Pepenasi de iul-aug08 (104) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Dau si eu cu buna ziua! sa nu ne uitati de vineri Alex a facut febra, a inceput sa tuseasca, muci la greu, nopti nedormite, distractie ce sa mai...acum e mai bine, dar au napadit=o mucii pe Andreea asa ca ma astept sa o iau de la capat

Diarux super comentariile muuuulti!
Anna sanatate multa, sa fi fericita
Aciel votat

Multumesc fetelor care ne-au admirat pozili la toata lumea.
Am vazut ca sunt multi bb-i bolnaviori, sanatate sa va faceti bine repede pepenasilor.

Am facut in schimb si un lucru bun, ne-am luat bilete pt turcia, in sept ce-i drept, dar am mai fost si eu zic ca 25 grade ziua imi ajung. asa e si mai ieftin, dar vara nu putea sotul sa plece si in felul asta am rezolvat-o. ne costa 932e cazare AI 10 nopti toti 4 la 5* adica aici http://www.surmelihotels.com/ si ce ma incanta cel mai tare e ca in 5 min ajungi la 2 parcuri acvatice asa ca abia astept, plecam pe 9.09 si deja imi stresez neuronu' cu ce tre sa iau pt asta mica, asa ca sa va asteptati la intrebari intrebacioase ca asa departe cu bb mic n-am mai fost.

va pe toate si sper sa am timp mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu vin la orice ora va hotarati voi, daca doarme f bine, daca ii e foame, ii iau mancarea cu mine.

Am primit un mail azi de la nasi-mea, dupa ce ca sunt racita cobza si pe fundul butoiului, ia uitati ce minunatii fac unii: http://poraquiporalla.com/

A cumparat Mircea masina, am scapat si de grija asta, acum doar bolesc. Am obosit psihic Sper sa imi treaca cat mai repede, sa ies la plimbare, ca nu mai poci! Cand ma lua somnul, fii-miu avea chef de vorba si de joaca, altfel, de 2 zile maraie intr-una, vrea doar in brate si la geam sa vadem masinile

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sanatate multa bolnaviorilor !

Narci, a venit la gradinitza o tipa si a tinut un Atelier in care au facut pasta de dintzi si sampon, si alta data a fost despre corpul omenesc.

Carmen, trebuie sa spun ca Regina e o frumoasa ! Si ce-i mai place la maneca scurta si picioare goale! Bine ca a venit caldura, ca ma saturasem de haine groase. Si noi iesim fara caciula de sambata .

Ano, ce-si mai face de cap Matei in jucariile lu frate-sau .

Ralu, pupam Mirunica - comentai la motz .

Mai aveam de spus, dar fug ca ma solicita baietu' la lectii.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Intru repede , pana nu se trezeste domnisorul...

E tare agitat de ieri dimineata; aseara am descoperit si motivul: un dintisor de sus a spart gingia..

Si mie imi convine ora 15.00 duminica.

Ile, eu i-am luat un suport de cadita de la OK baby , altfel nu se mai poate , oricum e prapad cand intra in cada Mihaita.

Gabriela, votat. Inca nu am folosit periuta de dinti , adica a fost o tentativa, dar m-a muscat nebuniciul..

Ana_a, parca tu ziceai ca ai probleme cu MAtei din cauza iritatiei de la scutece. EU i-am dat cu Cicalfate , ca nu cumva sa ii ramana semne, sa devina pielea fina.

Vazut poze noi:
Miruna de Ralu, care ne arata dintisorii. Si ce ochisori mari si expresivi are! O dulceata mica si petrecareata...Ralu, seamana cu tine, mie asa mi se pare.

Irina de Gabriela harnicuta de pe acum, o ajuta pe mami la spalatul rufelor. E tare gingasa..MI se par emie sau nu mai are ochisorii albastri? De unde ati luat portita dintr-aceea speciala pentru scari? E super, eu am vazut ceva dar nu asa frumoasa..

David si Alex de Flo. NU pot sa nu ma minunez de ce copii frumosi ai! 2 scumpi; iti vine sa ii mananci..

Timi si Nicholas la mall... Ce comenatrii faine!!.. Nu am mai ras de mult asa bine..

Matei de Ana, scump si jumatate...Ce de-a jucarii!!..

Ana Sofia, frumusica ca de obicei...

Ioana , fascinata de atatea jucarii si jocuri in parc, impreuna cu mami, ce care , de alfel si semana. Scumpica foc..

Ale de MAitreyi, tare ganditoare , dar ii sta tare bine..

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

is oarecum fericit, oarecum ca inca n'am testat pocu'

Mi'au venit biberoanele de la www.adiri.com/" target="_blank">adiri si de la www.greentogrow.com/" target="_blank">green to grow ambele fara bpa si alte balarii si de plastic. Acu is la sterilizat, abia astept sa vaz daca ii plac la purcel. Ah, si am mai luat o chestie, un fel de zmeura pe post de suzy, tot fara bpa, Ile baga un ochi, ca daca pocu zice bleah, poate te cadorisesc cu niste biberoane, din vasta mea colectie ce tinde spre 80

mac sa fac de haleala la Sofi

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka, ce misto are forma ala de la Adiri ! Parca aduce a tzitzi cel mai bine din cate am vazut!

Io-s cu un ochi pe voi si cu unul la cupii.

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RALU missed me???te-am comentata, na!

GABRIELA na ca de data asta sunt io la comentarii! (FLO, ai avut noroc ca nu mi-a mers aseara picasa)

ANA_A vazut si MATEIUTZU

SOR'MIAAAAAAAAAAA praf te-am facut hihihihi!!!

IRISS si io sunt down ppsihic.

apropo, ca vad ca si DANA se plange. ANDREI de doua zile urla incontinuu. nush ce sa ii mai fac. rade si imediat plange. nu prea a papat. nu se vede nici urma de dinti, adik nici nu e inflamata gingia, febra nu are...eu deja o iau razna.In afara de sindromul despartirii , mai e ceva la 7luni juma???puseu? ceva? pliiiizzzz!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Profa, pai nu-ti ajunge domle sindromu despartirii ? Ca io abia l-am putut duce pe asta ... Mai vrei si altceva?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ba imi ajunge duamna, da voiam sa stiu daca numai asta e de vina sau mai e vreo treaba ca io una plec de acasa. gata. ma gasiti in gara de nord. am inchiriat o cutie.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am pus cateva poze pe picasa.
diarux poate ii iese totusi vreun dintisor lui Andrei.
Cristina felicitari pt primul dintisor al lui Mihaita.

Mergi la inceput