Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla si Saby..sper ca sunteti bine...si te asteptam cu vesti cand ai putin timp si putere de scris!!Multa sanatate!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Zarara..e normal sa simti asa...ne vom obisnui cu ideea ca suntem mame,cand il vom avea pe bebe langa noi!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mariagata a plecat moasa, totul e ok, repos in continuare ca pana acum, bb e bine neastamparat nu reusea sa stea locului sa l monitorizeze.

Deeanu i bai cum ar zice consortul meu, multumesc de urari

NOI
Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

burtici
La Multi Ani! Blue Multa sanatate tie si familiei!
Relusha felicitari pentru vestile bune.
Carla cum mai sunteti?
Tiana lasa grijile, voi sa fiti sanatosi.

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Blue..ma bucur ca sunteti bine...
Alynutza..bataita ca nu ai anuntat ca ai pus poze noi..Sa poarte sanatos bebe hainutele..sunt frumoase.

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

apropo de somn, si eu dorm infiorator de greu si asta de la inceputul sarcinii. Adorm in jur de 12 si ma trezesc in fiecare noapte intre 3-3:30 si a doua oara intre 6-6:30, dupa care mai motai pana pe la 7:30-8. Zici ca mi-a pus ceas asta mic sa ma obisnuiasca de pe acum. Norocul meu e ca in timpul zilei sunt ok. Beleaua mare e ca de vreo saptamana ma dor picioarele si ma trezesc din somn de durere. Voi aveti dureri de picioare?

29+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria ma duc cu rezultatele de la analize la ginecoloaga si sa vedem ce imi spune cand sa ma duc din nou eu il simt pe bebe zi de zi si instinctul de viitoare mamica imi spune ca totul e in regula asa ca acum sunt optimista

trebuie sa fie bine altfel nu se poate ...

zarara aceeasi senzatie am si eu parca ma uit in oglinda si nu sunt eu si cand ma mai gandesc ca o sa am un bebe

fetelor mie imi e frica cand ma gandesc la nastere adica am asa emotiii cat carul , nu as vrea cezariana dar pt bebe sa ii fie bine as face orice nu stiu sper sa nu intru in panica si sa ma fac de rusine

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Blue..ma bucur ca sunteti bine...
Alynutza..bataita ca nu ai anuntat ca ai pus poze noi..Sa poarte sanatos bebe hainutele..sunt frumoase.

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

pe cuvantul meu ca mai trebuia sa pun si burtica de 29 de saptamani si anuntam! saru'mana

fetelor, voua vi s-a accentuat secretia vaginala? mie mi se intampla sa-mi curga cateodata ca o apa, destul de multicel, cat sa se imbibe tamponul zilnic. Nu ma deranjeaza si nu are miros, o fi in regula? Voua vi se intampla?

29+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alinutza si pe mine ma dor picioarele in special seara cand ajung acasa si ma dor calcaiele si pulpele si am si carcei durerosi offf si le simt grele parca au plumb

nu stiu cine zicea de dureri vaginale dar vroiam sa ii spun ca si eu uneori am dar ce fel : ca un fel de intepaturi eu le pun pe seama lui razvan pt ca de fiecare data cand se intampla sa le simt e si razvan foarte jos il simt cum imi trage cate una si atunci hop si intepatura care radiaza asa .... sper ca ati inteles ceva

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Clodyac..cu siguranta e totul bine..
Alynutza..dureri de picioare propiu-zise nu am avut pana acum,insa m-am trezit brusc intr-o noapte cu carcei la ambele gambe si a fost groaznic..apoi am avut febra musculara acolo 2 zile..zici ca alergasem 10 km.

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput