Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Se pare ca antibioticele "tari" deregleaza bebeii la burtica.
Lui Alex i-am dat o data amoxiclav la indicati amedicului si l-am stricat rau...regim, lapte fara lactoza, ecoflorina (pt. restabilirea florei) de atunci cand dau antibiotic folosesc numai banalul...ospamox, dar da rezultate bune. Pt. o infctie urinara i-am dat altceva, dar nu mai stiu ce

Iris felicitari pt. castig! La tombola ai castigat sedintele?

Vazut noutatile de pe picasa! scumpi rau pepenashii nostri!

Profa esti fenomenala! Te pricepi nu gluma! Da tu cand mai pui poze?

Acum am pus si eu cateva pozici...

Narcis mi-am permis sa las cateva comentarii la albumul cel nou al lui Anais

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna, ne-am intors si noi de la plimbare, am facut si putin nani, acum asteptam sa vina tati sa iesim iar ca e asa cald si frumos afara!
MAITREY, asa am patit si eu cu Alexandra, voma tot ce ii dadeam mai putin laptele de la san, facea kk apa si cu mucozitati prin el, in plus a mai avut si febra.Eu nu am reusit sa ii dau smecta fiindca imediat ce i-o dadeam mi-o voma.In schimb am rezolvat problema cu supa de morcov si morcov calit in putin ulei de masline.La noi se pare ca a fost de la iaurtul cu capsuni de la Humana, sau cel putin asa cred eu.Pupici si insanatosire grabnica micutei
DANA, am ratat mesajul tau.In jur de unu am iesit si noi la plimbare.Te sun maine si iesim, daca vrei venim noi in zona voastra
KIMMY, la noi febra a scazut cu supozitor cu Novovalmin.Pupici micutei sa se faca bine
A,CICEL, felicitari pentru cei sase dintosiVotat!
CAMY, lasa ca or sa treaca ele si greturile astea si ai sa te bucuri din plin de sarcina
IRISS, felicitari pentru castig, sa te bucuri din plin de el

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

FLO, ce scump e David , cum a adormit el in scaunel.Foarte frumoase narcisele

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

a.cicel am votat-o pe Bianca.

flo ce frumos doarme David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Flo- ai niste baieti minunati! Pupam smecherasul Dav si ii multumim lui Alex de flori

Narci- am vazut pozele cu mica sirenaAre privire ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Re-saliu
Nici Er nu mai vrea mancare de bebei, asa ca de azi am trecut pe mancare de om mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Puiutii bolnavi, sanatate multa sa va dea Doamne Doamne si sa va faceti bine repede!!!Mi se rupe sufletul cand citesc ca-s bolnaviori puiutii, si noi am trecut prin asta si stiu ca nu e usor sa te simti fara nici un fel de putere.Dar ne putem ruga sa se faca bine repede si ca doctorii sa gaseasca tratamentul cel mai potrivit.

Xena...i-ai pus soseta peste floricica???Ce tareeeee

Am vazut intalnirea lui Nicholas cu Timmy, niste frumosi iar mamicile niste superbe amandoua...Ah, si lui Nicholas i se intrevad muschii si prin bluzita rosie, sa stii...Deci merge si fara tricou, da??

Va multumim tare mult pentru aprecierile referitoare la mica sirena

Ah, A.Cicel, votat!Sa ne spui rezultatul de la licenta

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, multumesc mult de link-ul cu Fun Science.Mi se pare o franciza tare interesanta, am vazut ca deja au aproape de noi, si in Argentina si in Chile.Ma uit sa vad cat costa franciza...Si Anais prefera mancarica de adulti...

Flo, multumesc mult pentru comentarii...Tare haioase

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flo Ioanei i-am dat o singura data antibiotic, ospamox, si s-a dereglat foarte tare la burta, si apoi s-a iritat ingrozitor la fundulet, si a mai facut si alergie la antibiotic de s-a umplut toata de bubute

Iriss nu stiam ca pana asa tarziu nu trebuie fiarta carnea la un loc cu legumele, ca eu de cand ii fac mancarici le fierb la un loc, le las sa scada pana iese un fel de sos. Pana acum nu am observat nimic in neregula, ce se poate intampla?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa spun ca am fost azi cu Ioana in oras ca aveam ceva treaba, mai frate cat a mai putut sa ma urle!!!!!!!!!!!La dus a fost cuminte, chiar ma minunam, se uita curioasa in jur, etc. dar la intors era foarte obosita dar nu vroia cu nici un chip sa doarma in carucior si urla de intorcea toata lumea capul dupa noiAsa ca o mai luam in brate si cu cealalta mana impingeam carutul, ca la nebuni, mi-a nenorocit si spatele si nervii! Pana la urma chiar aproape de casa a adormit cu capul pe umarul meu, cine ma vedea probabil zicea ca-s eu nebuna de-mi tin copilul sa doarma atarnat peste mine, in timp ce caruciorul merge gol bine mersi!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput