Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

asa..ne-am pus si noi GLOW Effect..blue, ca sa stie lumea ca suntem "baietel"
- si eu am dureri de picioare f puternice, noaptea am chiar circei in gambe
- am crescut..avem 32 saptamini..pe 13 aprilie mergem la dna dr..cred ca o sa discutam si capitolul legat de "delivery moment" :)
- nu ne mai incap picioarusele in ghetute, si nici verigheta pe deget..asa dintr-o data!
- drumul spre birou e din ce in ce mai greu de "executat"..ajung tinindu-ma de burtik
- Liana- felicitari
- Happymum - trista veste ne impartasesti cu reducerea asta de concediu maternal ..te pupam si noi si te asteptam cit mai curind intr-o odisee

fetele

ana-maria 32 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

imi pare tare rau ca v-am dat eu vestea asta... am gasit-o si eu mai devreme tot aici pe DC, si m-am gandit ca e bine sa stiti.
daca-s nebuni...
dar poate ca nu va fi acceptata legea... sa speram...
va pup

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

pai ati vazut ca ministrul dezminte.... asta apropos de news-ul dat de happymum
multumim ca ne mai vizitezi.
si eu m-am luat azi la intrecere cu un mosenegel in baston chiar nu am vrut sa ma dau batuta si l-am luat
fetelor azi am vazut primul zarzar inflorit. si l-am si mirosit. mirosea foarte bine, foarte dulce... a primavara.
ma bucur ca v-a bucurat si pe voi melodia cu "mama coace paine"
carla mai intra sa ne mai spui cum evolueaza fata ca n-avem curaj sa te sunam. ne teama sa nu va deranjam de la somnic, daca apucati.

Vine bebica .... +34
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

imi pare rau sa aud ca si voi aveti dureri, ce sa ne facem acum, rezistam eroic pentru puiutii nostri
baby-first de ce ti-a facut vaccinul?
anamaria burtica frumusica si vesela! Si nu mai spune ca esti un petrolier, nu e adevarat!!!! Eu ce sa mai zic cu 76 kg la 1,61 m? Eu merg pe principiul ca gravidutele sunt o categorie speciala si sunt frumoase oricum, in orice conditii si ipostaze! Corect?
Cand intri in prenatal?
anda_magda asa e cu semnele de primavara, sunt un deliciu!

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

imi pare rau sa aud ca si voi aveti dureri, ce sa ne facem acum, rezistam eroic pentru puiutii nostri
baby-first de ce ti-a facut vaccinul?
anamaria burtica frumusica si vesela! Si nu mai spune ca esti un petrolier, nu e adevarat!!!! Eu ce sa mai zic cu 76 kg la 1,61 m? Eu merg pe principiul ca gravidutele sunt o categorie speciala si sunt frumoase oricum, in orice conditii si ipostaze! Corect?
Cand intri in prenatal?
anda_magda asa e cu semnele de primavara, sunt un deliciu!

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna buticutze,

La multi ani Blue, iti urez sa ai parte de o nastere usoara, bebe sanatos si frumos
Tiana nu iti face griji de bebe...ca e posibil sa ia in greutate de acum incolo...asa ca iti urez sa ai parte de o nastere la termen si de un bebe sanatos si frumos
Relusha ma bucur pentru vestile bune...iti urez si tie de asemenea, o nastere la termen si un bebe sanatos si frumos
Beca frumoase pozele...o familie fericita...si o fetita mumoasa
Maria sa stii ca nu esti singura care sta cu sticla de apa langa ea noaptea...
Carla cum se simte Saby? si sa se faca bine cat mai repede, iar tie multa putere sa treci peste toate.

Fetele mai aveti probleme cu... carceii?(ca stiu ca in cap trecut am citit ca unele dintre voi aveati probleme) Ca am inceput sa ma trezesc noaptea din somn din cauza lor....somn, ca veni vb si de somn....ma trezesc din ora in ora iar cateodata ma trezes si nu mai pot sa adorm, asa ca deschid tv si stau 3-4 ore pana ma ia somnul din nou...daca .......Si inca o probleme mare care nu imi da voie sa dorm...imi amortesc mainile, cel mai des mana stanga...vi se intampla?

La mine deja au aparut durerile de spate....iar de vreo 2 zile au reaparut intepaturile in burtica...de abia astept sa nasc, ca nu mai am rabdare...cand stiu ca mai e putin .... Dar cand vrea ea sa vina, sa vina...nu fetele?

Gata ca am scris destul...ma duc sa ma apuc de clatite....

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

35+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili!

Blue LA MULTI ANI , multa sanatate, bebe sanatos si tot ce iti doresti

alinutza si eu am scurgeri abundente si dureri de picioare noaptea- carcei; e normal

tiana, sa nu ne mai tii asa cu sufletul la gura da? promiti ca intri mai des

Liana, ai net? cum s ate uitam?chiar ne este dor de vorbele tale ardelenesti

BebeBeca, am vazut si eu pe site, pentru noi sunt fff multi km dar dupa cum povestesti se merita; chiar o sa luam in calcul pt vara.

Eu astazi am fost la salon la epilat si la......suvitat; m-am si tuns, aranjat, suvitat, tratament, doamne parca m-am nascut a doua oare.De 7 luni sa stea parul meu asa.....L-am nuantat o data si mergeam mai des la spalat si aranjat, dar in rest.....vai de capu lui.Doamne, uitasem de tot.In 10 min il sun pe dr ca e de garda si ma duc la spital la ecograf sa vedem ce face bebe 4D si Doppler.Dupa doctor mergem la un remi la niste prieteni si o pizza.Poate intru macar 1 min de la ei s ava zic ca e bine.Am emotii ca am chinuit-o zilele astea cu respiratia mea, dar stiu ca Doamne Doamne nu ma paraseste si e bine

anda, fff mumos clipul, uitasem

pupici la toate fetele

NU UITATI DE POZE PT CONTUL COMUN

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

LA MULTI ANI FERICITI Blue!!! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se realizeze!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
33+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Am schimbat si noi semnatura. Abia astept sa mai treaca 3-4 saptamani.
Spunea Carmen Harra ca bebelusii isi aleg familiile in care vin. Nu sunt superstitioasa si in general sunt o persoana rationala, dar cand am auzit asta am izbucnit instantaneu in plans Hormonii imi joaca feste...rau de tot!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
34+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 6 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Blue,La multi ,multi ani , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai.Foarte dragut Marc ,s-a obisnuit cu ideea unui fratior...
Si eu experimentez intepaturi in vagin ,dureri de picioare ,scurgeri abundente ,carceii vad ca au disparut de la mg b6.
Bebebeca,foarte frumoasa excursia voastra...
Alinutza,sa poarte bebe snatos hainutele ,sunt f frumoase.
Tiana,o burtica tare frumoasa ,ma bucur ca sunteti bine , te asteptam mai des .
Phillip,ce-ai facut la dr?
Carla,cum mai e Saby?
Mie nu mi-a zis nimeni nimic de vaccinul antitetanos ....voi il faceti toate?
Yioanna,bea apa multa, nu sta asa ...si eu beau multa apa,mai mult de 2 l,e bn pt bebe si pt tine , chiar daca baie e prietena ta apoiSotul rade de mine , zice ca eu pe criza asta consum asa multa apa plata , plus hartie plus apa la baie...
Eu sunt tot cu raceala ,dimineata m-am trezit nasol ,primul gand cand m-am ridicat din pat a fost ...de-abia astept sa plec de la munk sa vin acasa sa fac nani.Si asa am facut ...am dormit vreo 2 ore,acum m-am trezit.
Anamaria,ma bucur ca sunteti bine .Am vazut pozele ,esti tare frumu si nu esti petrolier deloc.
Eu cunosc 2 cazuri de mamici care in sarcina au luat 30 de kg si nu erau asa stresate si apoi le-au dat jos,noi ne facem griji pentru 10-12 ...

Mirela 29 minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png

Mergi la inceput