Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Am reusit sa citesc ce ati in acest capitol. Sunt la servici si am o durere groaznica de picioare. Abia astept sa plec acasa, dar mai aminca 3 ore de stat.

Elly si eu simt intepaturi f jos (in interiorul vaginului), poate din cauza ca am colul scurt.

Pentru fetele racite: mie f bun mi s-a parut Paragrippe facut de Boiron, mult mai eficient decat oscillococcinum. Pentru gat: omeogene sau Homeovox tot de la Boiron.

Alinutza si eu am probleme cu picioarele, ma dor destul de tare. Eu am inceput sa am probleme dupa prima sarcina.
Mi-am cumparat de la farmacie si de la plafar niste creme (stimuven, venoton...) cu care ma dau pe picioare si noaptea dorm cu picioarele pe o perna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Blue, La Multi Ani fericiti si voiosi!!!
Ce simpatic e Marc, se pare ca i-a trecut gelozia, nu?

Carla, e groaznic prin ce ati trecut voi, bine ca nu sunt urmari dupa convulsii. Sa ne anunti cumva cum mai sunteti.

Am fost cu Bogdan la dermatolog de dimineata, are eczematida, nu e de la inot, se pare ca e tot din cauza streptococului care bantuie pe la gradinita. Stiti ca i-am dat la un moment dat antibiotic pentru ca s-a nimerit chiar de ziua lui, a scapat de el, dar se pare ca s-ar putea sa-l fi luat din nou. Facem din nou exudat, vedem ce iese si ce facem apoi. Intre timp luam tratament o saptamana ca sa scapam de bubite.

Ramonaiani, am anuntat deja soacra sa-i faca dus imediat cum il ia de la gradinita in zilele cand merge la inot, sa nu mai stea pana seara asa.

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

Buna fetele,

am scris un mesaj si mi-a dat eroare......nu ma logasem

30+

Mergi la inceput

Buna fetele,

alinutza23 - si eu am dureri de picioare noaptea de ma trezesc din somn si la fel si cu secretia abundenta - mi s-a intamplat acum cateva zile, intr-o zi de cateva ori, cam intrasem in panica, dar acum vad ca am revenit la normal
ely - mai am si eu intepaturi in vagin mai ales cand ridic ceva mai greu sau merg mult pe jos... m-am intrebat si eu daca e normal... vad ca mai sunt fete carora li s-a intamplat

30+

Mergi la inceput

blue - La multi ani!!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Strunfita..multa sanatate lui Bogdan...din pacate asa e in colectivitate..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici!!!

Am intrat sa va citesc din urma, am fost foarte activa zilele astea, ne-am plimbat mult, mai ales ieri cand vremea a fost super, azi e si mai si, dar am obosit asa ca am facut doar o scurta vizita la dr. de familie ca ne-am primit vaccinul antitetanos azi

In primul rand, blue, LA MULTI ANI si sa ai grija de tine, nu mai avem mult...

Carla multi , suntem alaturi de tine si, stii tu vorba aia, enough is enough, asa ca trebuie sa apara si pe strada ta soarele, ca a fost greu destul. Insanatosire grabnica pentru Sabi si suntem alaturi de tine tot timpul...

Fetelor, sa stiti ca si eu experimentez scurgeri, dureri vaginale, ca m-am speriat la inceput ca e ceva in neregula, asa ca am intrebat-o pe dr. si mi-a facut un control si a zis ca totul e in regula, colul e ok, doar ca e normal, pentru ca bebele e mai mare si apasa din ce in ce mai mult pe oasele bazinului...Va pe toate ca nu mai pot sa stau pe scaun, bebelul meu nu mai are loc in garsoniera si ma mia la picioare

Cristina 34+ Alessia Nicola

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

happymum te pup si te imbratisez si sigur nu erai tu ca eu sunt depasita numai de mamaie cu parul alb

baby_first si mie mi-a spus doctorita ca imi va face acest vaccin este obligatoriu de ce se face ? pentru ca eu am intrebat si mi-a raspuns sec pt ca asa trebuie este dureros ? fetele celelalte voi l-ati facut ? cum sta treaba cu el?

pupici la toate

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

blue La multi ani!!!
Lauraaaa austriacooo poate esti in zona si imi raspunzi si mie te rogggg..gata a venit momentul pentru 4D sa fac CDimi spui si mie unde ai fost tu?ca numai am adresa aia pe care mi-o dadusei demult..da nu conteaza oriunde in Wiena daca tu ai fost si ai fost multumita...te puppp si multam frumos.
va pup pe toate..credeam ca m-ati uitat

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Anamariacs...sunteti bine?Nu ne mai scrii nimic despre voi?
Tzutzu..esti mai bine?

darguta de tine!
ca intotdeauna..nu iti "scapa" nimic!
abia acum 30 min am reusit sa ma log pe DC..nu stiu ce Dzeului se intimpla..am inteles ca ceva probleme tehniv=ce legate de nu stiu ce proxi..whatever..bine ac am reusit..
daa..acum va zic si eu..cu liniuta :
- BLUE, LA MULTI ANI! sa iti mearga toate din plin, sa fiti sanatosi!
- secretie apoasa..si eu..chiar ieri am sunat la cabinet speriata ca nu cumva sa fie inceputul pierderii dopului gelatinos
- azi ni s-au recoltat analize pt trim 3..asteptam rezultatele
- ameteli, somn nelinistit..apropos..mi-e un somn de pic mai nou, parca nu imi mai ajunge noaptea pe nani
- mincare din ce in ce mai putin..se pare ca e bb cu capul in stomac..imi spunea asistenta de dimineata, la palpatul burtii, ca asa pare..cu capsorul in stomac..mi-a spus ca urmeaza sa "se urce" si mai sus decit e..si dupa, cind se intoarce..e pregatit sa "plece pe drumul spre lume"
- am pus poze noi in dosarul "bursucel si burtica" ..le gasiti in linkul din semnatura..sunt cit casa..raportez 68 kg..o sa vedeti..petrolierul si cu mine
- bb f agitat..se misca burtica in toate directiile, cind sus , cind jos, cind stinga, cind dreapta..
- CARLA, multa sanatate, sa ne spui cit mai repede ca Saby e bine!

mai citesc si revin..
va pup mult si va multumesc pt grija!

ana-maria 31 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput