Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Anna, nu stu dece, cred ca din cauza ca a fost foarte mare si foarte adinca. Pe mine ma doare si cind se schimba vremea, la fel cum o doare pe muma care a avut piciorul rupt, deci bag seama ca fu mare.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am inceput dimineata ok, i-am dat antibioticul si...l-a vomat. dupa aia a vomat si cerealele. i-am datmetoclorpramid si s-a culcat. am papat cate 5 lingurite de cereale la 5-10 minute, sarurile i le dau cu seringa de la panadol ca din bibe nu vrea...si acum s-a dus tati cu pampersul la analize ca a facut un "caca" apa...ce nu stiam ieri cum ma cheama...d'apoi acu...is varza...ma simt asa neputincioasa Doamne ajuta sa se faca bine!

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maitreyi stai linishtita,se va face bine foarte repede,eu ma uit la a mea cum vorbiceshte si se joaca si se catara cu o mana,nici nu-i pasa ca in cealalta are o branula si o shoseta peste si eu m-am panicat sambata,acum sunt muult mai bine si incerc sa nu ma gandesc si sper ca dupa ce terminam tratamentul sa fie nou noutza!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

ufffff tare rau e asa - Maitreyi- speram sa fie ok cat mai repede. Bine ca e acasa sotul tau- chiar ma gandeam ce faci de una singura cu ALex bolnavioara.sa treaca repede

Ooka- mai tine niste sprijin moral sa treaca. Cica primvara si toamna dor a naibii cusaturile mari (zic babele)

Ma duc la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

MAITREYI pai nu ati recoltat voi pentru coprocultura si coprocitograma? Noi am fost la Praxis cu kk de bebe si am fost multumiti de calitatea analizei.
Si noi am mai facut kk mai apos nu trebuie sa te speri, inceraca azi daca manca sa-i dai doar alimente care constipa: orez . Eventual sa faci lapticul mai concentrat.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac fetele..si pepenasii?
Am terminat si eu prima parte a examenului de licenta. Acuma astept rezultatul, sa vad daca merg din nou vineri pentru sustinerea lucrarii. Nu am citit nimic din urma, recunosc, dar incet incet recuperez eu.
daca ma lasa Denisa...ca acum am scapat de un "chin". I-au iesit 4 dinti deodata sus, asa ca avem 6 bucati deja. In rest suntem bine, sanatosi...Si participam la un nou concurs.
daca aveti placerea sa ne votati. A inceput azi si se termina duminica. Sepoate vota odata pe zi dela un calculator.
http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html asta e link-ul si sa alegeti din lisat Bianca Lozneanu.
va multumesc mult
Incerc sa recuperez 1-2 capitole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nu dusesem si caca la anailza pt ca ieri a facut ok. a iesit acum analiza si e bine. concluzia e ca e de la antibiotic si acum tre sa ii dau si smecta si debridat. multumim mult pt sprijin acum face nani pui. i-am pregatit orez cu morcov.

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Andreea VOTAT

INSANATOSIRE GRABNICA PEPENASILOR BOLNAVIORI

eu recuperez din cap trecut sunt undeva la pag 14

_

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

olaaaaaaaaaaaaaaa

am de platit o politza intai si dupa aceea ma apuc de lucruri serioase.

deci!!!!

azi-noapte tarziu, intru si io ca omu sa cetesc una alta si cand colo....ce-mi vad pupilele dilatate la maxim????????????????. SOR'MIA!!!!!!!!!!!

Plina de incantare, dau sa aruncun ochi la interesantul subiect despre noru'mea si cand colo, again, pupile dilatate!.in loc sa citesc despre cat e de mirobolanta, deosebita, minunata si extraordinara sor'sa dumneaei, adik io, ea vorbeste numai ....n-am cuvinte sa reproduc

te dadusi cu dujmanu hai???ai, ai , ai!!ntz, ntz, ntz!!valio si aolio!!dupa ce ca ai zis cuvantu'magic necodat si necenzurat...i*******e, te mai si duci la ea! (la i*******e).si ma mai si vorbesti pe la spate.
doi la mana, cum adik sa fuga fii'miu de la mama lui de avcasa???si de ce, ma rog??la tine o fi mai bine, nu???in RULOTAAAAA??????????ntz, ntz, ntz!!

deci, asadar si prin urmare, ai incurcat-o rau de tot!
ma duc si io la i*******e cu BUJO, NA!si cu XENA!na! si daca ma tare de tot, ma duc si pana la iasi daca vreau sa ma vad cu fetele de acolo, na!

ca sa concluzionez cu o concluzie, deci totusi, ESI VARZA!!!(preietenii stiu de ce!)

asa, m-am racorit...
revin

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaaaaaaa...
ATEBEULEEEEEEEEEEM-am visat la cluj! of...memorieeeeeeeeeeees! ce vremuri...ce tinereti...Ma duc sa ma uit la poze si prestez commuri imediatement!

KIMMY. MAITREYI, XENA sper ca pepeneii sunt mai bine azi.

IRISS nush ce sa zic cu datul din cap. si ANDREI mai da din cap cateodata de ma scoate din minti. poate un neurolog ti-ar explica mai bine, zic si eu...

DANA noooooooooooooi!! nu avem niciunul. si acum ca m-a lasat si IOANA de ANNABABY in urma....ce sa mai zic...Nici urma nu se vede...

ma duc sa vad poze si revin
aaa doctoresele cand intra poate ma ajuta si pe ine cu un raspuns la o intrebare

CAMYYYYYY ce ma bucur ca iti e raaaaaaaaau!!!(adik inseamna ca bebelina isi face de cap acolo in burtica si vrea sa fii sigura ca o simti!)

pup iu ol

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput