: aprimit cineva indemnizatie cu 85% din venituri?

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Feli, eu am primit dar am intrat in CIC dupa 1 ianuarie (de pe 9 ianuarie) deci la mine nu au intrat niciodata 6 mil ci direct calculati 85%....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput