Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabytza25

stagnare la mine

la mine porcul.
Oi fi io constipata, dar zau, 1 kil ??

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am dat si eu 1 kg jos si cativa centimetri. Am asa:

69 kg....yupiiiii am spart pragul de 70....
bust 91
talie 72 cm
sold 103 cm

Eu am zis ca iau 2 floricele...ieri dimi aveam 68,5 kg...insa astazi s-a stabilizat greutatea la 69...exact in ziua raportarii, insa e foarte bine asa. 1kg pe saptamana este ideal...pai ajung floricica daca as merge in ritmul asta pana in iunie.

Felicitari fetelor care au slabit si care s-au mentinut !!!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Addicted, trebuie sa ma mobilizez sa fac miscare, ai dreptate. De azi promit sa incep cu stepperul macar si cateva exercitii la saltea. E si pacat ca le am in casa.

Off topic:
Cat despre fumat,(ca si la slabit) totul tine de vointa si constientizare, adica nu ai practic nici un beneficiu din fumat, chiar din contra. Cand vei fi sigura de asta nu vei mai avea nevoie de niciun medicament.

Mama a ajuns sa-si opereze niste polipi de pe corzile vocale formati in urma celor 30 de ani de fumat(neoperati duceau pana la sufocare, ca ei cresteau continuu). De a doua zi cand a aflat (in decembrie ) pana azi nu a mai fumat nicio tigare. Si nu s-a ingrasat deloc din cauza asta! (adica avea deja 70 kg, nu a pus nimic in plus).

Deci, daca aplici aceeasi reteta ca si la regim/schimbarea modului de viata si putia ambitie iti va fi foarte usor!

Emma invinge cancerul
Emma INVINGE cancerul!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am slabit Doar ca nu se vede pe cantar , doar in cm.
M-am mandrit cu noul meu biceps de sala si mi-a zis prietena sa o iau mai moale, deci sunt pe drumul ce bun.
Nu mai mananc tampenii , azi am mancat ciocolata dupa nu stiu cat timp , ma simt mai fresh , doar ca mi-e o pofta de niste gratar de porcusor sau de un cotlet cateodata

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pup rapid de tot toate gagicile ca-s tare pe fuga!! Haideti, sariti sa va mandriti cu noile forme!!

p.s. mergeti pe afara - cine-i din bucuresti, e asa de bineeeeeee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Hi, hi, am revenit .

Manucu, eu nu prea-s de acord cu ce a facut Luciu, mi se pare prea mult atat de repede, deci nesanatos.
Nicole, nu-s chiar purcica, intr-adevar, dar nu ma simt tu bine cu mine cand vad ca tot ce se pune, se pune pe burta + celulita ...
Silvana, pe acelasi cantar ti-a aratat cu doua kg in plus?
Addicted, nu imi incapeam in piele de mandrie cand am vazut si eram socata rau ca am mai slabit jumate de kil :-))

Ca sa vedeti cum am sarbatorit eu jumatatea mea de kil in minus . Am mers la sala unde am stat vreo doua ore, timp in care am tras de fiare, am inotat mult si am mers la sauna. Dupa... eram efectiv rupta de foame si mi-am cumparat fix un gyros . Cand am vazut in ce hal mi burta dupa ce am mancat, imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii, am mai mancat doar dupa vreo 24 de ore, asa plina am fost, dar si dimineata m-am trezit cu burta umflata .
Mai scap eu si pe la Mc si KFC, dar niciodata nu m-am umflat in halul asta, deci gata cu gyros, shaorma sau kebab pentru mine.
Ahhhh, ca m-am racorit .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si de la Timisoara raportez o vreme superba! Si ieri (am umblat toata ziua in blugi si un maieu de vara) si azi e la fel de frumos si pliiiiiiiiin de pomi infloriti! Is plina de energie, cred ca daca luam extasy nu eram asa !

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Maaaaai raport la kilograme, nu prognoza vremii
Deia las' ca asa am facut si eu in prima zi de sala, ca am zis ca imi permit, am muncit din greu. Dar dup-aia mi-a venit mintea la cap, cand mi-am dat seama ca socoteala de la sala nu se potriveste cu aia de la fast food...
msLara imi amintesc ca ai fost cu mama ta in spital in perioada sarbatorilor.. deci asta era. Bravo ei pentru vointa. Sunt de acord cu tine, si eu vreau sa ma las de fumat, dar mi-e teama ca renunt la una din marile placeri ale vietii, tigara de dimineata cu cafeluta, tigara cu vreun coleg, tigara de dupa , chestii pe care numai un fumator le intelege Oricum va tin la curent.
silvana neaparat cumpara-ti metru, o sa te simti mult mai bine cand o sa vezi ca dai jos cm cu sport, eu n-am slabit mult de cand m-am apucat serios de sala, un kg poate, dar arat de parca as fi slabit 5, asa imi zice lumea. Si tu ai nevoie de asta, pentru ca stagnezi de atata timp.
Fetelor, sa profitati de vreme si sa va distrati in weekend!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Deia, da acelasi cantar, doar ca ma si simteam ingrozitor de balonata, simteam ca explodez, acu m-am cantarit, totusi, si am 67.500 deci incet incet imi revin.
Addicted, musai sa-mi cumpar ca altfel intru in depresie

Raportez si eu o vreme faina cu soare si ciripit de pasarele

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Hop top si eu, am 65,5 kg...azi n-am mancat mult, dar cand am mancat la 5 am bagat cartofi cu mici

Si aici e cald si soare, toata ziua am fost la casa si am trebaluit, ba sus, ba jos, ba cu micuta, is cheauna de hobo

As da regatul pt un masaj de relaxare de 1h la salon

Manucule, si eu inainte sa raman insarcinata bagam impachetari cu parafango la tunel cu infrarosii, la mine nu a avut efectul scontat, ce-i drept am apucat sa fac 5 sedinte pana mi-o iesit testu' pozitiv asa ca m-am oprit...

Bravo gagicile care faceti sport, bravo!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput