Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turtu multumesc de urari!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dana am incercat si bepanten, si cicatrizin care e pe baza de galbenele, musetel si inca vreo 2 plante, si problema e cum ai spus tu, ca imediat linge buza si se duce cremaSi mai stau putin si o dau iar...si tot asa...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Pai Anaxena daca apari tu prin Iasi poate reusim sa ne intalnim si noi fetele din Iasi pana nu fac pepenasii un an

Mai sunt Ioana, Anilansa si Anaco din Iasi din cate stiu eu. Numai pepenase si un singur pepenas

Ankuta imi inchipui ce greu iti este fara gluten si fara lactoza. Eu am comandat de pe site-ul celor de la fara-gluten si mai am si acum jumatate de painita. Am luat de 30 de lei 2 pachete de biscuiti normale, unul mare si 2 paini mici. Si biscuitii ii marunteam la blender si ii puneam cu mar sau alte fructe. Painea am uscat-o si la fel o pun in piureuri. Dar e greu si fara lactoza presupun ca trebuie sa folosesti formule din astea HA sau pe baza de soia. Poate iti dau fetele idei mai bune.

Anna eu am un stick de la Mustela pentru obraji si buze care il folosesc de cand era mica pentru ca hidratant poate iti foloseste daca il iei. Cred ca o jeneaza buzita de aia tot umbla la ea.

Maria pupam Aiduta sa-i treaca intepatura de vaccin

Vazut toate pozicile si sunt frumosi toti pepenasii asa ca nu-i mai nominalizez.

De cand a trecut bebe de 4 luni oricum mi s-a parut ca timpul a zburat si ma bucur ca are activitati pe care le face singurica si parca ma mai lasa sa respir cateodata.

Noi avem roseola infantum dar am scapat cu febra destul de mica timp de 2 zile iae de ieri prezentam roseata specifica pe corp. Desi ma avertizase dr. de fam nu m-am prins ce e eu ziceam ca i-a aparut de la galbenusul de ou dar pediatra de cum a vazut-o s-a prins.

pepenimea sarbatorita astazi!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Vazut:
Mihaita ma topesc dupa ochisorii lui albastri.
Erika serioasa si falcoasa...ce bine seamana cu mami, aceeasi uitatura
Sofi care are si ea falcutze chiar daca mami o paraste tot timpul ca nu mananca
Andreea Maria care nu mai are loc de fratele ei in patutz

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Gata m-am enervat!Ma pun pe slabit!Ce?Numai voi puteti?
Am primit niste bluzite asa de frumoase de la farte-mio ,si arat ca o balena in ele
Am cumparat ceai verde antiadipos,ca eu sufar si de constipatie de cand ma stiu,drept urmare m-am pricopsit cu hemoroizi,si functioneaza foarte foarte bine,doar ca imi provoaca niste crampe de mor .
Mai bea cineva ceai din asta?Cat timp se poate bea fara sa aiba efecte negative asupra organismului?Am zis ca la incaput beau cate-o cana la 2 zile,ca mi-e frica de dureri si crampe prea mari,si oricum cred ca o sa am rezultate bune,avand in vedere ca fara ceaiul asta ies cam o data la saptamana

Ma duc sa strang prin bucatarie si ma apuc de papa pentru bebe
Va tzuc

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am vazut ultimele poze

mihaita e criminal; erika seamana cu anka, xenia cu tati...of doamne niste scumpi cu toti

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

vad ca a mers faza cu propunerea
abia astept sa ne vedem!!!!!!!!!!!!!!

FETELE CARE NU SCRIETI VA ASTEPT SI PE VOI!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

dmaaaaa zi-ne bre si noua de pisicutza aia, e naturala? ca e superba

Carmenela ce mai face regina? Mai are scaune moi? Nu ne-ai zis..a avut unul sau mai multe? Ca stau si ma gandesc acum, daca a avut doar unul nu poti zice ca avut diaree, nu?

Dr. Anca multa sanatate!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Kimmy, eu folosesc ceai antiadipos, da am ceva timp de cand il beau si nu mai simt asa tare crampele.Oricum e bun , tinete de el, ca da rezultate.Multa bafta
Dr. Anca si de la noi un pupic catre voi
Azi iar na vrut sa pape, desi ii facusem branzica cu banana, ce in mod normal ii place.Vedem la legume, cum stam.
La Adina, nu ii foloseste Bephantenu, eu folosesc Neopreol.
Bai fetili, dati mielu de Paste, ca nu ne cheama Aida, ci Adina.Va iertam si va mai si pupam

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Astazi Maya face 9 luni. Ca sa sarbatoreasca evenimentul, azi noapte a stat treaza vre-o 4 ore. Nu plangea, doar vorbea si avea nevoie de auditoriu . Mergem la doctor la 2. Aici la 9 luni se face un examen ultra amanuntit, ca ala de la iesirea din spital.

E o zicala care zice : iti trebuie 9 luni sa devii mama si inca 9 ca sa redevii femeie. Pentru mine a fost adevarat. Pot sa ma laud ca acum, sunt ca inainte (kilograme, silueta), desi incap in toate hainele din septembrie. Uuff, azi am un sentiment de bine :), ca ma duc sa dau iama prin magazine PENTRU MINE :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput