Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gataaaaa, am reusit sa citesc tot si fug la nani!

Vazut si pozele noi !

Iriss, merci de idee cu cutia cu minuni ! La Kaliakra cate nopti te costa 850 eur? Si e la superior sau la alalalt? Parcarea te mai costa ceva? Faci asigurare storno?

Carmen, felicitari pentru ma-ma! Nu cred ca e intolerantza la gluten. Fetele te-au sfatuit deja ce sa faci, incearca mai incolo cu un biscu bsau ceva simplu.

Irlandezo, multu de vestile despre Mada de Angletera .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Salut fetele!
Nu dati cu rosii stiu ca nu am mai scris de multicel dar nu am timp, Sara ma termina de dimineata pana seara! De cand cu intoleranta la lactoza si la gluten ma chinui cu ea cu mancarea nimik nu mai vrea sa manance...CINE IMI DA SI MIE IDEI DE PAPA FARA LACTOZA SI FARA GLUTEN? in rest suntem tot asa somn mai mult deloc, nu sta lcului o clipa, mai nou a inceput sa scrtie din dintinti ( luctru pe care pe mine ma face cu nervii) face din nas ca si cum isi trage mucii.
In rest mai nimik va citesc tot mereu cand am timp, vazut toate pozele toti sunt fffff frumosi!
Caprioara am si eu o intrebare, de unde i-ai luat lui Ilinca jucarioara aia si cum se numeste?
Va pup pe toate! [ pup]

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!

Ankuta, nu stiam ca Sara are intoleranta si al Gluten si la lactoza. Cred ca sutn tot felul de produse speciale pt copii cu astfel de probleme in farmacii si supermarketuri, mai mult chiar nu stiu. Am vazut pozele cu Sara, pe ponei si in leagan, o dulceata de fetita..

Sofia de Ooka, o scumpa , chiar daca se face ca un porcusor. Pana la urma toti bebeii mananca asa... Aaa..schimba numele albumului...

Maria, unde sunt pozele cu AIda????!! CA eu nu le vad..Cred ca trebuie s aimi caut ochelari..

Erika de Anca, sa nu o mai recunosc, nu alta asa pletoasa si bucalata !! Mai, ce mare dragoste e intre Er si ELiza..

Andreea si Alex de FLori, alti fratiori iubareti !!! Andreea e omica papusica!!!

DOamne , nu imi vine sa cred ce mari si frumosi s-au facut pepenasii nostri...

Poate reusesc sa pun si eu poze azi cu BUburuzul meu...

Atb, nu m-au lasat saintru la Carefour cu Carucioru' lui beb ca cica de-aia au ei carucioare speciale la intrare...

Biri, Iriss, Narci si multumesc de sfaturi..

Ana, e ok cu intalnirea!!

Sper ca nu am omis pe nimieni..

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor ia spuneti-mi voi ce mai dati de papa la copii, ma refer la mancarici de pranz, din cele cu carnita, etc.? Deja sunt in pana de idei, nu prea mai stiu ce sa-i dau, cum sa le combin...

Referitor la vacanta, noi o sa mergem la mare la noi, la Eforie Nord, am fost vara trecuta un weekend acolo la o pensiune faina, intr-o zona super linistita, fara agitatie si galagie noaptea, dotata cu de toate la bucatarie ca sa pot sa-i pregatesc si Ioanei ceva de papa, pe langa borcanelele pe care o sa le car dupa mine, noua ne-a placut acolo si vrem sa mergem si cu Ioana. De fapt si nasii Ioanei vor sa vina cu inca 2 copii, ce-i drept mai mari, de vreo 12 ani si de 4 ani, dar vom fi mai multi si sunt sigura ca va fi foarte fain.

Iriss ce fel de colac trebuie pt un copil de un an, vad ca spuneai ceva de colac de bebe...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La mai multe lunitze sarbatoritilor de azi!

David Gabriel de moi , Maya Andreea mcoca, Anthony de Biribu, Maya Elena de estrella80, Raul de oanasm, Radu Mihai de Serenity90

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Anna, eu i-am dat mancarica de cartofi cu pulpa de pui, mancare de conopida cu ficatel, urzici cu galbenus de ou fiert, supa-crema ( am fiert ceapa, morcov, postarnac, patrunjel si piept de curcan, dar ceapa nu i-am dat si lui MIhaita, dar ceapa da un gust dulce restului de legume)...

Fain ca ati gasit o pensiune dotata la amre , la noi!!

Mergi la inceput

Unde e Ana de Bistrita??? Era o prezenta matinala permanenta..

Mergi la inceput

Anna, daca tot esti in zona si nu stiu daca mai intru in weekend , iti urez de pe acum SA FII SNATOASA , FERICITA, SA AI APRTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS PE LUME ALATURI DE IOANA SI SOT!! LA MULTI ANI PT 29 MARTIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza,da cineva ?Eu am ramas fara

Am intrat doar sa spun ca am vazut si eu pozicile cu pepenasi scumpi,frumosi si nazdravani
Vine fratello cu prietena in vizita,asa ca intru mai tarziu.
Timi e tot maraita,vrea mult in brate.Off abia astept sa iasa odata dintii aia,ca saliveaza ca un robinet

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Intru doar sa va salut ca am 2 meditatii si tb sa ajung si la ultima sedinta de kinetoterapie...
Am slabit 1kg in 3 zile de cate drumuri am facut
Va pup

Mergi la inceput