Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
Anna se pare ca nu merge bine la toti copii, la noi a fost bine, ce sa zic....
Tecky, Narcisa, Vio29, Raluca multumim de aprecieri! 
Azi am facut ciorba de dovlecei (de la conge) si am pus pe langa zarzavatul tocat si un morcov intreg, o juma de ceapa mica, o juma de pastarnac si telina la fel. Dupa ce au fiert le-am scos, le-am maruntit, iar la restul am adaugat ulei, sare, sare de lamaie...
A papat tot castronelul si mai are 2 portii pe care le-am pus la conge. O sa-i adaug carne sau galbenush.
Eu am o casoleta cu pulpe facute la cuptor si una cu peste la cuptor si iau cate o bucatica si adaug la legume ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Gabriela82 spune:
ne-am inscris si noi in concurs
daca aveti placerea sa ne votati 
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
sanatate multa pepenasilor bolnaviori
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
boticelina spune:
Salutam toata pepenimea si cerem milioane de scuze pentru absenta dar am avut niste 10 zile de cosmar, io zic ca daca n-am murit inca dupa astea voi trai pina la adanci batranete. M-au ucis astia la munca, m-au bagat intr-un kkt gros rau, nu intru in detalii ca doar ce mi-am pansat depresia 
Vio daca vrei sa nu pui zahar poti sa cumperi fructoza (eu am luat de la Selgros de la raionul cu bunuri pt diabetici). E zahar din fructe, natural, si io mai pun pe sest la caise sau alte fructe acre, asa, o juma de lingurita...
Narci am vazut cubul, trebuie neaparat sa-ti scanez ultimul nr din lucru de mina ca si acolo sunt niste cuburi d-astea dar au broderie pe ele. N-am apucat sa-ti multumesc pt Hello Kityy dar o fac acum si pup apasat gasca braziliana.
Ana_a iertaaaare, n-am avut timp sa intru si sa scriu, dar uite ca spun acum cum am facut spaghetele: am fiert o manutza de spaghete de orez, am calit juma de ceputza in ulei, am pus 1/3 de cutie de pulpa de rosii din conserva, 2 ficatei fierti separat (pe care ii aveam la conge), le-am mai fiert putin, le-am robotit (nu foarte fin) si cineva le-a ras, mai avea putin si rodea si castronu'. Si i-am mai facut pe acelasi model mincare de conopida cu pui si smantana (sau iaurt sau lapte cu o lingurita de amidon) si mincare de mazare cu pipotzele si inimi de pui - asta a fost smash hit, bobineaza cate 250 gr la o masa. Azi voi face fasole pastai cu pui, tot pe modelul de mai sus.
Annababy, Iza cu scuze de intarziere, va urez si eu La multi ani! cu bucurie, sanatate si veselie perpetua
Iriss te rog mult sa nu te superi pe mine ca nu am raspuns mai devreme, ti-am vazut si subiectul de pe culinar, dar n-am avut dispozitie sa scriu. Oricum, am facut mozzarella aia in 30 de minute si a iesit o minune, daca vrei sa povestesc zi-mi. Si ramane in picioare oferta de a-ti lua si a-ti trimite cheag, desi vad ca ai facut totusi rost. Dar daca nu ai rezultate cu ce-ai primit si vrei d'asta de cumparat zi-mi.
Ma retrag in barlog dar mai vin, sper sa ma extrag si io din prapastia in care am cazut cu butoi cu tot ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
Marina_1609 spune:
multumesc pentru raspunsuri
dana, merci de site dar nu se deschide... :( o sa-l mai incerc. oricum , cred ca stiu despre ce e vorba ca avea un coleg de-al sotului... e o chestie cu care ii curenteaza parca, nu?
venim si noi in clubul celor fara dinti![]()
iriss, saru mana de site. o sa le scriu
a.cicel, am votat. sa pui link la status ca sa nu uit si zilele urmatoare
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Carmenela spune:
No, rasboiu incepu', feritzi-vaaaaaa..
Sormio, draga mia ..tu stii ca te umbesc de mor...dar fata, hai, pupilele dilatate e semne ca iti doresti sa fi una cu universu' si cu barbactu', asa ca, ce cautai neica cu pupilele ashea aseara pe forum, hai?
Ca sa nu mai zic ca iti dedui una bucata buzz, doua bucati buzz si tu...cred ca iti dilatai pupilele, fata...nush ce sa zic...
Si cu gateala fata, ce-ai, oi fi si tu fro bucatareasa si te ascunzi...ca mine, asa... Lasa-l, fata pe fiito, aka jineremiu, sa se roage la Doamne-Doamne, si sa se roage fata si pentru mine, ca nici cu mine nu mi-e rusine....
Si nu ma starni ca imi dau astia iar cercel la cercel la cercel, ca nu am mai avut nimic de mult, ca de....apar rarissimo...![]()
![]()
Hai fata ca te umbesc, ciocu' mic!

(PS. Si zici ca intalneala s-a mutat anu' viitor, la aceeasi ora, in acelasi loc, sa ma duc io acolo? Biiineeeeeee...!!!!!)
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
Marina_1609 spune:
dana, gata . a mers siteul![]()
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
violeta29 spune:
Vazut si poze de Anais la peleul gol in jumper
BOTICELINA, multam fain de ideea cu fructoza, uite la asta nu m-am gandit.Deocamdata i l-am indulcit cu glucoza ca oricum avea nevoie pentru hidratare
ANABABY, la noi treaba asta se petrece zilnic.Eu ma tot incapatanez sa o scot cu carutul, sta vreo juma de ora, apoi incepe circul, se uita lumea la noi ca la urs, intr-un final cedez duc carutul acasa si o iau in marsupiu.Sta cat sta si acolo, apoi o luam de la capat.Asa ca io zic sa fii fericita ca nu se intampla tot timpul![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Biribu spune:
buna fetele 
Anna draga mea scuze de intirziere... LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!! 
Kimmy si al meu a tras asa cu febra, la el a tinut 4 zile si a avut pina la 40.4
, m-a capiat efectiv, de 5 zile nu dorm si-l tot pazesc. nu i-am dat nimic decit antitermice si uite ca de ieri e ok, nu a mai facut febra. stringe din dinti ca o sa fie bine. stiu ce greu e sa-l vezi ca zace 
Ana_a vezi ca daca a facut eritem de la augmentin, insamna ca e alergic la penicilina - la toate! nu-i mai da vreodata si atentioneaza si dr, sa nu aiba probleme.
Boti ma bucur ca te vad! te invidiez pt cum papa Garga, sincer. al meu s-a facut tare mofturos. bine de cind cu boala nu a mai papat nimic decit lapte.
Iriss si eu firb carnea cu legumele ca au gust mai bun ![]()
Narci
fara numar... stii tu de ce...
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
a.cicel spune:
Multumesc pentru voturi fetelor. Incer cis eu marea cu sarea... Poate poate
M-am laudatca recuperez ce am pierdut saptamanile astea, dar la limbarita pe care ati avut-o..n-am nici o sansa.
O sa raspund de acum incolo, ca sunt mai relaxata. Inca nu stiu rezultatul la proba scrisa. Eu sper sa fie pozitiv si vineri sa merg din nou la Sibiu pentru sustinerea lucrarii.
Imi pare rau sa aud ca sunt pepenasi bolnaviori. Sanatate multa si pupici dulci.
Noi am fost azi putin la plimbare, ca a fost asa de cald...Am luat-o si pe Bianca de la gradinita si apoi acasa, somnic..
Va rog sa imi dati si mie parola de la contul comun de poze de pe google, ca sa mai pun si eu noutati acolo. Multumescmult.
pe toata lumea si revin