Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Dragele mele, eu tot la 46 kg...lunea trecuta scazusem un pic sub dar nu m-am mentinut...

Am fost plecata in week-end si nu am putut da raportul...iar duminica m-a intors pe dos vestea despre Emma....

Sper sa fiu cuminte saptamana asta si sa mai scad in greutate.

Emma este un ingeras

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor

io ma simt ca un butoi, nu stiu ce-i cu mine, desi nu mananc dupa 6 si ma culc si tarziu ma simt de parca is umflata cu pompa....ma dor colacei camd stau pe scaun....acum is la oradea la ai mei si nu am cantar.....sper sa fie doar din cauza ca tre sa-mi vina ciclul sapt asta...

de ce naiba retinem apa inainte de ciclu??si ne balonam?si apoi vin si cateva zile nasoale cu dureri si disconfort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena

hello fetelor

io ma simt ca un butoi, nu stiu ce-i cu mine, desi nu mananc dupa 6 si ma culc si tarziu ma simt de parca is umflata cu pompa....ma dor colacei camd stau pe scaun....acum is la oradea la ai mei si nu am cantar.....sper sa fie doar din cauza ca tre sa-mi vina ciclul sapt asta...

de ce naiba retinem apa inainte de ciclu??si ne balonam?si apoi vin si cateva zile nasoale cu dureri si disconfort

ca sa iti ridic mralul, la mine perioada menstruala se prezinta cu +1-2kg. Dupa - dispar.
Si ca sa razi si sa te destinzi- nu, rasul nu ingrasa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80924&whichpage=1

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e ciudat ca am primit al patrulea semn de intrebare dar eu am scris la pag 11...am 81kg spre marea mea dezamagire

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Grati, scuze, am sarit inseamna peste postarea ta din greseala! Modific acum!

Deia si fetele, stiu cum e cu Ema, ce simtiti voi simtim toate... iar poza din stanga ne aminteste in fiecare zi ca frumosul licruici nu mai este printre noi!

Arle, pe mine ma apuca problemele menstruale cu vreo 2 saptamani inainte... cu pofta de mancare, cu ceva retinere de apa, cu pofte nebanuite prin creierii noptii . Miraculos insa, dupa ce trece, revin imediat la greutatea de dinainte de menstruatie. Asa ca nu-i bai, trece si luna asta!

somn usor si mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Elenuca

Din motive necunoscute azi aveam 45.5 kg...Am venit repede sa va zic, inainte sa o ia acul in sus in nou.

MadamBovary trebuie sa schimbi si luna cu felicitarile , aprilie in loc de martie.

O zi frumoasa tuturor!

Emma este un ingeras

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salut fetele!

Mai mai, care mai de care se plange pe aici, ba ca a venit vecina cu bunatati, ba ca va vine ciclul, ei ei.

Eu m-am mutat, tot weekendu am despachetat saci si am surubarit, mainile mi-s varza, mananc pe apucate si ce este, nu m-am cantarit dar hainele mi-s exact la fel, deci banuiesc ca stagnez la un 65. Ma asteptam ca dupa atata alergatura si nemancat sa dau jos serios.

Madame, cred ca amandoua am ajuns la pragul unde numa cu foame si sport mai dam jos.

Ma cantaresc maine de curiozitate si va spun.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Seara buna, pt cine nu are somn.

Maine ma masor, sa vad cati centimetri am "topit" (pe langa banii pe care i-am dat ) in cele 10 zile de tratamente.
Sper sa fiu surprinsa, oricum altfel stau hainele pe mine si .

Somn usor.

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cleo, MB sper sa aveti dreptate cu kg, deci raportul de sapt asta nu se pune??....io nu am pofte doar draci si nervi pe tot si toata lumea ....un um PMS de groaza....am vazut un documentar pe tvr ca poti anihila PMS=ul daca consumi branza grasa, peste gras etc....tot ce e bun pt a slabi
apropo de topicul ala cleao....il citisem mai demult chiar asa....mergi in concediu sau sa fci curatenie

musette deci v-ati instalat deja??puteti sa va petreceti linistiti sarbatorile d Pasti!

ne vedem maine la raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumite si fericite cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea care sigur multi nu o au si mai presus de acestea invatam in viata sa o pretuim si invatam sa traim iubind acelasi om care ne e suflet pereche, ne e destinat . Sa aveti parte de toata dragostea de la cei de langa voi, sa o dati in mod altruist inapoi si sa pretuiti clipa ca si cum ar fi mereu ultima. Pretuiti lumina din viata vostra.

SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 19+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput