Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Doamne, ce mult iubesc fiecare cuvant din mesajul tau, Aida!!
Doamne ajuta!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alaturi de voi!

Doamne ajuta la vesti si mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

OOf, ma bucur de vesti bune. Sper din suflet ca acesta sa fie tratamentul mult asteptat. Sper din suflet Pastele acesta sa vina cu minunea pentru care toti ne rugam zilnic. Kissulina scumpa si draga, sper sa se poata cumva o plimbarica scurta in curte sau macar nu plimbarica ci stat afara pe un patut cum spunea cineva de aici.
Va imbratisam cu speranta in suflet.
Doamne Ajuta-le lor!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Pentru tine pisoi mic!
Aida, draga de tine, mult iti e dat sa induri...ma bucur muuuult pentru vestile bune si il rog pe Bunul Dumnezeu sa se indure de voi si sa va dea numai zile senine, fara durere si cu trompetzele multe si vesele! Si pentru tine draga mea, ma rog sa iti dea cele 4 ore pe care ti le doresti atat! Sa te odihnesti si tu iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Doamne fa o minune cu sufletelul acesta nevinovat, fa sa functioneze tratamentul! Autosugestia si moralul ridicat cred ca sunt foarte importante, ma bucur din suflet ca mai exista inca speranta si in sufletul Emmei... Dumnezeu sa te intareasca Aida, nici nu pot sa-mi imaginez prin ce treci, cu atata oboseala acumulata si cu inca un sufletel in burtica de care sa ai grija. Dumnezeu e mare, se apropie Pastele, trebuie sa credem in minuni!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida sa dea dumnezeu sa functioneze acest tratament inceput ....
minuni exista .... Emma este o minune ...

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...sper din suflet ca acel medicament sa dea cat mai curand roade...si Emma sa se faca bine! Doamne ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

oh , da , stiu ce ziceti ... si noi ne dorim sa mergem afara macar , desi ea vrea direct in oras ... problema este ca nu avem cum sa o ducem. Imaginati-va ca piciorusele ei nu pot fi intinse si sta cu amandoua ca o broasca si din cauza asta nu o putem lua cu o patura sa o punem in balansoar afara ... nu de mult am cumparat cu carut de bebe mare si laci l-a modificat si l-a lungit , dar de cand si stangul sta departat nu o mai putem pune in el ca ii cad picioarele in parti si e circ mare cu dureri ... problema mare este si cand o mutam din pat in canapea ca sa ii schimbam patul , oboseste atat de tare incat nu mai vrea inapoi , si tragem canapeaua langat patul ei ... ooff

... ca sa vedeti ca nu a adormit , acum mananca pandispan cu apa si tati e trimis la Real sa ii cumpere iar plastilina dupa ce ieri a mai cumparat 2 cutii si laci nu a avut de lucru si i-a aratat cuponul bonus pentru catelusi , deci trebuie sa cumpere si un catelus ... ah , a deschis pusculita si l-a platit pe tati , eu am zis sa lase dar ea a tinut mortis

Va dragelor ... sunt pe aici

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Aida scumpa, sa dea Domnul sa vii numai cu vesti bune de acum inainte. Sa fie Emma din ce in ce mai bine!
Asa mult ma bucura mesajul tau!!!

Kissulina bravo, iubita noastra!!

Doamne ajut-o pe Emma!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput