Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *18*
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
aidaciolac spune:
Hm , dragelor , atat spuneti cat de minunata si ... sunt eu , dar ati uitat un lucru , ca cine se aseamana se aduna si daca nu ati fi la fel nu ati mai intra aici.
Singura deosebire dintre noi e ca eu traiesc asta , dar sufletele noastre sunt la fel.
Va
Aida ... 14+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anangel_lexi spune:
Aida, tu nu esti doar cea mai minunata mama posibil dar ne ajuti si pe noi, celelalte infinit de mult, probabil ca tu nici nu stii cat de mult. Mie una tu si Emma mi-ati deschis ochii si mintea. Datorita voua nu ma mai enervez nici pe departe atat de usor pe fetita mea atunci cand imprastie lapte praf prin toata casa, sau faramiteaza biscuiti sau face alte boacane. Apreciez fiecare secunda cu copilul meu si ii multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru ca suntem sanatosi. Poate nu as fi fost asa daca nu ati fi existat voi! Va multumesc! Emma e zilnic in rugaciunile mele si indiferent pe unde ma va mai purta viata si ce va mai fi de acum incolo, voi veti fi mereu in sufletul meu!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
madelaine77 spune:
Aiducule, eu de cand v-am 'cunoscut' am invatat sa nu ma mai plang de nimicuri, am invatat sa zambesc mai des, am invatat sa fiu mai aproape de oameni...si asta in conditiile in care stiu foarte bine ce inseamna lupta pe care o duceti. Am purtat-o si eu alaturi de tatal meu din 2003 pana in 2006. Esti MINUNATA prin tot ce faci si Emma este o MINUNE.
De fiecare daca cand mi se pare ca mi-e greu imi spun:' Dar Aidei cum i-o fi, daca tie iti e greu?' si imediat realizez ca greul nu e atat de greu.
Esti un exemplu, un model si un sprijin. Va iubesc enorm si va port mereu in gand.
Sper din tot sufletul ca tratamentul de care ai aflat sa-i fie bun Emmei. Sper si voi spera mereu...Eu cu tata am sperat pana in ultima secunda....
Vrem ca Emma sa traiasca! Vrem o minune pentru puiul mic si frumos! Vrem sa o vedem imbracata in rochita de zana alergand pe un camp frumos cu flori si cu samburelu' langa ea.
Mi-o imaginez bunica, povestind peste ani, nepotilor ei despre cum ea si cu mamica ei au iesit invingatoare in cea mai grea lupta....
Emma INVINGE cancerul!
mama42 spune:
Cu toata puterea, alaturi de micuta Emma, in fiecare zi in gandul si rugaciunile mele si ale fiului meu de 3 ani si jumatate.
(Cand ma vede la comuputer, imi cere sa ii arat poze cu Emma si imi spune ca e frumoasa. Il intreb daca se va face bine si el spune ca da, se va face bine, mami!)
Oh Doamne, voia Ta sfanta si atotiubitoare sa le calauzeasca clipa de clipa.
EMMA INVINGE cancerul!!!
anca_a spune:
Aida, dragostea ta pentru Emma este mult mai puternica decat boala asta nenorocita.
O iubesti nemarginit si ea stie asta.
Si la Cluj ieri la ora 12 s-a inseninat pret de cateva minute. Am aprins o lumanare si m-am rugat pentru voi.
Va port in gand mereu.
Children's advocate
Alma2006 spune:
Dragele mele dragi
Sa aveti o zi senina, fara dureri si cu trompetzica puternica si ghidusa!
Va pup!
andanii spune:
of aidule cand te citesc .....
te pup pe suflet si pe kissy sa-i alin durerea
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"