Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola, ola!

Baita si masaj- o data la 2 zile. Dar lucrurile astea se intampla tot timpul cu sotul. Chiar, eu niciodata nu i-am facut baie si masaj singura. Hmmmmm. E foarte fain- eu ma bag in cada cu Miruna si invatam sa il stropim pe sot (care e afara). De 2 zile chiar reusim Masaj si gimnastica de fiecare data (bine, uneori mai repede)- avem si o pezie pe care i-o spunem mereu la gimnastica din prima zi si cum aude primul vers incepe sa rada. Nu feohn si nu caciula. Mie mi se pare super funny partea asta cu baita si masajul si as vrea sa o pastram in continuare. Daca eram singura in schimb- nu stiu zau...

Multa multa sanatate puilor bolnavi. Off tare greu trebuie sa fie.

Pupicei si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu nu mai pot
Sunt cobza, iar David m-a tampit, urla intr-una, nu vrea decat in brate. Am ajuns la capatul puterilor. Acum e in patut de 5 minute si tot urla. Sunt obosita psihic
Nu pot sa iau nici un tratament mai de oameni normali, pt ca el suge, si o sa o tin pe homeopate pana o sa imi dau duhul. Spun asta pt ca nu prea si-au facut efectul cele care inainte mergeau struna

Ufff, ma duc sa il consolez, desi imi vine sa plang de nu mai pot

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna ziua.Noi de cind a dat caldura suntem tot pe drumuri adica mergem la casa si stam in curte.Deja e mai rosu in obrajori.
La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri si cu intirziere LA MULTI ANI ANA!

Mergi la inceput

Are cineva o masina de spalat care nu mai functoneaza? Vreau sa iau masina de spalat la gars si cu cea veche obtin o reducere la magazine. Si cum nu ne dau banii afara sin casa, ma gandeam ca poate are cineva vreo gioarsa sau macar o idee cum sa iau una. Merci

Am scapatd e copil temporar, doarme. POt sa tusesc si sa bolesc in liniste

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Pepenasilor sarbatoriti azi

iriss sanatate multa

Sanatate multa pepenasilor bolnaviori

baita eu ii fac Dariei din 2 in 2 zile,si cu greu ii fac masaj si ii pun pampersul ca se suceste si invarteste;la cap inainte o uscam cu prosopul si nu ii puneam caciulita acum o usuc cu feonul

ma intorc la treburi

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc de sfaturi gagici
La dr am fost,drept ca numai la unul,dar am incredere in el.I-a facut un control amanuntit.Azi vad ca deja cedeaza febra.E mai ok.Oricum numai maine dupa-masa trec 3 zile de cand e bolnavioara.

Baitza si eu la 2 zile ii fac,atunci o dau si cu ulei,dar nu prea ii fac masaj.

Cand pot s-o duc la plimbare?Abia dupa ce i-a trecut febra?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

voi cum tineti pepenasii imbracati in casa? eu Dariei I-am dat un body cu maneca scurta si o un trening (bluzita si pantalonasi) foarte subtire...si tot a transpirat la capusor

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

voi cum tineti pepenasii imbracati in casa? eu Dariei I-am dat un body cu maneca scurta si o un trening (bluzita si pantalonasi) foarte subtire...si tot a transpirat la capusor

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Eu body cu maneca lunga si un pantalon cu labuta, tot subtire ca body. Asa l-am tinut toata iarna si a fost foarte bine. Iar noaptea doarme in sac fara maneci, relativ subtirel, mie mi-ar fi frig cu el, dar el e ff calduros. Eu zic ca este prea gros imbracat. Nu vezi ca nebuna de carmenela o scoate pe fii-sa in cracii goi si la maneca scurta afara!!

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!!
Eu posed una bucata copil marait..nu stiu ce are, dar rezist cu stoicism
In casa o tin cu un body cu maneca scurta si un costumas subtire, noaptea doarme dezvelita de cand s-a nascut nu suporta nimic peste
Baita ii fac o zi da una nu si o masez cu ulei pacalita cu vreo jucarie sa stea sau cu peria de par altfel o fugaresc tot patul, la fel si cand ii schimb pampersul...nici eu nu ii fac baie sg tot timpul cu tati care o mai distrage si el maseaza un piciorus eu unul depinde cum prindem
Carmen si eu ma tot intrebam de ce astia de la Nestle scot produse cu gluten de la 6 luni, dar poate ca unii copii au stomacelul mai "asezat"
Ma tot intreb cand va dormi copilul asta neleganat, sa pice si el la datorie asa singur ca Maria Xenei..poate ca la 18 ani nu va mai incapea pe perna

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

O mica pauza

Opaaa a aparut branzarul! sa uiti de butoi!
Ce mai face garga?
Ce paste ai folosit pentru ea?

Ooka nici nu am apucat sa iti spun ce idee minunata cu branzica facuta cu suc de portocala

kamelya eu il tin cu body maieu si un costumas, sau body cu maneca lunga si pantalonashi.

Baita facem de 3-4 ori pe saptamana, ne uscam cu prosopul ca suntem cheli
Nu ne mai ungem de muuult.... dar dam cu trixera pe fatzuca.

Kimmy, Iriss multa sanatate!

Eu zic tot ora 15 , desi atunci Alex ar trebui sa doarma, dar sarim peste, asta ar insemna ca nici o ora nu ar fi potrivita macar sa fie cam intre mese, oricum trebuie sa luam ceva, un borcanel, un laptic...ne descurcam noi!

ana_a vazut ursuletul vesel dand atacul la jucariile lui Stefan ce a crescut!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput