Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 10
manucu spune:
am luat floricica
, tra-la-la-lalala 
Multumesc MB e foarte corect la mine
.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
MadameBovary spune:
Cleo, las' ca-l dai tu jos saptamana viitoare!!
Eu m-am surprins singura azi cu 59 fix si-n cap!
dar nu cred ca ramane asa... asta e urmarea unei zile agitate ieri, foaaaaarte putina mancare si sex
. Asa ca mi-e ca daca mananc acum o bucatica de ciocolata, pun la loc cele 500 de grame ![]()
arleena spune:
noi am fost plecati de joi de acasa si abia azi m-am cantarit...MB trece-ma cu 68,8kg...offf cum am lasat dieta am si pus pe mine
sper pe vineri sa-mi revin....
va pup si spor la slabit![]()
StMihaela spune:
Imi cer scuze ca am lipsit la ultimul apel.
58 de kg in continuare.
Dar recunosc ca uneori mi-e rau seara de foame si mai bag in gura (de obicei o ciorba de varza, o mamaliguta sau o cereala, dar nu pot altfel).
Poate trebuie sa ma inscriu in alt club, ca nu reusesc sa fac pauze asa mari, de la pranz numai un fruct sau un iaurt pana seara apoi pauza pana a 2-a zi dimineata.
aleahym spune:
ah ce ma bucur ca am gasit si eu un site unde poate cu un pic de ajutor imi fac curaj sa urmez cura care am inceput-o in urma cu 2saptamini tin sa spun ca am avut 93 kg iar tinta mea e de 75kg,in prima saptamina am dat 3kg si in cea de-a 2a sapt am dat 2kg apoi am luat-o pe aratura .ajutor fetelor
aleahym spune:
am uitat sa precizez am 90(momentan)1.76cm si 28ani,sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru si sa incep sa adun si eu floricele
va
Musette79 spune:
Bine ati venit, gagicile noi ! 
Si mie mi se parea ft greu sa mananc numai iaurt sau fructe dupa ora 1, mai ales ca alaptam, asa ca mancam binisor pe la 4. Macar mi-a intrat in sange sa nu mananc seara, cred ca daca as manca mi s-ar face rau, pe bune.
MadameB, exact ca si tine am si eu 64,6...n-am curaj sa mananc o napolitana ca iara is la 66.
Acuma ii haosu dezlantuit pe aici, tot de-un sac, o carpa, carat bagaje jos, spalat geamurile, sters praful (nu va inchipuiti ce ramane dupa ce impachetezi tot), strans de aici, mutat dincolo ... zizaster 
Un lucru bun in mutatul asta, am toata ziua ocupata, mananc ft putin (e si cald si parca nu-mi trebe nimic); blugii de dinainte de sarcina mi-s larguti bine, da burta si sanii atarna urat (azi am alergat dupa troleu si sa vedeti cum zburau suncile mele in sus si-n jos, dreapta stanga
)
Sambata ne mutam asa ca sa nu aruncatu cu pietre daca nu dau raportul (cm mi-i dincolo, cantarul inca aici).
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
aleahym spune:
haide-ti ca nu sunt chiar pe aratura m-am urcat pe cantar si am 87 asta de dimineata,sa zicem 78 dar tot e bine ca nu am luat in greutate,acum sunt si mai hotarata,haide-ti mai fetelor bagati-ma si pe mine in concursul vostru,vreau sa adun floricele cat mai multe
MadameBovary spune:
Alea, mai baga-ne cateva date despre tine (pe care le gasesti pe prima pagina, in 1ul post) si te trec in lista cu cea mai mare placere.
Fetele intarziate, sunt eu intr-o pasa buna azi si o sa va 'retusez' informatiile din tabel cu toate ca stiti bine ca nu asta-i regula
.
Dupa cum spuneam... aseara am bagat ceva mancare pe la 7. M-am culcat la 02:00, dar dimineata tot am adunat 400 de grame pana la 59.4
. Stiam eu ce stiam vizavi de minunea aia de 59 asa, deodata
. Dar oricum, e bine si asa, asta daca o sa reusesc sa mi-o mentin si sa mai dau jos si astea 400 de grame poate pana la Paste, sa ma mandresc atunci cu 59
.