Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 9
manucu spune:
Hello.
De ieri am inceput sa mananc ceva mai consistent si nu mai ametesc, era o stare cam nasoala.
Sunt bucuroasa ca ieri am rezistat tentatiei de a manca - am fost la ziua unei prietene- am zis pas la tort, prajituri ... ce bine aratau.
V-am pupit.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
senz_benz spune:
buna fetelor,va urmaresc si eu de ceva timp evolutia si azi mi-am facut curaj sa ma bag si eu in seama:D
ma gandesc sa trec si eu pe acest regim,momentan tin disociat de aproape 2 saptamani si am slabit 2 kg,sunt destul de multumita,dar parca vreau altceva
va doresc mult succes in continuare si sper sa ma alatur si eu in curand "clubului" vostru!
http://madootza19.hi5.com
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Va tot urmaresc si abia astept sa ma alatur grupului. Mai am putin si nasc. Asa ca tineti-va bine caci vin cu un chef nebun de a da jos kg (in vara avem si nunta, asa ca sunt f motivata). Am luat pana acum 20 kg, sper sa las macar 6-7 pe la spital
Va si spor la dat jos kg.
Olga 37+ David
manucu spune:
'Neatza .
Senz_benz cand esti pregatita te asteptam alaturi de noi .
Olishka sa ai sarcina usoara in continuare!!! Ai grija ce papi pt ca David are nevoie de laptic.
O saptamana frumoasa si usoara la toata lumea.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Va tot urmaresc si abia astept sa ma alatur grupului. Mai am putin si nasc. Asa ca tineti-va bine caci vin cu un chef nebun de a da jos kg (in vara avem si nunta, asa ca sunt f motivata). Am luat pana acum 20 kg, sper sa las macar 6-7 pe la spital Va si spor la dat jos kg. Olga 37+ David |
olishka, lasi la spital 6. chiar mai multe. Zic ca sa nu te agiti cu greutatea, daca alaptezi zbor toate....fara niciun efort. DOar sa ai grija sa nu mananci dulciuri, faina, sosuri - aportul caloric mare dat de ele e inutil.
oricum, oboseala slabeshte. Si cupilu te va tine in priza!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MadameBovary spune:
FETELOOOOOR, n-am uitat, nu m-am suparat, nu am plecat si n-am abandonat . Doar ca am tot fost pe fuga astazi in materie de acces la calculator, acum am prins 10 min libere sa va anunt ca actualizez treburile diseara!
mare si nu fiti suparate pe mine!!
MadameBovary spune:
Gata. L-am ispravit! Sa va uitati va rog si sa-mi spuneti daca am introdus totul bine .
mare si somn usor!
Deianira spune:
Pe bune ca nu stiu ce am facut, nu am mancat necontrolat zilele astea de la isprava mea cu gyros si burta mea tot acolo e .