Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu prefer ora 15! Nu stiu daca reusim sa ajungem chiar la 15, dar ne straduim

In casa la noi e cam racoare in sufragerie si dormitor, unde sta Er mai mult; la Eliza si in bucatarie e mai cald.
Purtam:
- bluzita cu maneca lunga
- ciorapei lungi (dres adica, da' nu imi place cuvantul "dres")
- rochita
SAU
- body cu maneca lunga
- sosete
- pantalon trening

Pe Eliza o tin in tricou, afara la fel, la orele pranzului cand e soare. Pe Erika, afara la soare, o tin fara geaca si fara fes. Deci cu bluza cu maneca lunga.
Vad copii cu caciuli si geci groase.
Si voi ziceti de maneca scurta.

Azi a batut vantul, lui Er i-am pus un fes subtire pe cap, mi s-a parut ca batea cam tare....

Cu baia... eu nu i-am facut niciodata zilnic. Adica avem dati cand ii fac in zile consecutive, dar din 7 zile, cred ca facem 3-4 bai. Fara masaj si altele ca nu am nici timp si nici rabdare.

Care mai erau discutiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ruxule si Flo multumesc mult pentru comentarii!!

No, Kimmy, acu cu voi doua...Ai fost cu kupilu la dr?Nu ti-a dat nimic?Daca nu, du-te ca nu-i de joaca.La mine, la raceli mai puternice, functioneaza Humus sau Humes, nu mai stiu cum ii zice.Sunt 16 pastilute pe folie, unul pt dimineata, pt la pranz, pt seara si pt noapte...Incearca vezi.Nas infundat, singurul care nu mi-a dat dependenta pana acum a fost Biorinil

Ile, noi cu baia...Pai uite asa, noi facem dus cam in fiecare zi din cauza de calduri mari.Ba si de doua ori pe zi, cateodata facem dus cu furtunul afara.Dar, dupa dusul de seara, vine Vil cu prosopul, o ia din baie, eu imi continui dusul.O duce in camera, o sterge, o creia o pauzaste, pudreaza etc, o curata in urechi, o imbraca, o pune in patul nostru, ii da sticla cu lapte, ii citeste povestea, spun rugaciunea, masaj la spate si la talpi, stinge lumina si somn...

Carmenelo, ai o superbitate de copil!!!

Ankule, da, asa face si sirenuca voastra...Nisipul deja la incercat, si ceva scoici, daca cumva aia care curata plaja au uitat vreo alga dimineata sau ceva, aia e, o rezolva sirena imediat...In rest, e dependenta de apa.Da, deja am vorbit cu ei, urmeaza sa ne conversam maine la telefon si pe mess sa vedem ce si cum cu franciza.Tu ai fost sa-i vezi cu Eliza?Cum ti s-au parut?Eliza ce zice....Si pana la urma ce ati hotarat cu Spania?

Iriss, acuma si tu??Sa te faci repede bine ca nu-ti sta bine bolnavioara

Kamelya, la noi nu se pune cum suntem imbracate prin casa ca suntem din alt film

Danuta, poate se pregateste vreun dinte sa-i iasa

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

de mult vroiam sa va intreb, cum ii splati pe pepenasi pe dintzuci (cei care au)? folositi si pasta de dinti (speciala de bb) sau doar degetarul?

sanatate puiutilor bolnaviori, azi si Irina a fost mai calduta ca de obicei dar inca nu a facut febra. i-am dat dimineata un oscilo si ii mai dau unul mai spre seara, sper sa nu fie ceva grav.

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

profa' multumim de comentarii (cred ca tu esti responsabila)

am vazut poze cu regina, dulce foc si cu Matei care profita de absenta pisicii, un frumusel si jumatate.

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

profa' multumim de comentarii (cred ca tu esti responsabila)

nuuu profa'...io' fusei

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu o spal pe dinti. Ii mai dau degetarul sa se joace cu el. Il mozoleste bine.

NARCI - nu i-am incercat inca, dar stiu lume incantata foc. Eu vroiam in vara, la scoala de vara, dar cu Spania ... iar mi s-au dat planurile peste cap. Anul trecut nu am putut din cauza ca am nascut, apoi am plimbat-o pe la Cta... S-a dus timpul.
Acum, om vedea. Pe 14 iunie pleaca cu ai mei, aia e. Vine pe 12 iulie inapoi. Am incercat sa schimbam biletele, dar nu s-a putut. In Bucuresti, in august nu se mai prea poate face nici o activitate, din cauza concediilor. Nici la bazin unde mergem noi nu vor fi cursuri!
Mai ramane de vazut daca reusim sa mergem o fuga la Viena (si poate pana in Germania) inainte de plecarea ei, sau dupa... Asta pentru ca iar nu avem timp de scoala de vara... Nici nu stiu... om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Pe mine ma ingrijoreaza Maitreyi ca nu a intrat deloc azi sa ne zica ceva. Sper ca e bine Alex.

Iza -cum mai sunteti?

Capri- ieri ai lipsit sau mi se pare mie?

Am pus si noi pozici noi.

pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUNT DE ACORD SA NE INTALNIM LA ORA 15!!!!!
a.cicel votat printesa.
Carmenela ce papusa eleganta este Allegra.
Gabriela superbe pozele cu Irina.
Ralu am admirat primul palmier al Mirunei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Da Ralu, m-ai prins, am lipsit . ca ai observat. Am fost prinsa cu mailuri la agentii de turism sa booktaiesc vacanta si la 19 am avut sedinta cu parintzii la Lexis (engleza) la Matei. Asa ca nu am mai avut timp sa scriu nika.

Sustin si eu ora 15 pentru intalneala!

Si noi stam in casa cu body cu maneca lunga si un pantalon cu labuta, tot subtire ca bodyul. Asa am stat toata iarna si a fost foarte bine.
Baie facem la 2-3 zile, dar la masaj si gimnastica nu prea mai sta.

Vicky, mai, nu-s ce sa zic, daca e sau nu periculoasa jucaria. Io zis ca se poate lovi daca, cade. Dar de amuzat se amuza bine cu ea . Vezi ce zice si Xena, ca zise mai devreme ca Maria a inceput sa mearga cu ea. Noi inca nu, doar ne ridicam pe ea.

Narci, e misto Fun Science! Lui Matei i-a placut - el a castigat la concursurile de la Atelierul Piticilor de vreo 2 ori cate o ora pentru colegii de gradi de la grupa lui. Totzi au fost captivati ! Superba sirena ta .

Boti, sa treaca necazurile.

Vaut poze muuuuulte cu pepenasi superbi !

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Capri, saru-mana...Ce sa mai zic atunci de mica irlandeza!!!Ce a facut Matei mai exact la Fun Science?

Io-te ce am gasit
http://www.activitaticopii.ro

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput