Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 11
clodyac spune:
alinutza la apel si cu secretia apoasa asa ceva am si eu de ceva timp nu miros nu culoare dar apare 

hai ca o dau pe rime
te pupic 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
zarara spune:
@Clodya si mie imi este frica si sper ca totul sa fie ok.De obicei nu prea imi sta in fire sa ma ingrijorez fara rost dar acum ...e alta treaba
Am citit pe net despre fiecare metoda de a naste si am ajuns la concluzia ca tot natural este cel mai ok , asta daca imi permite dr si totul e ok cu kid-ul .
@alinutza si eu patesc la fel, mi-a zis dr ca e normal si pana nasc nu scap
asa ca m-am obisnuit deja
Cum fac sa pun si eu poze ..sa ma laud cu burtoiul , nu de alta ![]()
Va pup
, ma duc la masa ..
maria_bunica spune:
Alynutza..ok atunci..nu iti mai dau bataita
astept pozele cu burtica insa
Secretiile mai abundente sunt normale la varsta asta a sarcinii asa ca nu te ingrijora!!
Clodyac..exact asa mai patesc si eu cateodata ,cand imi danseaza bebe prea jos...simt cate o durere de raman fara respiratie,cand se linisteste el ,trece totul..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alinutza23 spune:
ce bine e cand ai cu cine sa impartasesti temerile! Deja incepusem sa ma gandesc ca imi apar simptome ciudate, dar se pare ca sunt normale. Si eu subscriu la carcei si exact la fel, m-a durut gamba vreo 2 zile de ziceam ca am febra musculara.
29+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Zarara..pofta buna!!Daca vrei sa pui poze,trebuie sa iti faci un cont pe un site special de poze..si incarci acolo ,apoi atasezi link-ul la semnatura!Daca vrei sa iti dau cateva adrese unde poti incarca poze ,sa imi zici!!
Alynutza..pai pt asta ne-am adunat aici o mana de mamici nu?Sa impartasim temerile,bucuriile si tristetile!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Anamariacs...sunteti bine?Nu ne mai scrii nimic despre voi?
Tzutzu..esti mai bine?
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
clodyac spune:
acuma daca tot suntem la capitolul destainuiri ![]()
![]()
![]()
eu ma amuz teribil cand merg pe strada si trece o babuta de vreo 70 de ani cu o viteza pe langa mine de zici ca suntem iepurele si broasca testoasa 

nu imi vine sa cred ce miniviteza am 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
happymum spune:
http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html
stiati de asta?
clody
. oare eu nu am trecut pe langa tine pe strada? of... chiar de as trece nu te-as recunoaste ca mie ochii nu vor sa se ridice mai sus de burtica cand vad o graviduta... si deci nu apuc sa vad si pe mamica... ![]()
carla
. ce face Saby? dar tu? of... mi-e asa mila de voi... va pup dulce.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac acuma daca tot suntem la capitolul destainuiri eu ma amuz teribil cand merg pe strada si trece o babuta de vreo 70 de ani cu o viteza pe langa mine de zici ca suntem iepurele si broasca testoasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu imi vine sa cred ce miniviteza am ![]() ![]() ![]() 30 + cu Razvan Andrei (dupa UM) 32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |

31+
Darius NicholasBuburuza noastra
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html stiati de asta? clody . oare eu nu am trecut pe langa tine pe strada? of... chiar de as trece nu te-as recunoaste ca mie ochii nu vor sa se ridice mai sus de burtica cand vad o graviduta... si deci nu apuc sa vad si pe mamica... carla . ce face Saby? dar tu? of... mi-e asa mila de voi... va pup dulce.Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618_ Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie Amintirea cea mai draga mie Poze noi cu maruta mea |
eu m-am intristat instantaneu. Imi pun mare speranta in banutii aceia, chiar daca sunt 600 de lei pe luna. Si acum asta...
29+ cu
Catalin-GeorgeA piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ