Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Hop si noi.... ca de vineri suntem plecati si acum cateva ore ne-am intors....am luat cate o gura de aer proaspat si ne-am bucurat de soare
Dar ce-mi vazura ochii? ati luat-o la galop

Sa nu uitam sarbatoritii de weeck-end....

28 Dilara Gabriela de Mickycris, Amalia Gabriela de irinuca_81, Timeea Cristina de Kimmy

29 Denisa Ioana de a.cicel, Alexandru de amalia1, Sebastian de scumpi, Tudor Milan de sursula, Darius Gabriel de Anilansa

La mai multe lunitze si multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi!

...si nu in ultimul rand .... AnnaBaby

Vad ca sunt multi bolnaviori mai ales noruca mea, offf... multa sanatate la bebei si la mamici multa putere!

Iriss multa sanatate si tie!

Narcisa vazut frumoasa ta are nasucul tau, mic si frumos

Ce o fi cu branzarul nostru? speram sa gasesc vesti de la el

Citit tot, dar acum nu mai imi aduc aminte decat atat si mai imi pica si ochii in gura, abia astept sa

Carmenela ce mai face Alegra? A mai avut scaune diareice?

Pup toata bostana! Noapte linistita sa aveti!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sibylle felicitari pentru dintre pepenashii nostrii nu am auzit sa fie vreunul cu primii dintisori dati cei de sus, insa stiu o verisoara de-a mea

Marina ce zici tu acolo??? Si mie mie frica de caini, bine ca nu a fost mai rau, sa te raneasca pe tine sau pe Sofi!
Cat despre paznici..no comment

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Salut si de la noi!
N-am avut timp ssa intru deloc in we, am avut musafiri peste musafiri, l-am avut pe tti acasa si am profitat la maxim.
De maine pleca iar.
ANABABY SA FI SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI DE MICUL TAU PUIUT. MULTI DE LA NOI.
Vad ca avem eruptie de dintisori pe aici.Felicitari voua pentru ei.
Xena cat imi pare de rau pt Maria. puiu mic sa-i treaca.
mult de tot si apasat toti pepeneii bolnaviori si pe mamici sa aiba inima tare pt ei.
Noapte buna va urez.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

SYBILLE , bine ai revenit!Felicitari pentru dintisori!
MAITREY, multa sanatate Alexandrei.Bine ca nu mai vomita.Si eu m-am chinuit o groaza cu punguta aia ptr urina, de trei ori am ratat.
MARINA, ce patanie cu cainele, bine ca a fost doar atat, putea fi mai rau, doamne fereste!
DANA, ia lasa tu butoiul ala in pace ca uite ca cald si frumos s-a facut afara
NARCISA, felicitari pentru cei trei dintisori
ANABABY, mmm tort zici?Felicitari si voua pentru dintosi
DR.ANCA, si eu o patesc mereu cu vecinii care lasa usa deschisa la lift.Si eu nu stau decat la 9

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Eu sunt rupta de oboseala!Azi ne-am plimbat prin mall cu Nick si mamica ei scumpa,Adriana,vreo 5 ore ,Timi pe seara a facut si un pic de febra,dar nu mi se pare ca ar raci...sa vedem cum evolueaza treaba maine.

Desi nu mai vroiam sa scriu,pe motiv de "aproape lesin pe tastatura de somn"...nu puteam sa las sa treaca ziua fara sa urez un calduros si sincer La Multi Ani Anna,sa ai parte de bucurii nenumarate,fericire si impliniri!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna noapte fetelor si va pup, va pup, va pup pentru raspunsurile date cu glutenul..
Annababy La multi ani si sa fi fericita si implinita!!!
Flo esti o scumpa cum iti amintesti de noi tot timpul. Toate sunteti niste scumpe
Allegra nu a mai papat cereale din alea...Adica..sa nu mint...ii dau o linguritza din alea si 5-6 din cereale cu orez si 3 fructe tot de la Nestle. Dr mi-a zis sa nu ii dau gluten pana la 8 luni, dar ma intreb daca astia de la Nestle sutn chiar atat de idioti sa scrie de la 6 luni cereale cu gluten. De cand am amestecat in proportia asta, nu a mai avut diaree...
Facem si kineto zilnic, mai avem saptamana asta. ne vedem cu Iriss de multe ori...pe care o pup, naturlich.
Noi suntem ok, papa Alle tare bine, am descoperit ca legumele nu ii plac decat la cuptor, fierte nici nu se uita la ele. Asa ca pun dovlecel, cartof dulce, cartof normal, brocoli, mazare si uneori si ardei gras, impreuna cu muschi de manzat sau piept/pulpa de pui, le pun putin unt si apa pana plutesc toate acolo..si gata...bag la cuptor si astept sa scada apa. Nu radeti, ca io nu am habar de gatit, urasc treaba asta si deja sunt mandra de mine ca am fost atat de creativa cu ghiveciul asta...da? FARA COMENTARIIIII!!!!
Fructe papa super bine, dimineata.
Lapte papa pana in 400ml pe zi, dar ii mai pun si branzica in mancare uneori. A! Si rad putin cascaval..putin de tot...
Ce sa va mai zic? Sutn indragostita lulea de bestie...Hopeless...
AAAAAAAA!!!!!!!! Incerc si eu sa viu la intalneala. Daca e mai spre 3....am mai multe sanse....A! Si ca sa nu moara sormia de necaz ca ea nu vine, i-am spus (am mintit-o, dar sa nu ma ziceti) ca o sa va vorbesc de rau pe toate. Ok? Deci, voi fi oribila, barfitoare si clevetitoare cu ea... ca sa se simta bine... Ca na...o umbesc si pe ea oleak....ca ma suna toata ziua sa ma streseze... Saracu' jineremiu...vai de cucu lui...sa ii iau repede o rulota sa se mute aicia langa mine...sa scape de nebuna frateeeeeee...
Incerc maine sa mai pun niste poze pe picassa, ca acum sunt cam obo..
Va pup pe toate cu mare drag...Mare, mare de tot!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

si ca mi-am adus aminte...din ciclul "mama mea e idioata"..mama lu' Allegra (nu io...io nu sunt aici...) va intreaba daca are voie struguri si porumb... Ce sa ii faci....ea nu stie saraca...
Sarmana de sfatzi si de rabdare, nene, ca cu mineeeee...ajungeti la balamuc.. Adica nu cu mine, ca io nu's aici...cu mama lu' Allegra...stiti voi....

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, LA MULTI ANI!!! multa sanatate si fericire.

Carmenela, eu zic da, da si la porunb si la struguri. Maya deja a mancat din amandoua si de ceva timp deja. Aseara i-am dat zmeura :), i-a placut de numa. Cand vor aparea capsunile o sa incerc si din alea, cu o gura prima data sa vedem daca e ok.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Multa multa sanatate Mariei, Alexandrei si Ilincutei si o imbratisare pentru mamicile incercate. Si pentru mama lu' po'cu' ca vaz ca si ea vine cu d'astea ...

Bai unde a scris Sibylle??? Ca io nu am vazut nimica. Cre' ca is mai sclerozata decat ma alint ...

Noapte buna la mamici si pui mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Annababy LA MULTI ANI fericiti si impliniti !

Va multumim pt. urari . Oau, are 8 luni deja, cand au trecut???

Iriss nici Sebastian nu sta bine in fundulet, se dezechilibreaza si cade in nas , dar nu-mi fac inca griji, fiecare copil are ritmul lui. Pot sa fac eu ce-oi face pana nu se simte el pregatit, nu o face. La fel si cu intorsul pe burtica, ma stresam ca nu o face si il ajutam, il stimulam, nik, eee, cand s-a simtit pregatit, numai ca intorceam capul o sec si cand ma uitam era pe burtica. Tu simti mai bine ca mamica a lui cand ceva nu e in regula, dar sper ca totusi nu e nik grav

Sanatate multa, multa bolnaviorilor

Carmenela struguri au voie ca eu cand ii mai cumpar borcanele au in compozitie si strugure. Porumbul, aici, se da de la 1 an.

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput