Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 16
_giulianna_ spune:
Paste fericit fetelor! Nu dau raport, nu m-am cantarit si nici nu vreau. Saptamana viitoare, acum nu mai e loc si de cantar ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
manucu spune:
Adevarat a Inviat!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Addicted spune:
Hristos a inviat!
Ce face un iepuras pe o plantatie de cannabis? Paste fericit ![]()
Fetelor, eu nu raportez nimic, nu m-am cantarit de o saptamana, ceea ce e alarmant la mine, eu, care ma cantaream de doua ori pe zi. Faza e ca m-am lasat de fumat, n-am mai fumat de o saptamana! Si eu sunt fumatoare inraita, acasa, in masina, la serviciu, numai in somn nu fumam. Asa ca am lasat cura deoparte pentru o perioada, pana pot sa imi directionez vointa in doua directii, nu numai una. Am mancat mai mult,simt ca m-am ingrasat, dar nu vreau sa stiu cat. Si am zis ca dupa ce termin sarmalele si prajiturile, ma intorc inapoi la sala. Cam atat de la mine, Andreea? ![]()
Manucu cam cat te-au costat tratamentele? Si ai observat reducerea celulitei cat de cat?
Ce bunatati ati gatit? Eu am facut niste sarmale de iti lasa gura apa, ma laud, deh. Baigli cu mac, si ala bun, rulada aperitiv, cheesecake si inca o prajitura in genul Milk Schnitte, asa ca daca n-am crescatorie de porci saptamana viitoare, mare minune!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
MadameBovary spune:
Paste Fericit si din partea mea, dragele mele cele mai dragi! 
Sarim cantarirea de saptamana asta, nu?
E mai rau ca la Revelion si Craciun impreuna!!
Addicted, intrebai de papa bun? Paaaai, friptura, niste sarmale pur si simplu dementiale, friptura de miel, oua perfecte, pasca foarte bun, mult cozonac... totul se vede pe cantar!! ![]()
manucu spune:
Fetelor mai lasati friptura si cozonacul
.
Eu cu pasca am avut treaba zilele acestea
, pasca de fapt este un invelis de aluat PLIIIN cu umplutura de pasca cu siocolata mmm buuuun.
Eu am facut friptura de miel, drob, oua si salata din piept de pui (cu ceapa fiarta in otet si maioneza), restul de mancare l-am primit de la mama
.
Dimineata stateam bine la cantar, exact ca si vineri dar mai avem musafiri, mai avem de fcaut vizite, asa ca e ff bine ca sarim peste raporatea de sapt asta
.
Addicted pe 10 zile, cu 2 proceduri pe zi, cum v-am mai povestiti zilele trecute am data 585 ron. S-a redus celulita, arat muuult mai bine si am scapat si de cm
. Acum mi-am facut un abonament tot dde 10 sedinte si dau 550 ron, cica ma reducere 20 ron si o sedinta gratuita
. M-am hotarat sa le fac tot in 10 zile consecutive pt ca vreau sa vad rezultatele la fel de repede.
Petrecere frumoasa in continuare
!!!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Puppa spune:
Buna!
Vreau si eu sa intru in clubul vostru. Am nascut acum un an, aveam la sfarsitul sarcinii peste 92 de kg(la un moment dat nu m-am mai cantarit pentru ca imi era tare frica), dupa ce am nascut am ramas la 85 si acum am 65....de vreo 2 luni. As vrea sa ajung inapoi la 55, dar simt ca de acum incepe greul. Am si o bicicleta care e pe post de cuier, dar citindu-va pe voi m-am motivat si vreau sa o folosesc, ca am unde sa imi pun hainele si nu pentru asta am cumparat-o.
Deci...
Puppa, 27 de ani (13 septembrie 1981), 170 cm, 65 cm, bust 85, talie 82, sold 96. ..vreau sa ajung la 55 de kilograme....
Problemele mele suntca nu mananc organizat, nu pot sa beau apa mai mult de 1 l si beau cafea pe care o indulcesc cu zahar, ca altfel nu imi place. In rest, nu rontai intre mese mai nimic, nu mananc mezeluri decat foarte-foarte rar, dulciuri din joi in pasti....Sper sa ard cele 10 kilograme....
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Nicole1980 spune:
HRISTOS A INVIAT !
Spre bucuria mea stagnez....
Va pup 
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ipearina spune:
"Sarim cantarirea de saptamana asta, nu? E mai rau ca la Revelion si Craciun impreuna!!"
Sint de aceeasi parere! ![]()
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 HRISTOS A INVIAT ! Spre bucuria mea stagnez.... Va pup ![]() Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
si io stagnez!
desi am mancat pana pe la 19.
dar mai am pasca....io dau barbatului la munca, miine
bun venit, Puppa! esti...cam ca mine la parametri. Adica si io am ramas cu burtica. Bine, tu esti si mai inalta, de aici probabil diferenta de kg dintre noi.
La burta tre sa lucram cumva...abdomene nu am facut zilele astea, si mai putin masaj. Dar am frecat pe jos, framantat, se pune?
Am fo si la alergat, si m-am facut de rushine
am recitit ca nu bei apa- e esentiala... dar daca mai bei lapte, ceai, supe, iaurturi , fructe, se aduna.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008