Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Maitrey...of prin ce treceti si voi...Deci aveti rosu in gat sau?Acum a mai vomitat puiutul?

Da, Capri...dintisori multi...Grija mare ca va ajungem din urma!!!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi multa sanatate micutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capri, narci, tecky mulumim

narci e rosu in gat insa nu stim inca daca e si infectie urinara. faza e ca daca nu vomita dimineata nici nu as fi stiut ca are vreo problema pt ca e foarte vesela, plimbareata, etc ca de obicei. la spital a stat putin mai bleguta si am inteles ca deshidratarea era destul de serioasa da' efectiv nu mi-am dat seama...recunosc ca nu mai stiam pic de medicina...antibioticul dat acopera si infectia din gat, dar si o posibila infectie urinara. maine dimineata incerc sa ii colectez eu urina si sa o duca husband la laborator. nu a mai vomat, Slava Domnului!

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

io's amarit ca ma doare operatia

in alta ordine de idei, am fost si am impartasit ploada, am fost la nasi, la piata la domenii sa luam la poc haleala. In rest nimic, n'am mai iesit ca nu m'a mai atras vremea uritica as putea spune.

Maitreyi, sanatate la pitica

Felicitari la dintzosi, la mergareti si vorbareti

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Maitreyi- sanatate multa Alexandrei si sa treaca. Da, cu pungutele alea e intr-un mare fel. Si eu m-am chinuit mult pana sa reusesc sa strang ceva.

Dana- lasa butoiul in pace

Ooka- nu te-a mai durut pana acum? O fi de la vreme?

Felicitari tuturor pepenasilor pt. dintisori.

Sa stiti ca am auzit ca e normal acum sa ai migrene combinate cu greata (eu am cu succes de vreo 2 zile) din cauza incalzirii bruste a vremii. Asta ca sa nu va speriati daca aveti.

Pupicei si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noi suntem bine la suprafatza,sper ca si plamanasii sunt ok,udam floricica din 12 in 12h(branula) si suntem vioaie si vorbicioase,azi am fost la mama ca e singura zi in care ne vedem

va pup pe toate si multzumesc mult pt suportul acordat

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Maitreyi,Anaxena multa sanantate bebeilor sa se faca bine!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Maitrey, bine ca n-a mai vomitat.Tu zici ca nu mai stiai medicina, eu cred ca nici nu mai stiai cum te cheama!Ma gandesc ca a raspuns bine la antibiotic

Xena dar Maria sta cu floricica?Cat o mai udati?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Annababy La multi ani! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta
Iriss sper sa fie bine micutul tau, nici miruna nu se ridica, sta in fundulet, dar daca o pun eu, iar daca o tin in picioare sta cateva secunde doar, cand o pun in premergator merge bine, asa ca nu imi fac probleme, este putin mai inceata, sunt sigura ca o sa isi dea drumul, fiecare cu ritmul lui.
sibylle felicitari pt dintisor
Maitreyi, Anaxena multa sanatate bebelinelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Maitreyi, pup fata sa treaca

Sib, foarte fain linkul, si mie mi-a placut...poate ma incumet si eu la ceva de acolo

Ana, La multi ani! scuze de intarziere

eu azi am iesit la plimbare s icand ma intorceam spre casa a sarit o javra la mine si pantalonii mei favoriti s-au transformat in franjuri. pot sa spun ca am avut maaare bafta, fiind incaltata in niste butzi mai rezistenti (adidasi VANS pentru skateboard) nu au patruns coltii pana la piciorul meu. Mai mare frica mi-a fost sa nu sara la Sofia. dar ea n-a avut nici o treaba, nici macar nu s-a speriat. eram pe langa niste blocuri unde sunt paznici ...aia se uitau la mine cum tip disperata, ca la teatru...
mda, ma mir cum am nimerit drumul spre casa ca imi tremurau picioarele de nu mai stiam de mine

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput