Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 6
ankuta_1982 spune:
Multam de aprecieri Cristina_26, si da are intoleranta la gluten si la lactoza si nu prea se gasesc produse fara lapte si fara gluten, adica sa nu le aiba pe amandoua, asa ca mancam ce putem.
Pupici 
ankuta
AnnaBaby spune:
Cristina26 multumesc mult de urari!
Kimmy uite aici o
buna!
Tecky bravo, uite asa mai dai jos cate un kg!![]()

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
Uitati ce nasoala e buza Ioanei, crapatura e mare si nu se mai prinde odata, e de 2 saptamani
: aici Dati un zoom sa vedeti mai bine...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
irolf1 spune:
Neata!
La Multe Lunite! pepenasilor de 27

Anna crema de galbenele ai incercat? stiu ca e cicatrizanta,
sa treaca mai repede buzita
maria-86 spune:
Neata!
Noi acuma am ajuns de la vaccin.Sunt super surprinsa ca nu a plans de loc.Nu ma asteptam![]()
Bai Cristina, mama cred ca m-am tampit
, le-am cautat si eu si chiar nu se vad.
Mai incerc, sa vad ce pot sa le fac, laptopu' meu a luat-o razna, face numa ce vrea el
La cat mai multe lunite pepeneilor de azi.
Am reusit si eu sa-l vad pe Nicholas cu balonu', e taaaaaree.Eu m-as fi speriat.
Vad ca vorbiti de concedii, si vin si eu cu o parere.Daca nu merg cu Adina peste tot, parca nu sunt intreaga, imi lipseste o mana, ceva, da nu pot, sunt dependenta de ea, si eu si sotu. O luam peste tot cu noi.
Maitrey, nush ce ai putea sa-i dai.Uite un
de la noi sa-i treaca.
Hai ziceti cu mancarica, sunt curioasa si eu mi's in pana de idei.
Maria, mamik de Adinutza mica
dma2007 spune:
bai frate incepe leoaica de fiimea sa-si scoata ghearele si sa se impuna!
sa nu pot sa mai stau la calc ca vrea ea la tastattura!na!eu ce fac acum?
cu telecomanda si tel o pacalesc, ii dau altceva in loc, da cu calc ce fac?

tre' sa cumpar cartile lu irina petrea si sa ma pun pe imblinzit lei
minunea mea
ariadnabr spune:
Anababy cam pe la aceeasi varsta a picat Sonia din pat si-a dat cu buza de calorifer! Tot asa a stat cu buzita despicata o vreme, dar sa stii ca acum, la 4 ani, nici nu se mai cunoaste 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
flo1980 spune:
Vazut noutatile de pe picasa....
Sara de ankuta82 o dulceata de fetita cu ochii senini si ce mamica tanara
...vai si ce preturi interesante afisa poneiul 
Mara de anaco cu tortuletzul ei frumos 
Sebi de scumpi "echipat" de pescuit 
Finutza de Sofipoc
mai, o cred si eu la cat de frumoasa este ca nu-i mai trebuie de-ale gurii ![]()
Dulceatza de Erika, doamne cat e de scumpa! 
Fratiorii de irolf, ce frumos se distreaza ei 
Si cel mai dulce baietel
Mihaita de cristina26...M-am indragostit
De papa...noi am servit saptamana asta: peste (salau) cu brocoli, cartof dulce cu pui, piure de cartof cu galbenus si branza, supica de rosii cu pui, cartof cu ficatel....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
turturica spune:
Neata.
anna, multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, fericita si iubita 
Fetelor, mersi de incurajari cu cresa si scuze ca n-am intratara mai devreme sa va pove cum fu. M-a lovit o raceala mizerabila si n-am mai apucat sa intru.
Deci, duse barbatu-meu copila juma' de zi la cresa sa se acomodeze p'acolo. N-a avut nici o treaba, mi-a zis c-a sarit in brate la tanti educatoare, iar cind s-a dus barbatu-meu dupa ea zice ca se juca in tarc cu alta bebelina. Educatoarea a zis c-a fost cuminte, a mariit ceva la vreo ora dupa ce-a ajuns, dar a luat-o in wrap si-a adormit acolo. Deci juma' de zi de cresa se incununa cu succes.
Luni o duc o zi mai lunga, de la 9 la 4 dupa-masa, tot asa de acomodare, nu de alta, dar de miercuri intram oficial in piine si io, si ea

Am emotii cu somnul de la amiaza, pentru ca eu nu pot s-o adorm decit la sin si nu stiu cum or s-o adoarma pe acolo si sper sa nu plinga mititica
Ce sa mai, sint varza la gindul cresei.
Pe de alta parte nici nu am ce sa fac altceva, la noi la firma tocmai ce s-au dat afara 80 de persoane, asa ca zic mersi ca nu-s printre ei. Desi in adincul sufletului recunosc ca speram ca poate ajung si io pe lista neagra, macar asa as fi stat cu Mara acasa o vreme pina mi-as fi cautat alt servici. Asta e.
Amu sa abodez si io temele de mare po****ritate ![]()
menajera: mi-am luat si io, prin agentie cica, nu de alta dar am vrut sa fim corecti, desi majoritatea de pe aici isi iau menajera la negru, adica la fel cum se face in Ro, fara contract. Prin agentie e evident mai scump, dar agentia se lauda ca ei sint mai eficienti. Anyaway, tipa de la agentie a vizitat casa si a zis ca la 4 camere, bucatarie si 3 bai (ca mansarda i-am zis ca nu trebe) ar avea nevoie de 3 ore. Insa tipa care vine nu reuseste sa termine niciodata in 3 ore si imi lasa ba bucatarie nespalata, ba sufrageria, etc. Ca sa nu mai zic ca eu sint taxata la minut si la inceput o mai intrebam de una alta, de familie, o mai serveam cu cite o cafea, ca pe urma sa imi vina nota de plata de genul 3 ore si 10 minute, adica tipa ma taxa si pentru timpul in care io stateam la o conversatie ca oamenii.
Asa ca m-am enervat si de atunci cind vine ii zic buna dimineata si o las sa-si faca treaba.
Dar ma enerveaza la culme ca desi am facut contractul ala pe 3 ore, tipa nu termina. Si nu are de spalat ferestre, rafturi sau cine stie ce, doar aspirat, sters praful, sters gresia in sufragerie si spalat in bai. Din care bai una e doar cu toaleta, una e cu dus si una e cu cada, deci n-au aceeasi dimensiune. Ar trebui sa fie ok 3 ore, nu?
vacante: poci sa ma laud si io ca merg cu ooka&co in grecia?
De-abia astept, numar zilele, fac planuri, nu mai trece timpul asta o data.
gata, mai viu daca ma lasa giza mica.
pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)
dana81 spune:
buna pepenime!!!
Anna cu bephanten ai incercat?Eu il folosesc la toate alea, partea aiurea e ca acolo va da tot timpul cu limbutza si nu cred ca sta prea mult un unguent pe buzita.
Mancare eu i-am dat sapt asta urzici, supa crema de legume, si spanac fiert in lapte cu o lg de orez si carnitza de pui, mamaliguta cu branza iaurt si galbenus, azi papam cartof dulce cu ficatel si pt sapt viitoare ma gandeam sa-i fac o ciorbita cu perisoare
sa va zic ce am luat aseara din kaufland..dovleac de placinta murat in otet...o bunatate, noi am luat din curiozitate ca sotul meu e innebunit dupa dovleac si am zis sa vedem cum e...e super, merge la salate si ca acritura...nu m-as fi gandit nicioadata ca dovleacul de placinta poate fi murat![]()
Am un maraici langa mine asa ca tb sa ies