Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ile eu in general ii fac baie la doua zile, dar se mai intampla sa mai sar cate o zi...pe cap de fiecare data, uscata cu prosopul, dar Ioana nu are par mult si merge asa...cu crema ma chini s-o dau ca ea are pielea f sensibila si uscata si dac nu o dau imediat e aspra, insa e chinul de pe lume...si cu imbracatul, si cu pampersul, nu sta deloc...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Kimmy of saracuta, ce se mai chinuie, sper ca se va face bine repede!

Carmenela am vazut pozicile noi, e super tare cea cu puiul din manuta, si cea cu cainele de paza!

Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Violeta, Biri, Vicky mersi pentru raspunsuri, medicul mi-a spus sa nu o mai alaptez pt ca are diaree (scuzati termenul, mie imi place sa spun ca "ii merge burta")dar nu am putut, aseara saraca era maraita si nu a adormit pana nu i-am dat tzitzi, iar pe la trei s-a trezit plangand, i-am dat medicamentul, am incercat sa-i dau ceai si a inceput sa planga isteric, abea am reusit sa o linistesc la san, era rupta de foame, mi-a golit ambi sani.
Iza imi pare rau ca va simtiti asa rau, poate ca ar trebui sa-i dai antibiotic lui Timea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noi am lasat floricica(branula) la spital si mai facem diseara o doza in funduletz si maine vedem dc mai continuam pe gura sau am terminat cu antibioticul..are manuta umflata,sper sa se desumfle curand

sa va hotaratzi cu privire la ora de duminica,acum nici prea tarziu ca in caz ca nu va amintitzi eu vin din Pitesti,ash zice un maxim ora 15,inca e cald la ora aceea...acum va hotaratzi si scrietzi mare cu roshu sa vaza si ochiu' meu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Kimmy eu ti-am recomandat ceva pt raceala,mi-ai urmat sfatul??
ar trebui sa va ducetzi amandoua la dr,acum din experienta mea cu Maria,febra constatnta nu e de bine,uite la noi nu avea nimik altceva decat febra 38.5 care mai urca uneori si era de la plamani!mai bine vezi un alt dr. decat sa te dai cu capul de peretzi ca mine!pup fetele sa se faca biiiineee!!!

Maria a inceput exercitiile pt mers,abia ashtept sa o vad singurica,calareshte jucaria aia de la Vtech de ne-a innebunit si de duminica are o limbaritza,ma cearta,imi explica acolo in limba ei,itzi vine sa o mananci

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helau
Hai ca am terminat si noi cu musafirii (deocamdata), si ma chinui sa recuperez..a

NARCI - aseara m-am conversat cu o filipineza (are fetita la balet cu fie-mea), au trait in Brazilia cand fetita era ca fetele noastre, si ma gandeam la Sirena noastra Cica statea toata ziua pe plaja in pielicica goala si manca nisip Foarte interesanta istorie, sotul ei cred ca e in diplomatie (el e belgian) ca pana acum au trait in US, Danemarca, Anglia, Spania...

Si inca o chestie pentru bucurestencele cu timp pentru ele... Tipa are o prietena care are de ceva vreme un salon pe la Unirea, cu cosmetica, masaj,... Tot filipineza. Cica e super profesionista tipa la masaj. Daca vrei, va dau telefoanele. Mie mi-a imposibil sa ajung la Unirea pt asta...

Citesc si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NARCI - acum am vazut ca ai vorbit la Fun Science. BAFTA MAXIMA! Intr-adevar, e super!

Bai cu fata asta nu mai pot face NIMIC dar NIMIC! O sa o imbrac si afara cu noi, ca nu se mai poate sta in casa!

Noroc ca am luat din timp haine de primavara, ba chiar am si pentru toamna urmatoare, si haine si incaltari!

Fug
Mai apar eu mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Kimi, asa cum spune Anaxena, fugi la doctor, ca mie nu imi suna bine febra asta de atata vreme. Sa nu fie, doamne fereste, altceva decat ti-a spus medicut tau. Dupa 2-3 zile de tratament deja nu mai trebuia sa aiba febra. Asta daca era tratamentul bun.
Bianca a avut puroi in gat si degeaba ii dadeam medicamente. doar cu injectii am scapat de febra si dureri de gat. Stiu, e groaznic numai cand te gandesti la posibilitatea de a face copilului injectii, dar asta e, nu avem ce face. Fiecare tratament isi are rolul lui. Pe mine ma durea sufletul cand stiam ca iar urmeaza orade injectie, caiar vine nasa noastra la intepat...Bianca deja cand o vedea ii venea sa se urce pe pereti.
iar tu...ai grija de tine. Fa un tratament, ceva. Nu sta asa...ca nu toate trec de la sine. Sotul, la 100 de kg cat are, acum 2 saptamani a luat o vizora de nu se putea ridica din pat, nu putea inghitii nimic. A fost un chin sa ia medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am scris un mesaj lung...da sa luat curentul.dupa ce a revenit...sa trezit si manzul...si cam gata distractia...

revin.
cui ia fost dor de moaca lu Mateiu avem si noi poze pe picassa.

Multa sanatate si sa auzim de bine!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Cand ziceam si eu ca a venit primavara, iar e urat azi, e frig, sta sa ploua, de fapt a si plouat noaptea trecuta, of, iar stam in casa...

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput