Cel mai usor regim de slabire *8*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neata! nu am mai trecut de multicel pe aici ca mi-e si rusine....am 78,5.....adica am mai crescut cu 0,5 in loc sa scad. Si ziceam ca pana la Pasti fac 75 da de unde? Totusi, macar 76 cred ca se poate. Va pup pe toate! Spor la slabit!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

neliaCris, despre nicoleta luciu nu stiu mare branza, dar pot sa zic ca nasha mea a luat +35kg in sarcina, pt ca in ultimile 2luni a acumulat lichid si se umflase de la apa 20kile. Dupa nastere, in nici 1 luna s-au dus INSTANT vreo 25kile. Ba mai mult, dar ultimile 10 a fo taaare greu pt ea sa le dea jos. deci daca Nicoleta luciu o fo intrt-o situatie identica- a slabit fara nicio problema repede si usor si fara efort.
nu cred ca exista tratament minune (electrozi, vacuum, masaj, etc). Daca ar fi asha, toate vedetele cu ceva bani ar arata ca Nicoleta luciu. sau macar ca mine . Dar ma uit la tv, si le vad... muult mai grase decat poate suporta o retina. Io le acuz ca nu au vointa, ca au un mod de viatsa dezorganizat (daca or fi seara pana tarziu la inregisytrari, concerte, petreceri etc) la 3-4 dim. cand ajung acasa infuleca si dorm.
de aceea va incurajez: prin vointa noi slabim. Noi avem un mare avantaj: una pe cealalta.

in alta ordine de idei, azi primesc un porc. nunu, nu il pot gati de Pashti. Desi sper ca s-a stricat cantarul, ca am baut juma de l de apa si ca nici nu am fo la baie si am mancat f. sarat ieri. Deci lasati-mi sperantsa ca pot da raportul si miine si ca acel porc e doar aparent.

edit: de ce nu ttre in fiecare facut sport intensiv: muschiul tre lasat sa se refaca. sau facut pe grupe de muschi: luni brate, marti abdomen, miercuri picioare.
plus ca articulatiile suporta mai greu diferentele de comportament. Adica dupa ce ai fo semisedentar sa treci la atat de intensiv...nu au timp sa se obishnuiasca. nici maratonishtii nu alearga zilnic, ci 3-4 ori pe sapt.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu imi pun cenusa in cap cu cea mai mare smerenie si recunosc...am 85.5 kg. Merit toti purcelusii de pe forumul asta, ca sunt o nesi. Nu m-am tinut de regim, adica ultima masa a fost la 19-19.30 si nu fructe sau iaurt. Aseara de exemplu am mancat o mancarica de linte, ca saptamana postesc si vreau sa ma impartasesc.
Nic miscare nu prea am facut...deci e totalmente vina mea.

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu raportez tot 46 kg...cred ca ar trebui sa ies din lista ca nu mai am spor...de ce nu mai reusesc eu sa mai scad 1 amarat de kg? Saptamana asta am fost destul de constiincioasa...

Felicitari victoarioaselor de saptamana aceasta.

Emma invinge cancerul
Emma INVINGE cancerul!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Gagici, eu saptamana asta stau in felul urmator: 90/94/102 si 62,3 kg! Deci -2 cm in bust, -3 cm in talie si -900 gr fata de saptamana trecuta! Asa cum ma stiu si cifrele o demonstreaza, va fi lupta grea cu soldurile, unde stagnez de 6 saptamani la 102cm.
Insa sper sa gasesc solutia si in cazul lor!

Hai fetelor nu va lasati! tuturor!

Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Hop si eu la prima raportare. In cm nu ma masor, pt ca vreau sa am o mare surpriza (sper eu) cand termin cele 10 zile de tratament, la kg 63,8 , dar cam ametesc pt ca nu prea mananc .

Pupici si week-end placut.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu am ajuns la 53,5 .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Deia, bravo, fata mamii!
Xerxe nu dispera, aduna-te si fixeaza-ti un target, pana la Pasti, ca dup-aia iar vin ospaturile. Nu mai stiu cine se plangea ca a mancat supa de linte, dar lintea e buna, mai fetelor, cica impiedica formarea grasimilor pe burta. De aia as avea eu nevoie.
Eu ma mandresc cu 63 de kg!!!! Iupiiii inca o floare la buchet! Si mult mai mandra sunt de cei 83 de cm din talieam dat jos 2 cm in doua saptamani, in total 9 cm, care se vad bine la pantaloni.
MsLara in nici un caz nu iesi din lista, stiu ca tu stagnezi de atata vreme, dar cel putin n-ai pus nimic in plus. Eu iti recomand sa faci un pic de sport, o data pe saptamana, si ai sa vezi rezultate. Sau daca deja faci mareste ritmul, schimba ceva in bine in alimentatie sau acitivtatea fizica.
Ela tare ma bucur ca ai slabit, mai ales in cm. La solduri e tot timpul sa dai mai jos, asta este, nici eu nu ma laud cu foarte mult, dar simt popoul mult mai ferm.
Mi-am cumparat un medicament scump, se numeste Chantix, e impotriva fumatului si foarte multa lume a avut rezultate. Vreau sa ma apuc de luni sa il iau, desi mi-e teama, parca nu vreau sa ma las de fumat, asa ca acum fumez cate o tigara de fiecare data cand am ocazia. Sper sa nu imi influenteze pofta de mancare si sa n-o dau in bara.
Manucu de ce te infometezi? Nu e bine, nu te grabeste nimeni sa slabesti si vei pune inapoi kilogramele imediat cum o sa incepi sa mananci chiar si normal.. incearca sa te tii de reguli, vrei sa iti fie rau toata ziua?
Pupici si haideti la raport, ca e cam slaba productia de vineri

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io nu vin la raport, na ..... nu de ala dar n-am ce raporta pentru ca nu vreau sa ma cantaresc va spuneam ca am rusii in vizita si ma simt aiurea de tot, asa ca pasuiti-ma pana saptamana viitoare
MB, trece tot 67 si promit sa-mi cumpar metru maine

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

stagnare la mine

Mergi la inceput