Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'neata

Kimmyailaviu- eu zic sa mergi cu ea la doctor sa vezi ce e. sa fie totul ok

Marina- brrrr ce povestesti tu acolo. Si mie mi-e frica de caini de numa'. Bine ca nu a fost mai rau.

Camy- ce matinala esti!! Cum te mai simti? Mai ai greturi?

Fetelor cu kineto- voua v-a zis ca faceti o tura si gata? Va intreb ca noi de exemplu facem din octombrie si vom mai face pana merge Miruna- ea a avut talus valgus (labele picioarelor putin strambe) si i s-a pus minunatul diagnostic de retard in achizitie ca nu vroia sa stea pe burta la 3 luni Acum a ramas doar cel cu piciorusele, dar facem de 2 ori pe saptamana in continuare masaj si kineto.

Pupicei tuturor si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma simt rau...foarte rau...dar nu mai suport acum nici covrigii...deja am rontait prea multi...
..acum astept sa treaca de la sine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

Maitrey, bine ca n-a mai vomitat.Tu zici ca nu mai stiai medicina, eu cred ca nici nu mai stiai cum te cheama!Ma gandesc ca a raspuns bine la antibiotic

Xena dar Maria sta cu floricica?Cat o mai udati?

Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Maria sta cu floricica fara probleme,ignora complet mana dreapta zici ca nu o are,o foloseshte doar sa se ridice in rest o tine pe langa corp cu ocazia asta a invatat sa mearga tzinuta de-o manutza
nu shtiu cate zile mai udam floricica,eu sper ca maine dimineata e ultima tura

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi, Violeta m tm, Marina, Flo, Maria86, Kimmy, Carmenela, Vicky, Scumpi, Camy - multumesc fetelor pt gandurile frumoase, pt urari,si va doresc si voua multa sanatate si fericire!

Puptoti pepenasii bolnaviori sa treaca repede!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Atb,Kimmy sa inteleg ca Nicholas a invitat-o pe Timea sa ia masa in oras? A fost bun iaurtelul?Superbi copii si mamici foarte frumoase.
Marina scumpica foc micuta Sofia.
Camy
Fug sa fac piata si dupa sa o duc pe Ralu in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
S-a spart butoiul....a fost o pasa ca nu mai port acelasi nr la haine si ca nu cred ca voi mai ajunge in veci la greutatea mea dinainte...dar nici ambitie nu am
Marina intra aici w w w dazer.ro si pe mine ma bate gandul sa-mi iau unul din ala de speriat cainii ca sunt haite intregi pe aici si mie mi-e frica rau de ei
Xena ce fetita curajoasa
Maitrey sanatate Alexandrei, mititica
Vio poate bagam o plimbarica azi mai pe la 1-2 asa...te sun daca venim pe acolo
Noi am papat ficatel si a fost fff bun si sfecla rosie care iar a fost un deliciu
Narci, Ralu, Vio

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Neata

Anna, la multi ani cu intirziere! sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi

Ile, Ralu multam de sprijin moral, imi vine s'o strang de git pe dr si alta nu

Iza mai bini meri cu ea la doftoroaie, da sper sa nu fie nimic grav, pupici si hidrateaza cupilu

Anaxena, Maitreyi sanatate la fatuci, sa treaca repede uritele astea de indispozitii

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka multumesc. Ce s-a intamplat cu operatia, de ce te doare?

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am vazut poze frumoase cu Timeea si Nicholas si cu mamici tinere si frumoase
..pe Ana Sofia cu bunicul la plimbare, foarte frumoasa jachetica aia
Cine se baga la sarbatorit ..lipsa dintilor

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Am vazut pozicile de la intalnirea Timeei cu Nicholas (foarte frumosi pepenasii si mamicile) si pozele noi cu Ana Sofia la plimbare in parc la soare! Foarte dragalasa!

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput