Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci 55kile.
Acel porc era doar o aparenta, ca nu am tinut nicio cura. nici macar pe asta . doar mi-au venit problemele....

voiam sa o felicit pe melly pt ce frumos si bine a slabit. Iti admir perseverenta!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Neatza, dragelor! Ca tot vorbeam de mancarea de dimineata, azi am baut o cana cu lapte si am mancat 3 felii de cozonac . M-am trezit cu el in casa, trebuia sa-l testez, nu? Si flutur un 59.5 iarasi, asa cum prevesteam acum vreo 2-3 zile .

Melly, foarte bine ca te tii in continuare de sport! Bine ai revenit printre noi!

va astept la raport! haideti!! alinieeeereeeeaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello

azi am 68.1 kg si 101/78/99
cand m-am masurat azi dimienata nu-mi venea sa cred ochilor am scazut sub 80 in talie pana acum 10 cm in total...cred ca si kg as fi avut mai putin daca nu bagam aseara 4 mere si mergeam dimineata la toilet....in fine e bine la dimensiuni...
parerea mea ca functioneaza dieta asta si daca mai combini si cu un pic de sport e super...eu sunt tare multumita si ma bucur ca sunt alaturi de voi...cred ca daca ar trebui sa dau raportul nu m-as putea tine. de mancat mananc de toate inclusiv mai beau cate o cola, deci nu tanjesc dupa nimic si totusi slabesc
va la toate si felicitari pt kg date jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Salutare clubului!
Si eu raportez saptamana asta stagnare dar avand in vedere ca sapt trecuta luna a fost in crestere (azi noapte, luna plina) se explica! Asa ca nu va demoralizati!
Urmeaza zile cu multe bucate gustoase care ne vor pune la grea incercare!Asa ca recomand la toata lumea o doza marita de vointa administrata dimineata, la pranz si seara!!!

Avand in vedere ca marti plec in vacanta pt o saptamana, va rog la urmatoarea strigare sa nu ma dati disparuta!Un calculator voi gasi eu pe undeva insa nu sunt atat de sigura in ceea ce priveste cantarul!
Sper sa rezist la tentatii! Iar daca nu, sunt sigura ca voi veti fi tot aici pline de cuvinte de incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Scuze ca nu am dat semne de viata saptamana asta. A fost una horror, darrrr am atins 53 de kilograme . Merit o floricica .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Si eu...pe ultima suta de metri, sa nu va suparati pe mine, n-am scutire da' v-am adus niste . Ma iertati ca am lipsit?!? Pls pls pls!

Asa...raport...74kg. Masuri n-am, poate saptamana viitoare.

Pup!
Week-end placut!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

la mine, ca de obicei e stagnare...

am o rugaminte, doua saptamani o sa fiu plecata si nu o sa pot sa dau raportul...

va zic de pe acum sarbatori fericite si la cat mai putine kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La mine cantarul arata de dimineata 68,5....deci aproape stagnez. E bine si asa chiar daca nu iau floricica.
Saptamana viitoare vreau sa tin post...
va

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Eu am fost o scrofitza saptamana asta, lenesa pe deasupra, ca nu m-am dus la sala. Asadar aveam 63,3 de dimineata. Pupici

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

De cand m-am apucat serios de slabit, adica de o luna, nu am mai avut o zi neagra ca asta , adica am avut o pofta de dulce, ceva de speriat, asa ca am mancat un sfert de ciocolata, bomboane de capuccino si fistic (kiar daca nu era dulce l-am mancat) nu mai zic ca la micul dejun am mancat sarmale . Maine va fi o zi si mai urata , e ziua socrului meu si a pregatit iubita lui (nu sotia, ca e divortat) doar mancare de Paste, pt ca ea este catolica, asa ca dupa ziua de azi si cea de maine voi fi foarte foarte.
De luni trec la , si la tot ce se poate sa scot din mine toate relele .
V-am .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput