Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenela spune:
Sara buna fetele.
Tecky
Ille, io fac baie zilnic fetei, ba mai mult....o spal pe cap zilnic, de cand s-a nascut. Ii place la nebunie. Ii fac si masaj zilnic si gimnastica, adica ce vad ziua la kineto, fac seara acasa. Masajul si gimnastica dureaza in jur de 40 de minute. Nu exista zi in care sa nu ii fac, desi uneori mai bine as muri decat sa imi mai mut fundul... Nu o usuc cu foenul niciodata. Nu o tin cu caciula in casa si nici afara daca nu bate vantul si nu e prea frig (adica daca mie mi-e bine, nu ii pun caciula). La masaj se distreaza teribil, vorbeste cu mine si este cea mai incantata. De tuns am tuns-o de doua ori pana acum, ca ii crestea parul mai mult pe o parte si pe cealalta, cum dormea mai mult...era mai chelioasa. Acum are par peste tot la fel.
Nu mai stiu cine intreba de kineto. Noi facem 2 saptamani intensiv (adica zilnic de luni pana vineri) si e musai sa avem pauza de 30 de zile intre internarile ambulatorii. Eu una sunt foarte multumita de cum evolueaza dupa cate doua saptamani din astea...
Va pup tare si pentru raspunsurile cu stragurii si porumbul...
Mai intru...
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
Gabriela82 spune:
nici eu nu-i mai fac baita chiar in fiecare zi, cam la 2 zile iar pe cap la 2-3 zile.
Andreea multumesc, eu m-am inscris mai mult for fun, nu-i musai sa castig ceva.
am pus si eu poze pe picasa
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati 
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
maria-86 spune:
Saluti fetele!
Doamne cati bebei bolnaviori
. Ce rau imi pare de ei.Ma rog la DD sa ii fac bine repejor.
Noi pana acuma suntem bine, nu ne-a prins raceala.
Sa facut cald si la noi, deci iesim mult afara si CLAR incep dezertarile la buni de la distanta, adica la 60km de noi.Si asta saptamanal
.Si ne place la nebunie sa calatorim
.
La multe lunite pepeneilor de azi!

Nu-mi vine sa cred ca maine-poimanine, face si Adina 8 lunite
.Ce repede a trecut timpu
Am vazut pozicile de intalneala si comentariilii
.Bestiali pepeneii si mamicile![]()
Vazut si restu pozicilor noi.Sunt SU-PERBI.
Eu nush cand voi reusi sa pun pozici, poate oi reusi pana se marita fiimea![]()

Citesc si poate revin, daca nu ma ia 
Va 

Maria, mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
ILEANNA ,baita nici noi nu mai facem zilnic ci la doua, zile.La masaj si uleiuri am renuntat de mult, iar ca sa o imbrac la noi treaba decurge cam asa:tati se stramba si face ca toate animalele(cine stie ce-or fi gandind vecinii saracii
), iar eu imbrac la ea de ma trec toate apele.Parul nu il usuc cu feonul, si nici caciulita nu-i pun.Gimnastica facem de cateva ori pe zi, asta fiindca ii place teribil.
VIOLETA, eu nu vad de ce nu i-ai mai da san .Iei tu vreun medicament ceva care e incompatibil cu alaptarea?
SYBILLE, pupam dintoasa

ANA_A ai mare grija cu alergia asta la penicilina.Eu am facut si soc anafilactic la penicilina, nu-i de glumit.
GABRIELA, maine bag si eu un vot, ca pe ziua de azi nu mai pot vota
BIRIBU, si Alexandra de cand a fost bolnavioara nu mai vrea nimic, doar san.Asa ca as putea zice ca am luat-o de la zero cu diversificarea.Ma bucur sa aud ca Anthony e mai bine
Am vazut si poze noi cu Irina Paula de Gabriela82,ajutand pe mami cu spalatul si Denisa de ACicel, facand baitza cu surioara
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Biribu spune:
Ana_a da, cam toate cilinele sunt peniciline. ospamoxul e amoxicilina, deci tot penicilina
poate a fost ok prima oara cind a luat antibiotic? ca probabil atunci s-a sensibilizat. eu nu i-as mai da pt ca exista riscul de soc anafilactic. celalalt e cefalosporina si daca e ok poti sa ii dai, evident. sanatate!
Ille si eu il spal zilnic, pe cap nu chiar mereu cu sampon da il ud oricum, sau ii toarna sor-sa apa in cap
bine al meu seara se duce singur la cada si incearca sa se arunce in ea cu capul inainte
deci daca nu ma execut nici nu vrea sa doarma.. da nici eu nu-l usuc decit cu prosopul, si nici caciula nu servim de la o luna.... ce crezi ca pateste? sunt mari deja (au n-ai observat?
)
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
narcisa.s spune:
AnnaBaby, cred ca Iriss vroia sa zica de faptul ca daca fierbi carnea, in apa in care fierbe, ies toxinele din carne.Si asa mi-au explicat si mie cativa nutritionisti.Drept urmare, eu de mai bine de trei ani nu prea mananc nimic ce inseamna fiertura de carne, decat asa, de doua-trei ori pe an cate o tocanita de miel sau ciulama de pui...Ciorbe, supe din astea, doar de zarzavat...
Boti, bine mama ca ti-ai pansat-o.Sa strangi bine sa nu mai iasa.Ma bucur ca ti-a placut Hello Kitty, sper acum sa si ajung sa ti le inmanez...Daca o vrea Doamne Doamne...Si daaaaa, cand ai vreme sa-mi scanezi si astealalte
Nu mai stiu...ah, Ruxule, o sa ma uit imediat la comentarii.Acum sunt atenta si eu cu pupilele dilatate la razboiul tau cu sora-ta...
Sib, daca mai gasesti iubita bloguri linkuri etc de din astea, mai pune...Daca acu scrasneste puiutul cu doi dintisori, iti dai seama ce scrasnirea dintilor va fii cand ii va avea pe toti?
Ankule, deja am vorbit cu cei de la Fun Science, in Madrid.Franciza pt Brazil ma costa 32,000 euro.Bine, nu-i am acum, dar le-am dat termen intre 6-9 luni.Daca ne ajuta Doamne Doamne si avem banutii, eu ma bag ca mi se pare super tare...Si intr-o tara cu 300 de milioane de oameni iti dai seama cate se pot face???Hehehe.Oricum, multumesc inca o data pentru link si pentru sugestie
A.Cicel, da si eu te rog sa-ti pui link-ul la semnatura sa nu uit sa te votez si maine
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
ankuta_1982 spune:
MULTUMESC FLO DE URARI, CA DE OBICEI, ESTI SINGURA CARE ISI MAI ADUCE AMINTE DE NOI, ESTI O SCUMPA!!!!!

ankuta
Biribu spune:
Vio hai ca am scris in acelasi timp
pup fetele, multam de urari de sanatate, da, suntem mai bine. e drept ca am niste cearcane de imi ajung in gura, da asta e..
Violeta si eu as continua sa-i dau sin, n-are a face, ba mai mult o ajuta cu raceala. sanatate multa si voua!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Seara buna!
Am cam lipsit, ca zilele aste a fost tare cald afara si am iesit in plimbari.
Apropo de plans in carutz si Miruna presteaza lacrimi de crocodil dupa maxim 40 de minute de stat in carutz. Din cauza asta eu o scot cand e ora ei de somn, ca sa stea macar o ora si sa doarma. Cateodata doarme mai mult si asa ca stam mai mult. Cand se trezeste o duc in parc sa vada porumbeii.
Boti
sa-ti treaca depresia! Imi pare rau ca ai probleme la servici!
Notat si eu retetele tale.
Ile exact asa am fost si noi pe afara zilele astea...cu ditamai salopeta de fas (noroc ca nu avea multe pe dedesubt) care are si botosei incorporati, cred ca behaia saraca de cald...
Multa sanatate pepenasilor bolnaviori iar mamicilor putere sa-i ingrijeasca!!! 
Andreea succes si la partea a doua a licentei!!
Felicitari pt.
tuturor pepenasilor care au "achizitii" noi!!
Carnea fiarta cu legume si eu le fierb pe toate laolalta, ca mi se pare ca da gust bun legumelor...
Unde pot citi si eu comentariile la poze???? Ca eu nu am vazut niciunul sub poze (ca numa acolo m-am stiut uita
).
Azi Miruna a papat banana, adica a muscat ea singura din ea! I-a placut si nu s-a inecat. In schimb de dimineata la papa de fructe cu branza am facut-o de oaie!
A gasit ea o bucata de nectarina, uitata pe masa, urma sa i-o dau maine, a vrut-o asa ca i-am curatat-o si spalat-o si am lasat-o sa muste. In acelasi timp, cand credeam ca a terminat de mestecat nectarina, eu ii strecuram o lingura de pireu. Nu va spun ca la un moment dat avea 4 bucati de nectarina in gura, si eu ma chinuiam sa-i bag si o lingura de pireu!! Sunt taaare defazata si nepriceputa la chestii bebelushesti!
Mai vroiam sa intreb ceva ffff important, da' am uitat...
Revin cand se trezeste neuronul!
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!