Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aida, va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Ma rog sa-i fie din ce in ce mai bine Emmei si sa nu mai aiba dureri! Doamne-ajuta! Sper sa gasiti si o solutie sa o duceti putin afara! Ce dulce a fost cu platitul lui tati... Imi vine s-o pup si s-o strang in brate de mii de ori, chiar daca o pot face doar virtual...

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

o zi cu soare sa aveti dragelor iar tu Aiduc cu macar 4 ore legate, dormite :(
Elle

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu nu mai cred in autosugestie si moral ridicat , nu va suparati. Pai Emma mergea la spital sa faca curele cu rasetul pe buze desi ii era foarte rau si era suparata ca sta acolo , dar era fericita ca incepe inca o cura si scapa de ea si pana ajungeam pe sectia de oncologie se agata de toti dr pe care ii cunostea si le spunea in gura mare ca incepe cura si asta pentru ca asa i-a spus mama cu care are o relatie absolut speciala. La inceput a fost socata de cure de durere , de intepaturi ... , dar cand am ajuns acasa mama i-a spus ca asa se intampla , copii se imbolnavesc , merg la spital , fac cure si se fac bine ...

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ce vesti minunate!!

Emma !!

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

E tare, tare, tare bine sa te auzim mai optimista Aida... ma bucur asa de mult pentru zilele bune din tot sufletul sper sa auzim de si mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ma bucur enorm pentru vestile bune, va imbratisam cu drag!
Poate totusi gasiti o solutie s-o soateti un pic afara, cred ca i-ar place f. mult Kissulinei. Direct cu patul in care sta nu se poate? Probabil ca nu iese pe usa... sunt sigura ca tu, Aida, te-ai gandit in fel si chip cum sa-i faci bucuria asta si daca exista o solutie cu siguranta o s-o gasesti.
Multa putere, noi toate suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim pentru vesti, Aida ! La cat mai bune vesti, in continuare !
Cum sa te lase sa dormi, daca de la tine isi ia forta si dragostea de viata ?
In curand o sa ceara Kissulina sa picteze oua.
Va doresc o zi senina, plina de trompetzica si zambete !
Va imbratisez si va pup cu tot dragul !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma bucur din suflet de vestile bune si ma rog sa fie din ce in ce mai bune! Iar pentru tine, Aida, ma rog din suflet sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti la atata oboseala si sa reusesti sa dormi macar 4 ore legate!
Va imbratisez cu tot dragul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

a pictat deja oua saptamana trecuta ca i-a adus mama niste acuarele speciale si le-a facut proba ...
... inca nu doarme , are catzelush si plastilina cu pricina , ieri il certa pe taica-su ca de ce i-a cumparat iepurasi de plush ca ei nu ii plac plusurile ca nu poate sa se joace cu ele (dar saracu la cererea ei i-a cumparat ) , ca de ce a ascultat-o ... si azi cand il dispera sa ii cumpere catel i-a spus ca de fapt nu pe el il certa ci pe mine
Si cu iepurasii alta tevatura ca asa tare a vrut pana la urma unul adevarat si cum pe vremea asta nu sunt puiuti intarcati a adus de la sat unul destul de mare ... si animalul , hm , ce ciudate sunt ... prima zi a stat la mangaiat , a doua zi l-a asezat Laci intr-un lighean si l-a pus langa ea dar cu spatele sa nu se sperie si Kissy sa il mangaie pe spate. Si a stat animalul cuminte ca noi l-am abandonat acolo , dar la un moment dat s-a sculat si am crezut ca o sa sara in pat si de fapt s-a asezat in asa fel incat manuta Kissulinei era intre urechile lui si il mangaia in ceafa si s-a pus jos si s-a culcat sub scarpinaturile ei linistitoare

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

o zi frumoasa sa aveti si fara dureri.

Aida, poate scoateti in curte(daca aveti) un patut sau faceti un hamac sa poata sa stea afara...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput