Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu stagnez...e bine pentru ca am sarbatorit Pastele saptamana asta (soacra mea e catolica) si nu m-am ales cu kg in plus. urmeaza inca o piatra de incercare si de Pastele ortodox.

Paste fericit fetelor!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!

Eu stagnez, 46 kg bineinteles... MB cred ca mai poti face o subcategorie de mentinere pentru mine.

Sarbatori Fericite!

Emma este un ingeras

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

.Eu stau ffffffff bine , cei drept am cam fost certata cu mancarea zilele astea .
61,8 kg
87/70/98,5 au dat rezultate impachetarile mele
Mai am de dat jos aproape 6 kg si cam 5 cm de la coapse.

Va doresc Sarbatori fericite, linistite si fara mese copioase alaturi de familie si prieteni .

Paste fericit !!!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

.Eu stau ffffffff bine , cei drept am cam fost certata cu mancarea zilele astea .
61,8 kg
87/70/98,5 au dat rezultate impachetarile mele
Mai am de dat jos aproape 6 kg si cam 5 cm de la coapse.

Va doresc Sarbatori fericite, linistite si fara mese copioase alaturi de familie si prieteni .

Paste fericit !!!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

felicitari!! Deci investitia si-a meritat banii - 3 kile, 5cm la fund, 2 in talie -intr-o sapt - e ceva!!!
ai grija de Pashti.
Io stagnez. Mi-am cumparat ridichi, cas, chestii din astea sa pap de sarbatori, sa nu dau iama in orisice.

Va doresc si eu Sarbatori fericite, linistite, lumina in suflet .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eu tot 78, sper sa nu iau zilele astea, de marti ma apuc serios de regim, mai ales ca o sa fiu si ocupata. Ma mut, nu stiu cand, dar am o garmada de smotruit si umblat dupa una-alta, asa ca sa-mi fie iertata absenta. Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, fara mese copioase ca nu-s bune! all

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Eu tot 78, sper sa nu iau zilele astea, de marti ma apuc serios de regim, mai ales ca o sa fiu si ocupata. Ma mut, nu stiu cand, dar am o garmada de smotruit si umblat dupa una-alta, asa ca sa-mi fie iertata absenta. Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, fara mese copioase ca nu-s bune! all

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

spor la mutat, si Paste fericit!
si ai grija, poti mentine cura asta si de Pashti, e pacat sa pui inapoi ce ai mai dat jos.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nu va zic cate kile am dupa cateva zile de nastere + un Paste catolic + Pastele de saptamana asta care vine . Shhhh... e secret .

Dupa Pastele asta o sa manc numa salata si morcovi, iepure promit sa ma fac ca se apropie alte evenimente si trebuie sa fiu .

Cu intarziere si mii de scuze . LA MULTI ANI! fericit alaturi de familie si cei dragi, Ancader si Elenuca .

MB, putem sa trisam si sa sarim raportul de azi, ca si asa ne prinde raportul intre doua sarbatori de Pasti :-))?

Good things happen to good people.

Edit: partea buna e ca nu mai vreau sa dau si kilogramul nr. 5 jos, ma opresc aici pentru ca am oasele de la bazin foarte pronuntate si incep sa arat ciudat daca mai slabesc. Dar nu va pararesc, NU scapati de mine !
I repeat: Nu scapati de mine!
(Nu va mai las acuma )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La mine e nasol rau de tot nu stiu de ce, am renuntat sa ma mai agit ... MB te rog trece la mine +1 kg = o scrofitza, deci 68 din nou.
Dupa Paste planu este urmatoru, trec la dieta disociata adica aia pe zile plus sala si daca nici aia nu da rezultat intenstionez sa merg la medic pentru ca undeva ceva e in neregula.

Pup fetele, fug la lucru

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Cleo eu cred ca doar 1 kg s-a dus prin tratament si toti cm bineinteles, celelalte 2 kg le-am eliminat prin eliminarea mesei de pranz, nu a fost voit dar asa s-a intamplat, ba trebuia sa plec la cumparaturi, ba la salon ... si tot asa.
Abonamentul respectiv l-am efectuat in 10 zile, consecutive, mai putin sambata si duminica. Merg si la aerobic de 2 ori (cateodata de 3 ori)ori pe saptamana.

De sapt viitoare incep alt abonament de 10 zile la salonul de remodelare, dar voi merge doar de 2 ori pe sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nu stiu cand mai intru, asa ca vreau sa va urez din suflet un Paste fericit! alaturi de cei dragi, multa fericire si lumina .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput