Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Carmenela eu i-am dat la Matei suc de struguri, si tare ia placut. De fapt la 6 luni asa am inceput "diversificarea" cu suc de struguri de la tati. Na patit nimic.
Porumb inca nu i-am dat insa nu cred sa fie vreo problema, insa cum il prepari? Vrei sa il adaugi la celelalte legume si blenduit? Intreb si eu....

Matei nu mai vrea sa manance mancare de bebelusi...asa ca am inceput serios sa transform mancarea mea in mancare de bebei, recunosc ca presar putin sare asa cat prind intre degete, la ciorbita mai adaug cateva fire de teietei, si le schimb gustul cu tarhon, marar sau patrunjel. Abia astept sa iasa leusteanul . Ii zdrobesc legumele cu furculita, carnita o tai marunt si la fel o amestec in ciorbita si gata papa. Pireul la fel il fac, doar zdrobit la furculita.

Fructele nu le mai vrea de loc...sper sa fie o faza trecatoare. In schimb daca ii dau in mana cateva felii de portocala scoate TOT sucul din ele si ii place la nebunie sa mozoleasca la ele.

laremi, am facut ieri papara cu galbenus plus catva picuri de lapte in putin unt si la sfarsit am adaugat branza de vaci la cutie (fagaras de monor) si am avut un succes enorm!!! A papat de abia l-am oprit...a iesit putin ca daca era dupa el ar mai fi mancat.

Branza nu o prea accepta, in fructe o scuipa, asa ca am vazut ca langa papara a avut succes dar musai sa fie fagaras la cutie, cea facuta in casa nu o place....

Maine o sa reincerc cu ficatel...trebuie sa-i gasesc "reteta" preferata.

Acum cam este intr-o faza de greva...nici nu ma mira, banuiesc al 3-lea dintisor asa ca il las in pace ca isi revine el in maxim o saptamana.

Botiii unde esti???Am scris "insistent" aici ca vreau reteta ta de sos cu spaghete si nu mi-ai raspuns!!! bag seama ca e musai sa devin insuportabil de insistenta.

tuturor

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

carmenela
flo
V-am pupat fetelor,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

IRISS, tocmai am dat de subiectul tau de la "parintii intreaba.." si am vazut ca ai scris ca David da din cap cand sta culcat.Eu initial crezusem ca da din cap cand sta la verticala.Si Alexandra misca capul stanga dreapta in pozitia culcat atunci cand ii este somn.Si noaptea daca se trezeste isi leagana capul de cateva ori si adoarme la loc.Poate si la David este acelasi lucru.Incearca sa il legeni cand isi misca asa capul si vezi ce se intampla.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

POZE NOI pe picasa

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sal'tare si din tura de noapte! Inainte sa merg la culcarica trec pe-aici sa va spun ca am avut o zi frumoasa, azi ne-am intalnit in mall cu Iza si Timea, asa cum v-a spus si ea, am stat pe-acolo vreo 4-5 ore. Sunt niste scumpe amandoua! Scumpica de Timi era asa de cumintica, si facea niste ochisori maaari, curioasa la tot din jurul ei. A incercat sa "intre in vorba" cu Nicholas, dar el a fost tare cu nasu pe sus, se uita tot in alte parti, dupa pustane de la 4-5 ani in sus.
Fac un album separat pe picasa si va pun poze de la intalneala, il las acolo cateva zile pana le vedeti. Am facut si filmulete dar n-am reusit inca sa le descarc pe youtube, o sa incerc maine. Pupam pepenimea! Noapte buna!

P.S. Narci, intrebai de mallurile din Cluj, da, la Julius este camera Mama si copilul, tare frumos si curat pe-acolo, dar nu mai tin minte daca aveau si lotiuni, nu prea cred, a fost mai demult acolo, o singura data si din cate imi aduc aminte nu aveau asa ceva. Vazut micuta sirena, Doamne ce dulce e! Si ce cald e la voi!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Sa va fie de bine intalnealaAm vazut pozici frumoase foc cu Timea si Nicholas
Am vazut si Sofia de Marina, la volan si cu bunelul in parc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vio,, pacat ca nu sunt toate clare, iar Nicholas inchide ochii de fiecare data la blitz, rar il prind cu ochii deschisi, iar daca nu le fac cu blitz nu ies calumea. Sa vedeti ce frumos sta Timea la poze, nu clipeste deloc! Si ce frumos face ea tai-tai!
Ruxuleeee, esti tare, ca de obicei, cu comentariile la poze!!! Hai baga niste commmenturi si la pozele de la intalneala ca eu n-am inspiratie deloc acum. Acu' chiar ca fug la nani!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani Annababy!
sa-ti dea DD multa sanatate tie si familiei tale!

Salutari tuturor fetelor!..si binainteles pepenasilor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Se pare ca nu-i scade febra.Are 38,5 la subbrat .E moale de nu o recunosc.Sta in pat si se uita la tv,fara sa miste un deget .I-am dat nurofen la 6 ore.Parca o incearca deja si tusea.Oare sa o duc la dr?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Noi am avut un weekend plin, se pare ca pe mina ma incearca o viroza..

Felicitari tuturor pepenasilor si muulta sanatate celor bolnaviori!!

Ana, sper ca Maria este bine. NU ai cum sa ii feresti chiar de toate si de tot.

Iza, dai un telefon dr; eu zic ca o sa va cheme sa vada ce e cu Timeea.

Marina, Doamne!!! Oricum ,tipic sa nu iti sara nimeni in ajutor..

Sibylle, te mai asteptam cu vesti despre Anna si Vladimir..

Ma duc sa imi savurez cafelutza si sa ma pauc de treaba

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput