Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Manu, sarmale la micul dejun?? nemtii sunt mici copii pe langa tine in cazul asta!!

Gabytza, sa ai parte de sarbatori linistite si frumoase!

Eu onorez tot cu 59.5. Stiam eu ca doar infometarea ma va putea scoate mai jos de atat . Bine, m-am si reobisnuit prost acum sa mananc seara cate ceva... nici nu stiu ce fel de regim mai tin eu - daca mai tin! Apreciez doar faptul ca asa dezordonat cum ma mai comport si mai mananc din cand in cand, tot n-am mai luat peste 60. E si asta ceva pana la urma!

Haideti, va mai astept la inaintare! Maine seara sau luni actualizez lista asa ca aveti tot timpul sa ne prindeti din urma, sa ne trageti de manutza si sa ne dati vesti (sper) bune!

si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neatza!!La multi ani in primul rand tuturor florilor care sarbatoresc astazi si Paste fericit celor care sunt catolici.
Imi cer scuze ca am sarit raportul de saptamana trecuta;sunt intr-o stare depresiva,am o pofta continuua de mancat,am mai pus un kg,deci merit un porcusor,am avut momente cand am zis ca renunt la regim;acum as vrea sa ma reimpulsionez...nu stiu...am senzatia ca nu voi reusi niciodata sa slabesc...

Mergi la inceput

Fetelor, cam slaba activitatea pe aici la raport . Ma asteptam sa vina mai multa lume, dar nu prea vad valuri pe aici .

Rianna, esti sigura ca-i caz de forta majora si trebuie sa bagam porcusorul? Ia vezi, poate n-ai luat totusi un kg si doar ti se pare tie din cauza atitudinii . Un pic de pozitivism poate face minuni. INCEARCA!!

si maine updatez treburile pe aici.
somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna tuturor,

numele meu este Claudia si am o fetita superba de 7 luni. In timpul sarcinii am luat 23 kg stand la pat din luna a 4-a si pana acum am reusit sa dau jos doar 12 kg. De vreo 2 luni incerc sa slabesc tinand dieta data de un nutritionist si fac o data pe saptamana si electrostimulare si fango insa rezultatele nu se vad decat in cm nu si in kg. Poate ca de vina este si o operatie ce a survenit ulterior nasterii si care va fii repetata la inceputul lunii mai.
Nu cred ca voi putea incepe chiar acum o dieta stricta insa imediat dupa operatie promit sa ma tin de a voastra.

Va dau datele mele si ne auzim dupa ce termin cu bine cu operatia, insa am rugamintea sa imi trimiteti si mie pe emailul personal dieta care a dat cele mai bune rezultate pana acum in grupul vostru.

- data nasterii : 10.09.1978
- varsta : 30 ani
- data de la care incepe regimul: dupa 10 mai
- inaltime: 167 cm
- numarul de kilograme de la care pleaca: 74 kg
- numarul de kilograme la care vrea sa ajunga: 57 kg
- centimetri bust-talie-sold: 108 cm (insa am sanii marii) -93 cm -108 cm

dimensiunile mele inainte de sarcina erau 58 kg si 70 cm talie - 92 cm bust, 86 cm solduri , asa ca dupa cum se vede acum sunt cat o orca .

Va multumesc anticipat pt primire si tinem legatura

PS: nu mai alaptez de la 2 luni fiindca nu a fost chip sa o fac sa suga.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna dimineata la pranz .
Vad ca v-ati apucat de curatenie si cozonaci de luni ca nu ati dat niciuna pe aici.
Eu sunt fff fericita ca a fost alarma falsa cu kilogramele mele de vineri, adica si-a revenit burtica la normal si am scazut sub 63 . Stiam eu ca nu am cum sa pun 400 g pe mine doar din apa si lapte. Deci vineri culeg o ..... floricicaaaa .
Ieri la socrul meu am avut grija si nu am papat decat ciorba de miel.
MB legat de sarmalele de la micul dejun, vecina e vinovata deoarece daca doar ma intreba "vrei sarmale" (super bune - facute de mama ei) spuneam NU, dar a fost smekera si mi le-a adus la usa direct in farfurie calde mmmmm frumos mirositoare , deci le-am papat pe toate 4. Sa-ti mai spun ca ieri la micul dejun am mancat TORT , BINEINTELES TOT DE LA VECINA, PT CA SAMBATA A FACUT FETITA EI UN ANISOR SI SAMBATA SEARA LA 23.00 CAND A DAT TORTUL AM ZIS PAS CA E TARZIU, ASA CA L-AM LUAT LA FARFURIE ACASA. (scuze de majuscule, dar nu am kef sa scriu din nou ).

V-am , spor la curatenie, cozonaci, serviciu sau ..... orice vreti sa faceti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

am intrta sa va urez Sarbatori fericite!!!!!! pt cele care sarbatoresc zilele astea si La multi ani!!!!! pt toate floricelele de pe lume

ati vazut mai fetelor ca Emma a plecat dintre noi , nu pot sa cred ca aceste finte mici si nevinovate se pot stinge asa repede , nici nu vreau sa ma gandesc cata suferinta si durere este in inima parintilor
Ingeras mic si frumos, sa te odihnesti in pace !!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Am facut updateul. Sa aruncati un ochi si sa-mi spuneti daca e totul ok. Imi pare asa de rau sa scot lumea din lista... dar mi se pare fair sa facem asta dupa mai mult de o luna de cand nu mai stim nimic de o persoana. Va reprimim cu bratele deschise si cu noi coordonate daca mai reveniti pe la noi...

Clau, pai atunci... te bag in lista atunci cand te apuci, ce zici? Sanatate la pasarica ta mica si tie, sa decurga bine operatia!

Manucu, asa-i minunat, da-i cu tort si cu sarmale la micul dejun . Mult mai bine asa decat la 11 noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Clau, pai atunci... te bag in lista atunci cand te apuci, ce zici? Sanatate la pasarica ta mica si tie, sa decurga bine operatia!

[quote]

de acord cu tine insa tot as vrea sa imi trimiteti si mie dieta cea mai completa pe care o aveti astefl incat sa pot sa ma aconodez cu ideea si cu ce va trebui sa mananc.

Multumesc frumos

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Clau, asa cum ai vazut si pe prima pagina, la primul post, la noi nu sunt alimente interzise. La noi se mananca de toate . Ce poate sa sune mai tentant decat asta pentru o dieta? Ideea este foarte simpla: pana in pranz mananci ce-ti pofteste inimioara atata timp cat o faci totusi cu putina moderatie, dupa ora pranzului tragi pe chestii usoare cum ar fi salate si fructe iar dupa ora 6, maxim 7 seara... liniste totala si frigiderul inchis cu lacat pana a doua zi dimineata cand ai iarasi dezlegare la orice . NU SE MANANCA SEARA, atata tot! Asta-i cea mai important regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Fetelor, sa nu va suparati pe mine, dar nu o sa scriu cateva zile. Ma tot gandesc la ce s-a intamplat cu Emma si parca nu ma pot aduna. O sa revin, deocamdata problema asta, a slabitului mi se pare cat negru sub unghie pe langa ceea ce se intampla :((.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput