Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 11
senz_benz spune:
fetelor,mai scrieti si voi ce mancati...sa adunam si noi informatii:p
de exemplu,cand mancati cereale cu lapte,ce fel de cereale sunt?si laptele e degresat sau nu conteaza?
va pup si va urez spor la slabit in continuare!
http://madootza19.hi5.com
manucu spune:
Eu manac lapte cu cereale dimineata, pana in 10. Cerealele sint fitnes si lapte e milli cu omega 3 .
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
MadameBovary spune:
Eu alternez laptele cu cereale (de obicei fitness cu ciocolata si cheerios) cu 3 felii de paine cu ceva
. O dimineata asa, o dimineata asa, sa nu ma plictisesc. Azi am primit cadou 59.3 asa ca-s optimista momentan, ma vad la 59 de Paste
.
FETELE NOI, rog mult sa dati urmatoarele informatii daca vreti in tabel:
- data nasterii
- varsta
- data de la care incepe regimul
- inaltime
- numarul de kilograme de la care pleaca
- numarul de kilograme la care vrea sa ajunga
- centimetri bust-talie-sold
neliaCris spune:
buna fete..m-ati uitat?
cum a fost saptamana?eu m-am cantarit acum ca mi-a fost dor de cantar si aveam 59,2 imbracata si papata...deci nu am slbit...si nici nu m-am ingrasat...si chiar am mancat binisor...
Am sa incep si eu regimul iarasi...pentru ca bebelul daca e sa vina...vine...cand vrea el....si mai bine ma gaseste si el mai slabutza....azi fac ultimile bagaje si plec in tara...unde sigur voi slabi...o sa fiu doar pe drumuri sibiu-valcea..sters,oboseala..asa ca va doresc toate cele bune si ne auzim din tara...
va pup
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
grati.ela spune:
fetelor eu cer anticipat purcelul: am 81kg adica am schimbat o floricica intr-una cu shoric. din nefericire e o vraiste in viata mea si desi sunt in priza non stop mananc calorios. Dupa 19 eu nu mananc decat maxim 2 portocale dar se pare ca tre sa si schimb castronul cu unul mai mic. 

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
neliaCris spune:
daca te iubesti,ia "vraistea"si arunco departe...si fii calma mami...stresul slabeste dar si ingrasa,depinde de organism...pupici multi
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
manucu spune:
'Neatza,
Raportez cu tristete in glas si in tastatura 63,5 kg
, e ciudat deoarece ieri dimineata aveam 63,1 kg si eram sigura ca iau floricica. Ma simt balonata si nu stiu de ce
. Asta e, felicitari fetelor care culeg
saptamana asta.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
melly23 spune:
buna dimineatza!si speram ca nu v-am suparat cu absentza noastra!am si scuze dar nu cred ca are vre-o importantza!eu stau binisor am schimbat prefixul saptamana asta!am inceput de vreo 2 saptamani Starvac Vacuum p!pentru cine intereseaza cu ce se mananca avetzi detalii www.chicsalon.ro/tratamente_corporale_starvac_vacuum.html" target="_blank">aici! mi-am facut un abonament lunar de 10 sedintze si costa 342 RON !diferentze se vad la piele la vergeturi se estompeaza!apoi cin' vrea sa se apuce cam tre sa rabde umpic de durere la role!ventuzele sunt floare la ureche!aaaa....si va invinetzitzi dar trece repede!mno....cu sala, tae bo, inca continui nu m-am lasat, tot asa 3 zile pe saptamana si restu zilelor Starvac!luni-miercuri-vineri= sala si martzi-joi-sambata= starvac!de mancat la fel cu regim!mno...sa va dau si datele mele de pan acu!
kg: 69
sold: 100
talie: 79
bust: 93 eu sunt multzumita!
felicitari si celor care au slabit sau dat jos doar din cm sau stagnat!
si haidetzi ca mai avem umpic 
mno va poop pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele