Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi am inceput dimineata ok, i-am dat antibioticul si...l-a vomat. dupa aia a vomat si cerealele. i-am datmetoclorpramid si s-a culcat. am papat cate 5 lingurite de cereale la 5-10 minute, sarurile i le dau cu seringa de la panadol ca din bibe nu vrea...si acum s-a dus tati cu pampersul la analize ca a facut un "caca" apa...ce nu stiam ieri cum ma cheama...d'apoi acu...is varza...ma simt asa neputincioasa Doamne ajuta sa se faca bine!------- www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 ![]() ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
kk moale poate fi o reactie de la antibiotic si Dav a facut vreo 2 zile asa, acum e ok.
eu m-am chinuit graznic de tare sa ii recoltez Yvonne si nu prea am reusit ... e fff greu la fete, atunci mi-am dorit baiat.
Metocopramid stiu ca se da la copii mai mari, eu si la 2 ani i-am dat cu inima indoita. A mea vomita la drum lung

Carmenela, bucatareasa de regina, nu se da zeama in care a fiert carnea pana la 10 luni si implicit nici nu se fierbe cu legumele. Nu stiu ce toxine lasa ... so, schimba rateta regineasca!
Marina_1609 si la noi in parc mai sunt uneori niste jabre atacatoare, eu le-am tot facut plangere la primarie. Am vazut si eu cum i-a sfasiat pantalonul unei femei cu copilul in brate, biata de ea. Si pe maica-mea au alergat-o o data. Iar nesimtitii de gardieni ziceau ca nu intra in jobul lor sa aiba grija de caini. Dar daca ma duc eu cu Alice, curata deparazitata, cu punga dupa mine ... nu dle, cainele nu are voie in parc. Niste nesimtiti!
Fa reclamatie la www.asa-bucuresti.ro/asa/" target="_blank">Asociatia pt supravegherea cainilor fara stapan
Am castigat al kidex o sedinta de coafat si una de manichiura
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
diarux spune:
comentat si pozele din cele doua albume noi.
aaa...si SOR'MIA... hahahahaha!!I forgot how to laugh! ce speculanta esti cu comentariile la pozele noastre!ce sa zic..."doamne-doamne, daca ma iubesti, invat-o pe mama sa gateasca??????" si..."mammy your job is done???"
mdea...
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
atb spune:
Ruxuleeeee, cu lacrimi in ochi am ras la comentariile de la pozele de la intalneala!!!
Esti bestiala!!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ankalaura spune:
NARCI - uite pentru copii mai mari www.funscience.ro/" target="_blank">PROFESORUL TRAZNIT
ankalaura spune:
CAPRI si cu intalneala - si eu as prefera tot pe la 4!
Chiar ma intrebam cum naiba sa ajung la 1, probabil nu as fi putut, ca nu e Ovidiu acasa la ora aia.
ana_a spune:
maitreyi, Matei a primit augumentin si a facut un eritem ingrozitor de la el
L-am intrerup dupa a 3-a administrare, insa funduletul i la facut varza, rana, i sa dus si pielea....nici acum nu ia trecut complet si au trecut 3 saptamani bune. A fost a doua oara cand i sa prescris augumentin. Prima data a facut la fel, insa nu mi-am dat seama ca e de la el, am zis ca i-am dat eu ceva aiurea....dadusem vina pe branza de vaci, si oricum ii gresisem eu prepararea si a iesit o suspensie lungita cu prea multa apa. Am avut de fiecare data biotics 1 plic pe zi.
Acum ne-a dat alceva care la tolerat foarte bine, na mai avut scaune moi si funduletul este in regula.
Deci Matei nu tolereaza acest medicament. Stefan de exemplu la tolerat fff bine si nu am avut nici o problema cu el.
proud mammy
micul artist
ankalaura spune:
ANNA iarta-ma ca nu te-am felicitat ieri! (ieri era sau sunt eu defazata???)
Te pup tare si iti urez sa fii sanatoasa si fericita!
Kimmy spune:
Multumesc fetele!
Febra nu scade sub 38
,azi a stat treaza numai 30 minute...doarme intr-una
Timeea mea vioaie si zambareata.Dr i-a dat doar nurofen 5 ml de 3X/zi,si ser in nas...ca ar avea dor putin rosu in gat,dar ea deja tuseste de mi-a vomat tot pranzul
.Nu stiu ce sa fac.E doar in body cu maneca scurta,ca daca ii mai dau ceva toata transpira,si plange.Dr a spus daca peste 3 zile nu se schimba situatia sa o duc inapoi.Pai cum sa o las 3 zile cu febra peste 38?Intrarecta nici nu am curajul sa ii iau temperatura.Ceai bea cate putin.Ii dau si suc de portocale si oscillo cu vit c 5 pic,ca nu cred ca strica.
Bai da nu v-am zis ca m-a terminat Nick ce ras are
,mami zice ca face ca o turturiaca,dar eu zic ca mai degraba face ca Woody,ciocanitoarea.E belea copilul asta,asa e de finut,dar da din picioare ca bagat in priza.Mami Adriana
e paranoica,mi-a facut capul calendar ca ea ar fi de vina ca a racit Timi,de parca eu cu sotul nu am trage-o de 3 zile cu tuse.Mno,ce sa-i faci?
Fug la trebi,sa stit ca n-am citit din urma tot
,dar recuperez dupa ce vine sotul.
Va pup
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
flo1980 spune:
Hello! Eu cu treburi...mancare,
deja am obosit...
Nu am uitat de sarbatoriti
cand ma gandesc ca dupa cateva luni o sa-i uram din an in an ma apuca nostalgia 
Mihai Daniel de cistina_26, Sara Alecsia de ankuta_1982, Sara Maria de carissma
Asadar, sa ne traiti, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Vorbiti de poze noi vad... intalneli alea alea....ia sa arunc si eu un ochi 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kimmy Multumesc fetele! ![]() Febra nu scade sub 38 ,azi a stat treaza numai 30 minute...doarme intr-una Timeea mea vioaie si zambareata.Dr i-a dat doar nurofen 5 ml de 3X/zi,si ser in nas...ca ar avea dor putin rosu in gat,dar ea deja tuseste de mi-a vomat tot pranzul .Nu stiu ce sa fac.E doar in body cu maneca scurta,ca daca ii mai dau ceva toata transpira,si plange.Dr a spus daca peste 3 zile nu se schimba situatia sa o duc inapoi.Pai cum sa o las 3 zile cu febra peste 38?Intrarecta nici nu am curajul sa ii iau temperatura.Ceai bea cate putin.Ii dau si suc de portocale si oscillo cu vit c 5 pic,ca nu cred ca strica.Bai da nu v-am zis ca m-a terminat Nick ce ras are ,mami zice ca face ca o turturiaca,dar eu zic ca mai degraba face ca Woody,ciocanitoarea.E belea copilul asta,asa e de finut,dar da din picioare ca bagat in priza.Mami Adriana e paranoica,mi-a facut capul calendar ca ea ar fi de vina ca a racit Timi,de parca eu cu sotul nu am trage-o de 3 zile cu tuse.Mno,ce sa-i faci?![]() Fug la trebi,sa stit ca n-am citit din urma tot ,dar recuperez dupa ce vine sotul.Va pup Iza mami de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
febra este peste 38.5, nu iti face griji. Va fi bine. Daca peste 3 zile mai are febra ii va da antibiotic. Poate si pt ca este un copil energic asta a pleostit-o! E bine ca ii dai vit c, oscilo nu stiu daca mnai are efect impreuna cu nurofem. in prosp nu scrie nimic, dar teoria homeopata zice sa nu dai nimic alopat. Eu nu stiu ce sa zic.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

de