Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
madina71 spune:
Ankutza, la multi ani si de la noi!!!! 
Noi tot mucioshi, asta micu' parca tot mai este ragushit putin... Nu stiu ce sa fac, cred ca daca nu observ evolutie in bine ma duc cu el iar la dr....
Azi am facut treaba, am facut curat pe balcon, il am neinchis, si mi-a intrat praf in toti porii, am facut o mancare de fasole verde cu carne de pui pt cei mari, am spalat 2 masini de rufe, am aranjat in sifonier la rafturile sotului.... Parca am mai facut ceva....
Mai citesc un pic si merg sa ma culc...
V-am pupat!
atb spune:
Uofffff, multa sanatate la toti pepenasii bolnaviori!!!
Am intrat numai asa pe fuga sa va salut, m-am apucat de invatat (again
), sambata imi dau atestatul la engleza pt. licenta, tineti-mi pumnii. Asa ca o sa fiu mai raruta zilele astea, dar de citit va citesc musai, ca-s dependenta de voi, mai fetelor!!!

Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Carmenela spune:
Narcisa, dez-dilata-ti pupililii, ca rasboiu se termina in fasha, ca nu avuseram intariri...adicatelea..ce...noi ne razboim singure aici? Bine...ca io orishicum o sa o bat cand o vaz pentru intaiash data..asta e altceva, dar pana cand se va intampla asta...ii mai zic la telemfon catesh cele...
Dia - comentariile este facute de sormia la albumul cu intalneala si la albumul mieu, asa cum si io, neoriginala de altfel, comentai la albumul iei...Ca sa stii...

Deci, duamnelor, va anunt ca azi fiimea a stat cu maneca scurta si chishioare goale afara si i-a placut la nebunie, a ras de nu se mai potolea.. Pt dovezi incerc acu sa pun poze noi. Pun o poza si cu canele nou de il avem in curte, un cane de temut de care toti vecinii fug...
No..sa vedem daca imi reuseste sa pun poze...
Pup u ol
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
Carmenela spune:
na, ca pusei poze noi. Sormio, decentza maxima in comentarii!!!
Ma duc la nani, va pup
Io
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
narcisa.s spune:
Ioi...Carmenelo...si tocmai imi trasesem paharul de vin mai aproape
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
mcoca spune:
Capri, sper ca esti in tura de noapte :) si sper ca tu esti cu jucaria aia de impins de la Vtech, adica www.toysrus.fr/jouets-enfants/porteurs/mon-trotteur-parlant-2-en-1-rose_167053.html" target="_blank">asta. As vrea sa-i iau si eu la Maya, ca am impresia ca ar amusa-o, dar as vrea sa stiu daca e sigura, adica ce risc sa se loveasca rau e?? Merci mult
.
Violeta, sigur poti sa-i dai sa suga in continuare. In carnetul lu Maya de sanatate, zice ca trebuie oprit laptele numai daca e formula, daca nu, nu, din contra. In rest traiasca orezul, morcovul si gutuia :). Sanatate multa!
Sanatate multa la toti pepenasii bolnaviori!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
a.cicel spune:
Neatza fetelor
A plecat Bianca la gradi si am ntrat repede sa va dau link-ul din nou. Trebuie votat cam la aceeasi ora cand ati votat ieri(adica sa treaca 24 de ore), ca altfel o sa va spuna ca ati votat deja. Pe parcursul zilei il mai pun http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html si alegeti Bianca Lozneanu. Multumesc mult
flo1980 spune:
Neatza!
...sa urez repede pepenashii ca iar ma apuc de treburi si ma
de tot...
Sebastian de pica1, Ilinca Maria de Clabur 
Sa ne traiti puisori, sa fiti sanatoasi si sa ne aduceti numai bucurii! 
Poate mai intru in fo' pauza 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
pica1 spune:
Buna dimineata. De ieri seara tot incerc sa recuperez ce scrieti voia acolo...
Ieri am stat mai mult pe afara, adica am plecat pe la 9:30 de acasa, ne-am intors pe la 15:00, cind Sebi a intrat pentru 30 minute in casa ca sa mai discut eu cu unii si cu altii pe aici (alt santier pe care il fac in casa 

), iar pe urma l-am luat afara, a papat si am mai intrat in casa pe la 19:30 cind a mai stat vreo 30 minute si a cazut pentru patrie si popor in somnul cel mai bun din care nu s-a trezit nici acum. Contrar a ceea ce s-a intamplat aseara Ile sa stii ca totusi il spal in fiecare seara, dar nu ma mai chinui de mult sa il ung cu toate cremele si uleiurile din lume. Strict ii dau la popou cu o crema, il impachetez si il aruc in pat la papa si la somn. Masajul care ar fi trebuit sa i-l fac dupa baie cred ca mai degraba il fac in timpul zilei, dar prin zmotoceala...
Irina de mult vroiam sa iti spun ca si Sebi da din cap stanga dreapta, asa rapid de ma nerveaza pe mine. Face asta cind ii este somn si nu e chip sa il opresc. Eu zic sa nu iti faci probleme cu Dav ca nu are stabilitate foarte mare in fundulez, feelingul meu este ca are el un ritm mai lent, dar pentru linistea ta e bine sa il duci sa il vada un neurolog.
Madina da ai facut ceva treaba, nu gluma. Cind citeam ce ai scris, ma gindeam ca eu am devenit o puturoasa care prefera sa isi puna coada pe spinare si cupilul in masina si sa plece la plimbare, iar daca stau acasa scot cupilul la plimbare cu alte 2 mamici, vecine de ale mele...
Sanatate va urez pentru toti bebicii bolnaviori care mai de care mai curajosi. Mamicilor fiti tari si optimiste cind bb-ii sunt bolnavi ca sa aveti o influenta pozitiva asupa lor (stiu ca in teorie suna mai usor decit in practica, dar puteti incerca).
Revin...la comentat de poze...
Kimmy spune:
Neatza!
Noi suntem tot rau,am racit si eu rau de tot!Timea are febra mai tot timpul.Ii scade dupa antitermic,si in 2-3 ore iar face
.Tuseste si doarme mult.Daca se simte cum ma simt eu,e vai de ea saracuta.
Eu ametesc tare,sunt lipsita de vlaga,nas infundat,tuse,dureri de muschi...nici nu stiu ce sa iau.Iau eurespal,ceva sirop,ceva pastile de supt,si cam atat.Stiti cumva ceva remediu bun,ca deja sunt varza 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra