Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 12
dr_anca spune:
A.CICEL bafta la licenta! Am incurcat la vot persoanele de chioara ce sunt dar maine promit sa ma revansez si ma duc la calc celalat sa vad daca pot sa votez de acolo.
Kimmy de ce nu ii faci o baita ca la noi a functionat. nu am riscat cu impachetari ca nu i-ar fi placut dar de baita era incantata desi avea 39.5 la fundulet. Noua nu ne-a scazut cu Panadol desi dr de fam tot insista cu asta dar si pe mine ma enerveaza ca e ditamai doza si copilul mofturos nu statea sa ingita, a fost mai simplu cu Nurofen si ii scadea dupa 1 ora maxim.
Poate face roseola infantum cum am facut si noi. Am scapat rapid si usor chiar de ea fata de o raceala.
va pup
Mamica de
cuminte
iulie 2008
a.cicel spune:
Kimmi, si calpolul este bun pentru febra. Si scade foarte repede.
Gabriela, azi am votat d epe un tel la pampers. Eu nu mai concurez acolo, ca ma chinui sa adun voturi, cate 250-300 intr-o saptamana si vin altii cu 2000 si ceva aproape 3000 intr-o saptamana, ceea ce mi se pare exagerat. Mai am 4 numere de tel si o sa iti dau tie voturile de la acele numere, dar numai maine. Ca ytrebuie sa schimb cartelele in telefon..si e ora de pregatit pentru culcare la fete.
Poate tu ai mai mult noroc decat mine acolo.
diarux spune:
FLOOOOOOOOOOOO si NAAAAAAAAARCIIIIIII am comentat si eu pozele.
mai puneti poze , da in albume noi ca nu am habar cine si unde a mai pus si am asa...un chef de comentat. m-a starnit SOR'MMIA. bine, ea nu e batuta la timp de mama ei, asa se iesplica...trebuie aplicata o corectie...
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Chuny spune:
Deci eu am intrat ca sa va anunt ca avem 2 dinti ( diaruxule, sa nu ma bati ... tare!): unul stanga sus si unul dreapta jos. Culmea culmilor: reuseste deja sa scrasneasca din dinti
!! sa-nnebunesc, nu alta! isi plimba buza de jos de la stanga la dreapta
si-uite asa se intalnesc cei doi dinti ca sa scrasneasca :-)))
Ma bucur ca v-a placut blogul pe care vi l-am prezentat. Marina, felicitarile tale sunt superbe !!
Sibylle
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu Ana_a vezi ca daca a facut eritem de la augmentin, insamna ca e alergic la penicilina - la toate! nu-i mai da vreodata si atentioneaza si dr, sa nu aiba probleme. Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
asa zic si eu ca este alergic, bine ca mi-ai atras atentia ca la toate penicilinele...naiba le stie cate or fi...
eu stiam ca augumentin este ampicilina, deci si asta e tot o penicilina? Banuiesc ca toate cate sunt cu terminatia "cilina"
Am primit o data ospamox la care a fost ok, sa inteleg ca asta no fi fost penicilina? Acum este pe cexyl care este ok si vad ca nu a avut nici un efect negativ.
boti, mersi, salvat.Si plss iesi si tu din prapastie ca imi lipsesti la cetit...

proud mammy
micul artist
Violeta_m_tm spune:
Ceau fetelor
Si Miruna a facut febra azinoapte 38.7 la fundulet, si azi 38.2 i-am pus supoz paracetamol , si azi am fost la medic,a spus ca are putin rosu in gat, mi-a spus sa nu-i mai pun supozitoare pt ca ii merge si burtica, si mi-a dat o lista cu medicamente: hidrasec, smecta, ospexin, panadol baby
, asta-i nebun dupa parera mea, nu am de gand sa-i dau antibiotic, mai astept 2 zile si daca nu-i trece abea atunci o sa-i dau. Mi-a spus sa nu-i mai dau piept in seara asta si la noapte ca sa se regleze la burtica, asa sa fac? Mi-a spus sa-i dau orez, si a inceput sa-mi scrie si cum sa-i pregatesc orezul
cata apa sa-i pun, cat orez sa pun
i-am spus sa nu-mi scrie sa-mi spuna ca retin, dar el si-a continuat scrisul
Ralu79 spune:
Booooooootiiiiiiiiii- ai aparut
super.
sa plece depresia cu totul.
Sibylle- felicitari pt. dintisori
Kimmy, Maitreyi- cum sunt fetele?
Seara frumoasa sa aveti
ileanna spune:
Saliu
Sunt in zona, dar nu am neuroni de raspuns si comentat ... nici macar o juma de neuron.
Mai voi cum mai faceti baie la bebei??? Adica ma intereseaza procedura de dupa baie. Mai reusiti ulei si masaj si alte alea? Ca eu transpir de mor si alerg dupa el prin tot patul. Zici ca ne luptam si alta nu. Nu mai zic de spalat pe cap ... Am ajuns sa il spal 1 data pe saptamana ca mi-e mega tarsha sa il usuc. Il usuc mereu cu foenul pen' ca nu imi place sa il las cu caciula si ne luptam de nu se poate!!!
Nu mai zic ca alaltaieri l-am prins de breton si i l-am taiat ca ii intra in oki. Bona s-a oripilat ca inca nu i-am taiat motzul da' i-am zis ca pe mine nu ma'ntereseaza cutumele astea.
Azi am fo' in parc si a fost SU-PERB!!!! Dar is crizata ca n-am apucat sa iau hainutze mai de primavara si nici ceva papucei sa il las si pe el sa circule tinut de manute sa mai pasca oleak de iarba proaspata
. Statea in carutz imbracat ca un urs bietu' copil.
Aaaa ... si ... mie se pare mie sau mai mult fetitzele is bolnavioare??? De fapt cred ca mi se pare pen' ca si Biri si ana_a au avut probleme. Uffff ca nu vreau sa ma pun in pielea lor. Momentan, macar astea nu s-au lipit de noi. Sper sa nu ni se termine norocul. Pup tare bebei fierbinciori si mamicutze stresate.
Cred ca am fo' mega coerenta shi n-am editat decat de 3 ori.
a.cicel spune:
Am reusit sa pun si eu ceva poze mai noi pe picasa.
Maine ma uit si la pozele voastre, ca am vazut ca toate sunt noi...de cand n-am mai intrat eu.
Ile cine crezi ca ii face baie zilnic la copil? Eu sigur nu, la 3-4 zile, chiar la spatamana. Asa, la fund o spal zilnic, dar in rest....E chin si sa ii pun pampersul ca n-are rabdare si alerg, vorba ta, prin tot patul. Cand ii dau bluza, ea sta in picioare..si se sprina ba de mine, ba de pat....numai sa nu stea jos, frumos. Si cu mancatul e jale. O pun in scaunel, o prind in centuri si pana ma invart sa iau bolul cu mancare e ridicata in picioare. Am renuntat la scaunel si o pun in carucior, ca acolo am centuri si la umeri, nu numai la burtica si intre picioare.
ooka spune:
salu
Ile, in ce parc te plimbi?
Ana io stiu ca ospamoxul e tot penicilina.
Boti
, ma bucur sa te vaz macar in scris, sunt datoare cu ceva la tine, da promit sa ma achit
Pepenasilor bolnaviori multa sanatate si sa va faceti bine repejor
mami de Sofi

Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)