Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 4
Biribu spune:
bei ce-i cu sporul asta la scris???
eu mi-s obo rau, am picat toti la datorie cu o viroza si ... e naspa
..
Madule compatimim impreuna...
Ille vezi ma?! veeeezi? pai te minteam eu? (acuma treaba cu respectabila ... nu stiu) auzit ca ai facut muschi babani pe dorsal la urcat etaje ...mmm, jenifer lopez scrie pi tini ![]()
cristinelu apropo de vacante uite ca noi am plecat cu un cupil de 2 luni prima data si n-a fost nici o gaura in cer din cite stiu... apooi avea 4 luni si ultima la 8 luni... si tot asa. bine plus celalalt pe linga ![]()
pai la noi e clara - nu avem cum sa plecam, decit cu copii cu tot. asa ca mergem fara jena peste tot si copiii nostrii deja sunt obisnuiti cu plecarile. daca stai sa analizezi ca n-o sa ai aia sau ailalta, nu ma pleci nicaieri, ca niciunde nu e asa de comod ca acasa, dar treci f usor peste anumite neajunsuri ca face bine la pisihic schimbarea de decor.
carmen eu nu i-as mai da vreo saptamina asa, dupa care poti repeta dar cu ceva simplu gen un biscuite, fara alte adausuri, si vezi ce reactie are.
Anka de acord total cu tine, in concedii parca iti vezi cu adevarat copilul, toata ziua si nu numai dupa munca obosit sau in weekend cind nu stii ce sa faci mai intii.
AnnaB majoritatea bbilor dorm f bine in masina, asa ca nu-ti face griji. merita din plin sa mergeti!
Ralu maaama... Miruna karatista
... mi-l imaginez pe taica-tu explicind la lume cum l-a batut un bb...
Narci tu apropouri finute vad ca nu pricepi, deci : BAGA DOMNE POZE CU NOR-MEA!!!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
maitreyi spune:
fetili multumim de aprecieri ![]()

i s-a dezumflat binisor buza. acum a papat si ma indrept si eu la nani. am vb cu popa si vine sa sfinteasca luni asa ca pls dati-mi si mie ceva idei ce sa pun pe masa de post. ma gandeam la ceva rosii, salata de vinete, saleuri cu masline si ciuperci si cam atat ca suntem putini si popa nu sta la masa. o fi ok sau mai trebuie ceva? as face si o negresa 
noapte buna 

-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
atb spune:
Multumiri celor care ne-au vazut pozele!

Da, ce credeti ca numa' voi va intalniti? Daca vreti sa stiti, tocmai am pus si noi de-o intalneala, Iza cu mine, deci, cine mai doreste, cine mai pofteste!!!!! Duminica dupa-masa, la mall.
Care mai stati "prin zona"? Ana din Bistrita, Oana din Satu Mare, Ladymina din Tg.Mures, care mai sunteti? Care veniti la Cluj in weekend? ![]()

Ruxuleeee, ziceai ca ti-e dor de Cluj, ia da o fuga pana aici!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
maitreyi, e foarte bine asa, si mai poti sa faci si o salata orientala. Da cum vrei sa faci tu negresa de post? ca la mine negresa fara spuma deasupra nu e negresa...![]()
1001 mesaje! Woooow! 
Hai ca fug si eu la patinaj! Noapte buna!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
irolf1 spune:
Maitreyi
sa treaca buzita.
Asa mi-am adus aminte de prima lovitura zdravana a lui Alex. Era ceva mai mare si aveam o punga daia de metro plina cu hainute pe care vroiam sa o duc la soacra-mea, a luat-o si o tara prin casa, normal ca a cazut si si-a spart buza. El cand era mic cand plangea mai serios trebuia sa-i suflu in gura sa-si revina asa ca eu am suflat si sangele a sarit in toate directiile, eram amandoi ca intr-un film de groaza si acum mai are semn
Si eu mai fac nefresa de post si e buna eu ii pun o glazura deasupra facuta din cacao cu zahar si evetual cocos pt design![]()
irolf1 spune:
am uitat...am schimat si eu pozele intr-un final![]()
si vreau si eu la intalnire, sper sa pot veni
scumpi spune:
Buna fetele,
Sunt cam in urma cu cititul, dar am vazut ca Alexandra de Vio este bolnavioara. La fel a facut si Sebastian al meu acum ceva timp. Sa-ti spun cum am procedat eu, poate te ajuta. In primul rand am scos laptele, pt. ca trebuie sa se inchege la burtica( oricum de cate ori ii dadeam lapte, voma cu jet), iar laptele nu ajuta deloc. I-am fiert orez si fiertura i-am dat-o sa o bea, iar orezul l-am blenduit cu morcov fiert si i-am dat sa pape. I-am facut asa o zi si jumatate si si-a revenit. Sper sa mearga si la voi
.
Va pup pe toate si revin
Sebastian, minune mica
Caprioara spune:
Bai, nu reusesc sa va prind din urma
.
Irolf, si a mea framanta cozonaci pe tzitzile mele si ma ciupeste, sau pe unde mai apuca (brate, gat).
Ile, cu mama... Pana in clasa a 5-a ne-au crescut bunicii. Atunci a murit a doua bunica si am picat pe capul parintilor
, nu au mai avut incotro.Parintzii ne luau in weekend acasa, si nu mereu. Asa ca relatia mea cu mama e cam ciudata. Mama pentru mine a fost bunica ce m-a crescut de mica, dar ea a murit cand terminam clasa I. Ea era persoana pe care o iubeam cel mai mult pe lume. De aceea mi-am jurat ca o sa-mi cresc copiii langa mine, sa nu li se intample si lor asa.
Concediu, io as mere la Bulgarica, in Nessebar. In perioada 29 iun-6 iul, deci 7 nopti, la hotel Sol Nessebar Palace de 5 stele, AI, camera dubla cu vedere la mare. Am calculat ca ma costa cam 900 euro (cu tot cu parcare si asigurare storno) plus benzina, asigurari medicale si pasapoarte (mie, sotului si lui Matei ne expira si Ilinca inca nu are). Are piscine pentru copii, topogane acvatice, parc cu multa verdeatza, si kids club, asa ca Matei s-ar distra pe cinste.
Clar, in seara asta nu va ajung din urma...
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
maria-86 spune:
Salut fetele!
Intru cam rarut, ca mandra mea nu prea sta fara mine si se invarte, se suceste, se rostogoleste, stiti si voi cum e.
Noi maine mergem la vaccin, sper a fie totu bine.
Acuma nu prea am timp sa nominalizez, da pe scurt citesc ce se intampla.
Ma bucur pt fiecare reusita si sufar pentru fiecare necazel al pepeneilor si nu numai
Acu', ca tot veni vorba, ...da bine va sade voua, celor care o sa va vedeti pe 5?
...ntz ntz
Noi da si noi?
Noi care nu mergem, cui ne lasati?

Am pus si eu ceva pozici pe picasa, da a luato calc razna si am pus un munte de ele
Va pup dulce
Maria, mamik de Adinutza mica
Marina_1609 spune:
bai ce nerv am! iar ceva apare la mine si nu pot sa vin la intalneala. imi vine mult iubita soacra din Canada si tre sa o intalnesc cu placinte....uff. sper sa ma insel si sa nu fie chiar pe 5. maine aflu
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi